Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Tábor
Výroba pracovních oděvů a oděvních doplňků pro všechny profese Tábor
Potřebujete pro vaše zaměstnance ochranné pracovní pomůcky nebo oblečení? O výrobu pracovních oděvů a oděvních doplňků se postará společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Projekční činnost v oboru elektro, trafostanic, Tábor
Projekce v oblasti elektro rozvodů a zařízení v dome a průmyslových budovách, projektové dokumentace skutečného provedení rozvoden realizuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Průmyslové výdejní automaty IVM na pracovní pomůcky a nástroje - prodej Tábor
Autorizovaným prodejcem průmyslových výdejních automatů IVM pro přehledný a snadno kontrolovaný výdej pracovních pomůcek nebo výrobních nástrojů je společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Architektonický ateliér Tábor, projektování staveb, návrhy a design interiérů a exteriérů
Schopného a nápaditého architekta naleznete v Táboře, kde sídlí Atelier architektury Šimeček s.r.o. Zajistíme kompletní projektovou dokumentaci včetně návrhů zahrad, dvorů a jiných exteriérů.
Vzdělávání v oblasti agropodnikání a ekonomiky, SZeŠ Tábor
Vzdělávání v oblasti agropodnikání a ekonomiky, teoretická a praktická výuka ekonomie, chovu hospodářských zvířat a pěstování plodin na Střední zemědělské škole v Táboře.
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, rozmanité obory, Soběslav
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, tříleté učební obory i pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami zajišťuje Střední škola řemeslná a Základní škola, Soběslav.
Údržba a kompletní správa nemovitostí pro SVJ, bytové a družstevní domy pro Jihočeský kraj
David Buchtel - Annamat správa nemovitostí je prosperující firma z Bechyně specializující se na správu objektů od řešení technického stavu budovy přes evidence osob až po úřední záležitosti.
Laserové snímače vzdálenosti a polohy řady optoNCDT 1320/1420 – laserové měření
Novinku mezi laserovými snímači - inteligentní laserový triangulační snímač polohy a vzdálenosti řady optoNCDT 1320/1420 Vám představuje Micro-Epson Czech Republic.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Kapacitní snímače – vysoce přesné a bezkontaktní měření odstupu, délky, polohy
Společnost Micro-Epson Czech Republic, spol. s r.o. nabízí moderní a přesné kapacitní snímače pro bezkontaktní měření odstupu, délky nebo polohy vhodné pro laboratoře i pro průmyslové měření.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Konfokální snímače – rychlé a přesné měření i vůči zrcadlovému povrchu
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. nabízí konfokální snímače v různém provedení pro rychlé a přesné měření vzdálenosti a polohy, s novinkou confocalDT IFC2421/22 i proti zrcadlivému povrchu.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Silniční kola Tábor – kvalitní cyklistické potřeby
Dodáváme silniční kola a kvalitní cyklistické potřeby nejznámějších značek. Naší prodejnu naleznete v Táboře.
Vesnice Zálší, obec v malebné chráněné krajině Borkovických blat v jižních Čechách
Obec Zálší je typická jihočeská vesnice nacházející se nedaleko města Tábor, významná především svými selskými domy, jež v současnosti patří ke kulturním památkám ČR.
Obec Sudoměřice u Tábora, vstupní brána do jihočeského kraje
Obec Sudoměřice u Tábora se nachází podél dálnice D3 jako vstupní brána do jihočeského kraje. Malebná krajina lesů a rybníků, cyklotrasy, přírodní a historické zajímavosti.
Stavba kol na zakázku
Táborská společnost Bikespace se zabývá stavbou kol na zakázku. Postaví Vám nové kolo dle Vašich přání a představ nebo upravíme a vylepšíme Vaše stávající.
eddyNCDT – snímače na bázi vířivých proudů – nová generace
Společnost Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. představuje novou generaci snímačů eddyNCDT pracujících na bázi vířivých proudů určené pro náročné měřící prostředí.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Horská kola Tábor – jízdní kolo na Vaše adrenalinové cesty
Horská kola tábor můžete vybírat v kamenném obchodě či na internetu. Internetová společnost Bikespace Vám dodá horské kolo až přímo do domu. Vybrat si můžete ze široké nabídky.
Pálicí stroje OMNICUT pro řezání autogenem i plazmou
Pálicí stroje OMNICUT s dlouhou životností, geometrickou stálostí a vysokou přesností pohybu při řezu pro řezání autogenem i plazmou vyrábí MGM, spol. s r.o., Tábor.
Servis kol Tábor
Společnosti Bikespace nabízí cyklistům z Tábora a okolí kvalitní záruční, běžný, preventivní nebo specializovaný servis všech typů kol pro bezpečnou a bezstarostnou jízdu.
thermoMETER / thermoIMAGER – infrateploměry a termokamery - přesné měření
Přesné a bezkontaktní měření v jakémkoliv odvětví průmyslu zajistí infrateploměry a termokamery od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Geodetická kancelář Tábor
Sháníte v okolí Tábora geodetickou kancelář s oprávněním k projekci pozemkových úprav nebo zeměměřičským pracím? Kontaktujte firmu Ing. Pavla Dvořáčka.
Induktivní snímače a čidla – induSENSOR
Induktivní snímače a čidla induSENSOR od Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. jsou určeny primárně pro využití v automatizovaných procesech, při kontrole kvality nebo ve zkušebních zařízeních.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Jízdní kola na zakázku Tábor
Pro skutečné nadšence do biků má firma Bikespace z Tábora nabídku na sestavení jízdního kola na zakázku podle Vašich představ a zadání s použitím špičkových komponentů a legendární značky rámů.
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Test kol před koupí Tábor
Aby investice do jízdního kola přinesla opravdovou radost z jízdy, nabízí firma Bikespace z Tábora možnost testování a vyzkoušení celé řady modelů jízdních kol před samotným zakoupením.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.