Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Tábor
Velkoobchodní prodej barev Košín u Tábora
Široký sortiment kvalitních malířských a fasádních barev a laků nabízí velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Košíně u Tábora.
Elektroinstalace Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zákazníkům služby elektroinstalace v objektech bytové či průmyslové výstavby.
Sendvičové panely Tábor
Sháníte kvalitní izolační sendvičové panely? Kompletní sortiment včetně montážního a spojovacího materiálu naleznete za dobré ceny u firmy KORES, spol. s r.o. z Tábora.
Epoxidové oblázkové podlahy - realizace litých kamínkových podlah
Dejte Vašemu prostoru punc originality. Pořiďte si epoxidovou oblázkovou podlahu. Realizaci litých kamínkových podlah Vám zajistí odborníci ze společnosti Profistone s.r.o. Tábor Vysočina.
Svatební kytice, květiny na svatbu Tábor - kompletní svatební květinový servis
Chystáte svatbu a přejete si krásnou svatební kytici pro nevěstu, družičky, maminky a ostatní květiny na svatbu? Kompletní květinový svatební servis nabízí květinářství Květiny Michaela z Tábora.
Maloobchodní prodej barev Tábor
Maloobchodní prodejna RÁJ BAREV z Tábora nabízí kompletní sortiment malířských a fasádních barev či laků od většiny běžných dodavatelů.
Stavebnictví Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí klientům kompletní zajištění prací z oboru stavebnictví, od zaměření až po předání hotového díla včetně dokumentace.
Květinářství s rozvozem Tábor  - Rozvoz dočasně pozastaven - pouze po domluvě!
Chcete potěšit blízkou osobu nádhernou kyticí? Květinářství Michaela z Tábora nabízí vázané kytice s možností rozvozu včetně sobot a nedělí.
Topenářské a instalatérské služby Tábor
Jste z Tábora nebo okolí a sháníte šikovnou firmu, která nabízí topenářské a instalatérské služby? Spolehnout se můžete na firmu pana Miroslava Zachariáše, která garantuje dobře odvedenou práci.
Rekreace, turistika, cykloturistika, okres Tábor, jižní Čechy
Stále ještě hledáte ideální místo, kde strávit dovolenou? Dáváte přednost rekreaci v české přírodě? Pak neváhejte a navštivte malebnou obec Pojbuky v jižních Čechách, v okrese Tábor.
2D/3D laserové kamery, pro přesné měření profilů – scanCONTROL skener
Jedny z nejvýkonnějších laserových skenerů scanCONTROL pro měření profilu. Přesnost a rychlost měření je pro tyto lasery standard.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Donáška květin Tábor – udělejte radost voňavou kyticí - momentálně pozastaveno!!
Rádi rozdáváte radost jen tak nebo jste pozapomněli na významné narozeniny či jinou událost? Vše se dá napravit a milovanou osobu potěšit s donáškou květin od Květiny Michaela z Tábora.
Prodej a vazba  květin Tábor – nádherné aranžmá pro radost
Ať se jedná o svatební kytici, květiny k narozeninám nebo na výzdobu květin, vždy je správná volba nechat je uvázat v prodejně Květiny Michaela v Táboře.
Vyšší odborná škola Tábor
Plánujete se vzdělávat a zajímáte se o přírodu, krajinu kolem Vás nebo zákulisí zemědělské výroby? Právě pro Vás jsou určeny studijní programy Vyšší odborné školy v Táboře.
Molitanové výrobky Tábor – barevné, zábavné a pro děti bezpečné
Hledáte hravé a bezpečné doplňky a hračky do dětských koutků, čekáren a školek? Široký sortiment molitanových výrobků z rodinné firmy MOLITANKY cz z Tábora Vás jistě nadchne a uchvátí.
Obec Slapy u Tábora udržují místní i folklórní zvyky
Místní i folklórní zvyky, vysokou občanskou vybavenost včetně pošty, knihovny a montessori školy a velmi dobrou dopravní dostupnost okolních měst nabízí obec Slapy u Tábora.
Jízdní kola Cannondale, Giant, GT a Kellys Tábor
V táborské společnosti Bikespace si vyberete jízdní kola od předních světových značek Giant, GT, Cannondale nebo Kellys. Majitel obchodu působí ve světě cyklistiky již řadu let.
Autoservis a autoklempířství osobních automobilů a dodávek motoristům i firmám v okrese Tábor
Autoservis, pneuservis a autoklempířské práce pro všechny značky osobních vozů a dodávek jednotlivcům i firmám zabezpečuje firma Autoservis Novotný v Nové Vsi u Chýnova v okrese Tábor.
Laminátové a plastbetonové výrobky pro zemědělství s vysokou životností a nezávadností
Sklolaminátové boudy pro telata, vany kotců, rybářské kádě nebo plastobetonové koryta a jiné zboží pro zemědělskou a živočišnou produkci vyrábí firma SAKUTUS spol.s r.o.
Montované nízkoenergetické dřevostavby s certifikací a realizací na klíč
Montované rodinné domy ze dřeva vynikají dokonalou izolací. Pasivní dřevostavbu s certifikací Vám na klíč postaví stavební společnost ELK s.r.o. z Plané nad Lužnicí.
Kancelářská a výpočetní technika pro velké i malé firmy, prodej a servis
Kancelářskou a výpočetní techniku, počítače, notebooky, tiskárny a další techniku firmám, školám, institucím i úřadům prodává a servisuje firma IN COPY – Petr Jirchář se sídlem v Táboře.
Montované haly Tábor
KORES, spol.s r.o. je společnost z okolí Tábora, která se zabývá výstavbou nových, opravami a rekonstrukcemi starých halových objektů i jejich zateplováním.
Geodet Tábor
Ing. Pavel Dvořáček je geodetem působícím v Táboře. Zajišťuje veškeré geodetické práce od vytýčení hranic pozemku, přes nakreslení geometrických plánů až po zaměření inženýrských sítí.
Podlahářské práce, nabídka kvalitních podlahových krytin ve vzorkovně Tábor, montáž a servis
Kvalitní podlahové krytiny, profesionální pokládku a bezchybný servis nabízí firma VM Podlahářství v Táboře, kde najdete naši vzorkovnu s bohatým sortimentem.
Prodej malířských barev Tábor
RÁJ BAREV Tábor - prodej malířských barev a laků. V prodejně naleznete veškerý sortiment od většiny tuzemských dodavatelů. Otevřeno je i v sobotu 9 - 12 hod.