Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Šumperk
Hutní výrobky - svařované sítě, jakl, pletivo, dodávka materiálu na určené místo
FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutních výrobku, mezi které se řadí svařované sítě, jakl a pletivo. Dodáváme materiál na místo určení a to nejen v Šumperku, ale také v Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Klimatizace - čištění, servis, plnění, dezinfekce
Ke správné funkci klimatizace je nezbytný pravidelný odborný servis celé klimatizační soustavy. Svěřte svoji klimatizaci odborníkům v Pneucentrumu Matěj Bludov.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
TPMS systém sledování tlaku v pneumatikách - prodej, montáž
Chcete-li mít přehled o tlaku a teplotě vzduchu ve vašich pneumatikách, pak si v pneuservis PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV pořiďte TPMS (systém sledování tlaku v pneumatikách) včetně jeho odborné montáže.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Přírodní čaje na nachlazení, pročištění jater, energii - eshop
V zimních měsících se nejlépe zahřejeme čajem, který má blahodárné účinky na vaše zdraví. V eshopu prirodniprodukty.cz od firmy Celomed si vyberete z čajů na nachlazení, pročištění jater i na energii.
Klempířské a pokrývačské práce včetně zajištění materiálu pro vaši novou střechu
Pokud potřebujete novou střechu pak využijte klempířské a pokrývačské práce od firmy Ezamont, která má bohaté zkušenosti s realizacemi střech v Šumperku i Zábřehu.
Gynekologická ambulance Šumperk, pravidelné a preventivní prohlídky, ultrazvuková diagnostika
Gynekologická ambulance Šumperk, pravidelné a preventivní prohlídky, ultrazvuková diagnostika, péče o těhotné ženy, očkování, poradenství a aplikace antikoncepce.
ŠKODA online – objednávka automobilu ŠKODA  z online katalogu  s vyzvednutím na prodejně
Při nákupu vozu vyzkoušejte ŠKODA online – vyberte si vozidlo v našem online katalogu a vyzvedněte na vybrané autorizované prodejně. Možnost nákupu na operativní leasing i za vlastní prostředky.
Auto Hégr, a.s., provozovna Šumperk autorizovaný partner ŠKODA
Kompletní strojírenská výroba - soustružení, kovoobrábění, frézování
Odborníkem na soustružení, kovoobrábění a frézování je společnost Zekof, s.r.o. se sídlem v Šumperku, která vám zajistí kompletní strojírenskou výrobu.
Zekof, s.r.o.
Vybavení pro hasiče, oděvy, obuv, ochranné prostředky, hadice, výstroj a více najdete na eshopu
Veškeré vybavení pro hasiče dodává a prodává na eshopu společnost Jaroslav Žalčík – hasící technika a hasičská výzbroj se sídlem v Šumperku. Oděvy, obuv, výstroj, ochranné prostředky, hadice atd.
Profesionální autoservis, čištění klimatizace, oprava autoskla a výměna pneumatik
Opravu i výměnu autoskla, čištění klimatizace, profesionální servisní služby i výměnu pneumatik zajistí společnost AUTOSKLO – HLEĎA v Šumperku. Postarají se i o tónování a opravu fólie.
AUTOSKLO - HLEĎA Šumperk Petr Hledík
Montáž skleněných konstrukcí – zasklení balkónů, lodžií a zimních zahrad
O montáž skleněných konstrukcí se v okolí Šumperku postará firma Winremont. Zasklíváme balkóny, lodžie i zimní zahrady.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce, Šumperk
Poskytujeme veškeré služby v oblasti vodo, topo, plyn od oprav kapajících kohoutků po kompletní rozvody vody a topení, instalaci kotlů, bojlerů, radiátorů či revize.
MONTPLAST-ITPV s.r.o.
Bezpečnostní trezory a sejfy - kvalitní ochrana cenností a peněz
Chcete-li mít v bezpečí své cennosti, šperky a peníze, tak je na čase si pořídit kvalitní trezor nebo sejf od firmy Fab-service Milan Kocián, který vám také zajistí jejich dopravu a zabudovaní do zdi.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Prodej barev, laků, malířských potřeb - velkoobchod, maloobchod
Prodejna barev, laků Šumperk - Unno universal s.r.o. má ucelený sortiment malířských potřeb. Prodáváme běžné i speciální barvy, nátěrové hmoty i nářadí. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Unno universal s.r.o
Prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče a poskytnutí služeb požární ochrany
Na prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče se specializují ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Dále poskytují veškeré služby požární ochrany.
Sklenářské práce – rámování, zasklívání, broušení a prodej skla
Veškeré sklenářské práce poskytuje v okolí Šumperku sklenářství Winremont. Provádíme rámování, zasklívání a broušení skla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Kvalitní a originální pletené čepice značky Pletex, které zahřejí v chladném počasí
Kvalitní a originální pletené čepice Pletex si oblíbí všichni. Nejen, že krásně zahřejí, ale také jsou velice moderním kouskem. Různé druhy čepic si můžete vybrat v firmě TEXPA Pavlasová v Šumperku.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Realizace střechy a střešní konstrukce na míru, opravy starých střech
Pokud potřebujete novou střechu, obraťte se na specialisty z firmy Ezamont z Šumperku. Postaví a zrealizují novou střechu a střešní konstrukci na míru a poradí si i s opravou staré střechy.
Prodej oblíbených plyšových hraček pro děti všech věkových kategorií
Velký výběr oblíbených plyšových hraček pro děti všech věkových kategorií naleznete v prodejně TEXPA Pavlasová, s.r.o. v Šumperku. Přijďte si k nám vybrat, plyšáci udělají velkou radost nejen dětem.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Autorizovaný servis TATRA Zábřeh na Moravě, záruční a pozáruční opravy vozidel TATRA
Autorizovaný servis TATRA Zábřeh na Moravě, záruční a pozáruční opravy vozidel TATRA, prodej originálních náhradních dílů, servis dle časových norem a předepsaných postupů.
Venkovní odpadkové koše do měst, obcí i firem - výroba
Pokud potřebujete pořídit kvalitní venkovní odpadkové koše, které jsou vhodné do měst, obcí, ale také do firem, tak je zde pro vás firma Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Montáž a dodávka tepelných čerpadel
Firma Aleš Jarýn je váš nejbližší poradenský a montážní partner pro tepelná čerpadla v Šumperku a okolí - zajistí vám jejich dodávku včetně odborné montáže. Neváhejte nás kontaktovat i vy!
Vyprošťovací a jeřábnické práce – jeřáby, jeřábníky i pro hůře přístupné terény
Vyprošťovací a jeřábnické práce zajišťuje v okolí Šumperka Miroslav Vařeka. Disponujeme jeřáby a jeřábníky pro práci v hůře přístupném terénu.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk