Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Tábor
Stavební projekce rodinných domů, průmyslových objektů, poradenství
Projekční kancelář, stavební projekce, projektové dokumentace, 3D vizualizace rodinných domů, skladů, výrobních hal, logistických center, realizuje Atelier 24, s.r.o.
Vyšší odborná škola, obor Zemědělství, Tábor
Zajímáte se okolní krajinu ekologii a přírodu? Studujte obor zemědělství na Vyšší odborné škole v Táboře, kde Vás připraví na práci v oblasti pozemkových úprav a ekologie krajiny.
Pestrá nabídka čerstvých květin pro různé příležitosti Tábor - svatební, smuteční, k výzdobě i pro radost
Květinářství Květiny Michaela z Tábora každý den chystá pro své zákazníky nabídku čerstvých květin pro různé příležitosti jako svou svatby, narozeniny, výzdoba místností či svátečních tabulí.
Vojenský výstrojní materiál, vyřazená armádní technika, velkoobchod, maloobchod, prodej
Kvalitní vojenskou výstroj, stroje, nářadí i zdravotnický materiál pro maloobchodní i velkoobchodní prodej Vám poskytne společnost HASS Hroby s.r.o. z okresu Tábor.
Maziva, vysoce odolné motorové a průmyslové oleje, kapaliny pro osobní i nákladní automobily
Pokroková maziva splňující nejpřísnější automobilové požadavky naleznete u společnosti ADDINOL Central Europe s.r.o. z Tábora. Kvalitní oleje pro všechna osobní i nákladní vozidla.
Zámečnické a svářečské práce Tábor
Potřebujete spolehlivou firmu, která nabízí zámečnické a svářečské práce, garantuje kvalitně odvedenou práci a rychlé vyhotovení zakázek? Pak se obraťte na firma Vít Dědourek z Tábora.
Topný panel NOMATERM+
Topný článek NOMATERM+ vhodný jako topný element infrapanelů, infrasaun, termodesek pro ohřev zvířat nebo k temperaci žlabů proti zámrzu zakoupíte v různých rozměrech u společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Termodesky
Termodesky od společnosti SAKUTUS CZ a.s. naleznou své uplatnění jak při zajištění tepla na chladných pracovištích, tak při odchovu drobných teplomilných zvířat.
Topné obrazy
Spojte výhody úsporného systému vytápění a dekorativní plochy v jeden celek. Toto elegantní spojení naleznete jedině u topných obrazů od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Infratopení
Hledáte způsob vytápění průmyslových objektů i bytů, který je úsporný a poskytuje příjemnou tepelnou pohodu? Vsaďte na infratopení od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Průmyslové endoskopy – využití hlavně v průmyslu
V nabídce firmy MICRO-EPSILON najdete i průmyslové endoskopy. Tento speciální optický přístroj se používá pro kontrolu dutin, svárů, kontrolu přítomnosti otřepů. Endoskopy se nepoužívají pouze v lékařství, ale jejich využití je i v průmyslu. Nabídka endoskopů je veliká tak, aby uspokojila širokou škálu požadavků odběratelů. Firma ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Půjčovna vodáckého vybavení, pronájem lodí, raftů, kajaků, pádel i stanů, Veselí nad Lužnicí
Vodáci POZOR, dvoumístné či trojmístné plastové lodě, rafty a další vodácké vybavení výhodně zapůjčíte u rodinné firmy Vodácký servis PharmDr. Marcela Gyürüsiová ve Veselí nad Lužnicí.
TABOND, pojivý modifikátor různorodých materiálů s využitím ve stavebnictví a průmyslu
Spojení odlišných materiálů používaných ve vícevrstevných výrobcích nebo v plněných a spojených kompaundech, to jsou mimořádné technologie firmy SILON s.r.o. z Plané nad Lužicí.
SILON s.r.o. plastové směsi
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Obec Slapy s výstavbou v blízkosti historického města Tábor, turistika v jižních Čechách
Obec Slapy je menší vesnice vzdálená pouze pár kilometrů od historického města Tábor. Slapy se vyznačují bohatým společenským životem, folklórními zvyky a velmi dobrou dopravní obslužností.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Pokládka laminátových plovoucích podlah, odborně provedené podlahářské práce jižní Čechy
VM Podlahářství Václav Horkel, firma zabývající se pokládkou podlahových krytin různého typu. Provádíme všechny druhy podlahářských prací, odborně a se zárukou. Sídlíme ve městě Tábor.
Termodesky neboli vyhřívací lehátka s topnými články, ideální způsob ohřevu loží zvířat
SAKUTUS CZ a.s., společnost zabývající se výrobou vyhřívacích lehátek pro ohřev loží zvířat, především mláďat. Naše termodesky nachází uplatnění nejen v boudách pro psy, ale i u koček a jiných zvířat.
Středisko služeb školám, školní a kancelářské potřeby, velkoobchod, jižní Čechy
Středisko služeb školám, zásobování škol, školní a kancelářské potřeby, velkoobchod s papírenským zbožím provozuje společnosti REAL servis, spol. s r.o., Tábor, jižní Čechy.
Barvy, laky velkoobchod Tábor
Velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV Tábor nabízí pestrý sortiment kvalitních malířských a fasádních barev a laků ověřených tuzemských výrobců, malířské a fasádnické potřeby nebo brusiva tmely a lepidla.
Krůtí maso chlazené, mražené, krůtí stehna, prsa, játra, velkoobchod, zásobování
Krůtí maso chlazené i mražené, krůtí stehna, prsa, krůta celá, játra a srdce balená ve vakuu či volně poskytuje velkoobchod se zásobováním společnosti JR FOOD, s.r.o. sídlící v Bechyni.
Geodezie Tábor
Ing.Pavel Dvořáček z Tábora nabízí profesionální služby v oblasti geodezie od vyhotovení geodetických plánů, vytyčení hranic pozemku nebo komplexních pozemkových úprav po zaměření inženýrských sítí.
VOŠ Tábor
Zajímáte se o krajinu kolem sebe, zemědělství, životní prostředí a chcete si v tomto oboru rozšířit nebo doplnit vědomosti? Právě Vám jsou určeny vzdělávací programy VOŠ Tábor.
Zemní práce Tábor
Potřebujete vykopat díru na bazén či kanalizační a drenážní rýhy nebo upravit terén pozemku? Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zemní práce včetně odvozu suti a materiálu.