Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Šumperk
Zelené potraviny, přírodní kosmetika Energy - prodej, eshop
Pokud hledáte eshop, kde si vyberete kvalitní zelené potraviny nebo přírodní kosmetiku, tak jste zde správně! Eshop prirodniprodukty.cz má bohatý sortiment s produkty Energy, kde si vyberete každý.
Veterinární ambulance Zábřeh, preventivní a léčebná péče, europasy, čipování zvířat, zubní kámen
MVDr Jiří Pelikán již od roku 1993 provozuje veterinární ambulanci v Zábřehu. Našimi klienty jsou převážně psi, kočky, exotická zvířata, drobní savci a plazi. Nabízíme preventivní a léčebnou péči aj.
Výroba informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města
Na výrobu informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města se zaměřuje firma Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka - pro obce i města vám zajistí jednotný městský mobiliář dle vašich potřeb.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Pronájem prostorů nejen pro oslavy, večírky i školení
V prostorách Konírny v Zábřehu si můžete pronajmout salónky různých kapacit s možností využití 50 míst pro Vaše rodinné oslavy, firemní večírky i školení.
Konírna
Přístřešky a přístřeší na odpadkové koše, popelnice pro obce a města - výroba
Vybavte vaši obec nebo město odpadkovými koši (popelnicemi) s přístřešky a zamezte tak zbytečnému a nepěknému nepořádku na chodnících. Firma Čekárny - bus v Zábřehu se zaměřuje na jejich výrobu.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Prodej hutního materiálu - válcované profily I, U, T, L
Firma FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutního materiálu v okolí Olomouce. Vybrat si u nás můžete různé válcové profily I, U, T a L.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Levné pneu a kola, výměna a opravy pneumatik
Zda-li přemýšlíte, kde přezujete pneumatiky na svém voze, tak se obraťte na PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, kde vám zajistí výměnu, přezutí i opravu pneumatik a také si zde vyberete levné pneu a kola.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Kvalitní plechové střešní krytiny Omak, Bravo, Satjam, Ruuki - prodej v e-shopu
Kvalitní materiál pro každou střechu vyrábí společnost SEFRAN ze Šumperku. V E-shopu prodáváme plechové střešní krytiny Omak, Bravo Europa, Satjam, Ruuki, které dodáváme po celé ČR.
SEFRAN s.r.o.
Laserové gravírování, rytectví popisů, log a fotografií na předměty ze dřeva, kovu nebo skla
Laserové gravírování a rytectví popisů, log, fotografií a různých motivů zajišťuje IBLASER.CZ Ivo Bernard ze Šumperka. Gravírujeme předměty ze skla, dřeva, kovu, papíru i kámen.
Ivo Bernard Gravírování a rytectví
Odolné zahradní lavičky na 50 let, která se vyrábí ze dřeva a kovu
Autobusové čekárny, městský mobiliář, ale i zahradní lavičky ze dřeva a kovu vyrábí firma Čekárny - bus ze Zábřehu. Pořiďte si odolné litinové lavičky, které vám vydrží i 50 let.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Moderní prosklené autobusové zastávky, čekárny - výroba
Moderní prosklené autobusové zástavky nebo-li čekárny, vám zajistí firma Čekárny - bus ze Zábřehu (nedaleko města Šumperk), díky kterým bude čekání na hromadnou dopravu příjemnější.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Tesařské a armovací práce Jindřichov u Šumperka, používáme vlastní bednění, zednické práce
Naše firma z Jindřichova u Šumperka provádí tesařské, armovací a zednické práce, zámečnická výroba, používáme vlastní bednění.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Celoroční ubytování v soukromí Staré Město pod Sněžníkem, běžkařské tratě, cykloturistika
Nabízíme celoroční levné ubytování v apartmánech nebo zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem, sjezdové lyžování, běžkařské tratě, turistika nebo cykloturistika.
Přístřeší pro odpadové nádoby - výroba z kvalitních a lehkých materiálů
Pokud hledáte spolehlivého výrobce přístřeší pro odpadové nádoby do vašeho města nebo obce, pak se obraťte na firmu Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výstavba střech pro novostavby, rekonstrukce střech
Realizace střech, pergol, dřevostaveb, altánků a menších stavebních prací v Olomouckém kraji, rekonstrukce stávajících střech, práce klempířské, pokryvačské a tesařské, vše od jedné firmy.
Michal Kotraš realizace střech
Stavební práce Šumperk, výstavba bytových i nebytových domů, betonové, anhydritové podlahy
Naše firma ze Šumperka se specializuje na kompletní stavební práce, realizujeme výstavbu bytových i nebytových domů, betonové a anhydritové podlahy.
Stavíme na spokojených zákaznících a tím rosteme – SKOPAL-STAV s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce i zemní práce - kompletní nabídka stavebních prací v okrese Šumperk a přilehlém okolí.
Rybářské potřeby MILO  - JP, akciová společnost, Šumperk
Patříte mezi vášnivé rybáře či znalce špičkových rybářských potřeb značky MILO? Pak se vám jistě nemusíme dlouze představovat, stačí malé připomenutí.
Práce s montážní plošinou Šumperk, výškové práce za pomocí montážní plošiny, pronájem plošiny
V okrese Šumperk nabízíme k pronájmu plošiny, zabýváme se výškovými pracemi za pomoci montážní plošiny AVIA, nabízíme přípravné a výkopové práce.
Sklenářství Winremont – prodej dvojskla, sklo pro použití v interiéru i exteriéru
Sklenářství Winremont v Šumperku prodává různé druhy skla pro nejrůznější účely. Nakoupíte u nás dvojsklo, sklo pro použití v interiéru i exteriéru.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Jednofázové a třífázové elektrocentrály, čerpadla pro odčerpání vody Heron
Kvalitní benzínové a plynové generátory a také čerpadla značky Heron, které najdou uplatnění ve stavitelství, zemědělství, ale zejména u HZS, nakoupíte na e-shopu hatech.cz.
Návrh a výroba konstrukcí Mohelnice, kovovýroba, skladování, kooperace
Zajišťujeme kompletní výrobní zázemí a služby spojené s výrobou a montážemi jednoúčelových strojů pro spřízněné firmy, nabízíme kovovýrobu, skladování a kooperace.