Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Tábor
Kabelové směsi TABOCAB pro průmyslová odvětví
Odolné kabely a stavební dráty pro stavebnictví, fotovoltaiku, energetiku, dopravu a průmysl vyvíjí a zhotovuje společnost SILON s.r.o. působící po celém světě.
SILON s.r.o. plastové směsi
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, balení
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, rotační stojan pro balení briket.
Dodavatel zapalovacích svíček a technické keramiky v Táboře
Zapalovací svíčky, snímače, výzkum a technologický vývoj, výroba mycích potřeb do výrobních společností, pokovení, kalibrace a zkoušky materiálů v BRISK Tábor a.s.
BRISK Tábor a.s.
Středoškolské a vyšší odborné vzdělávání v Jihočeském kraji
Střední a vyšší odborné vzdělání technického zaměření, rekvalifikační kurzy a školení Vzdělávacího střediska s moderně vybavenými učebnami v Sezimově Ústí.
Návrhy interiérů a exteriérů, bytový design i architektonické práce
Projektování staveb, inženýrská činnost i autorský či technický dozor, moderní bytový design, návrhy interiérů i exteriérů realizuje Atelier architektury Šimeček s.r.o.
On-line pojištění osob, majetku, motorových vozidel, úrazové Tábor, služby pro pojišťovnu Generali
On-line pojištění osob, majetku, motorových vozidel, úrazové Tábor, služby pro pojišťovnu Generali.
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí, služby pro Společenství vlastníků a bytová družstva.
Cyklosport s prodejnou, půjčovnou a servisem jízdních kol, elektrokol, lyží i snowboardů
Široký výběr sportovních potřeb naleznete v kamenné prodejně v Soběslavi či na e-shopu firmy Cyklosport Švec. Zapůjčíme Vám jízdní kola a zajistíme odborný servis pro lyže i snowboard.
Kosmetický salon Sakura, to nejlepší, co můžete Vaší pleti dát
Ošetření Vaší pleti profesionální kosmetikou a nejmodernějšími technikami. Rozbor pleti, samotný kosmetický proces a finální konzultace s doporučením domácího ošetření.
Půjčovna plavidel, nevšední zážitek, turistické sjíždění toků, adrenalinové sjezdy
Sjíždění jihočeských řek nebo české a zahraniční vody a moře s plavidlem a kompletním příslušenstvím od VÁŽKA – PŮJČOVNA PLAVIDEL z Valu.
Respirátory, celoobličejové masky eshop - ochrana dýchacích cest
Ochrana dýchacích cest, respirátory a celoobličejové masky zachytí škodliviny, prach, toxické plyny, páry a aerosoly. Zakoupit je můžete na eshopu firmy TERCIE handicap s.r.o.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Realizace zahrad a parků, výsadba zeleně, pokládka dlažby – zhotovení a údržba
Zahrady, parky jejich realizace, rekonstrukce a údržba, výsadba zeleně, pokládka venkovní dlažby, zhotovení mlatových cest a schodišť - ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
Tvářecí stroje a nástroje pro ohraňovací lisy - obchod a poradenství
Tvářecí stroje pro obrábění plechů, lisy, ohýbačky, tvářecí komplexy, speciální nástroje a spotřební díly pro CO2 lasery prodává MAFIELI s.r.o., Tábor.
MAFIELI s.r.o.
Ochranné pracovní oděvy a pomůcky Tábor – pro všechny profese
Vyžaduje Vaše profese speciální pracovní ochranný oděv nebo pomůcky? Kompletní sortiment kvalitního zboží nabízí společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, s možností dodání náhradního plnění.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba nemocí
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba onemocnění
Laboratorní vyšetření pro pacienty, ambulantní zdravotnická zařízení i veterinární medicínu.
Potřebujete provést odběr krve, jste z Tábora nebo jeho okolí a nevíte jakou laboratoř zvolit? Společnost Klinické laboratoře Tábor, a.s provozuje několik laboratoří v regionu Tábor.
Ráj barev Tábor
Široký sortiment malířských barev a fasádních barev, laků či autolaků včetně malířských potřeb nebo míchání laků přímo na místě nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Táboře.
Obec Přehořov - nepřeberné možnosti rekreace, turistiky a sportu v Jihočeském kraji
Obec Přehořov se nachází 3,5 km jihovýchodně od Soběslavi v okrese Tábor v Jihočeském kraji.
Montované halové systémy
Nové kompletované montované halové systémy nebo jejich jednotlivé části určené k renovacím prodává včetně servisu a montáže společnost KORES, spol. s r.o. z Tábora.
Prodej nakladačů STRIEGEL s nářadím – dávkovače krmiva, kráječe
Univerzální nakladače s volitelným vybavením, přídavným nářadím a doplňky, radlice či vidle prodává společnost Strojní stanice Radkov, spol. s r.o., Dražice.
Prodej kol Tábor, kola pro dámy, pány i děti
Jízdní kola silniční, trekingová i horská, potřebné komponenty, příslušenství a doplňky pro cyklisty prodává společnost BIKESPACE v Táboře i na e-shopu.
Prodej univerzálních kolových nakladačů značky STRIEGEL
Strojní stanice Radkov, spol. s r.o. z obce Dražice v okrese Tábor v Jihočeském kraji zajišťuje prodej různých typů univerzálních kolových nakladačů německé značky STRIEGEL.
Lankové snímače pro měření polohy v průmyslovém odvětví
Lankové snímače s velkým měřícím rozsahem, vysokou provozní spolehlivostí a dlouhou životností, které jsou ideální pro výtahy a automotive, vyrábí Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Lisy BRIKLIS pro briketování odpadů z truhláren, pil, sléváren
Firma BRIKLIS, s.r.o. v Malšicích v okrese Tábor Vám nabízí briketovací lisy pro briketování truhlářských, zemědělských, průmyslových a ostatních objemných odpadů a odpadového papíru.