Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Šumperk
Speciální technická keramika pro automobilový průmysl, elektroniku i zdravotnictví
Společnost CeramTec se sdílem v Šumperku vyrábí speciální technickou keramiku pro automobilový průmysl, elektroniku i zdravotnictví- je součást mezinárodní skupiny CeramTec.
Svařování hliníku, nerezu i oceli - tenkostěnné, tlustostěnné
Tenkostěnné i tlustostěnné svařování hliníku, nerezu a oceli vám zajistí zkušená společnost ABA Šumperk !
Nový Renault Clio - prostorný a ergonomický městský vůz, prodej
Zažijete lásku na první pohled s novým Renaultem Clio! Uchvátí vás jeho smyslnost, ale také trendy interiér a zajímavé palubní technologie. Navštivte Auto Kubíček s.r.o. v Šumperku nebo Olomouci.
Sportovní rybolov u rybníku Kocián, se stylovou restaurací
Sportovní rybolov u rybníku Kocián v Loučné nad Desnou, chov a prodej ryb, stylová restaurace Rybářská bašta, pořádání soutěží zajišťuje společnost AVZO TSČ ČR ZO.
Stavební rekonstrukce domů, průmyslových objektů a kulturních památek, okres Šumperk
Kompletní stavební práce, rekonstrukce rodinných domů i jiných nemovitostí Vám zajistí stavební firma Milan Skopal – stavebnictví z Hrabenova na Šumpersku.
Speciální technická keramika, keramický kompozit CeramTec
Vyspělou, speciální a technickou keramiku nové generace vyvíjí společnost CeramTec Czech republic - využívá především keramický kompozit CeramTec.
Půjčovna, stavba jednoduché, rámové lešení - pro firmy i soukromníky
Pokud potřebujete urychleně půjčit lešení a nevíte na koho se v okolí Šumperka obrátit, tak je zde firma Ezamont s.r.o., která půjčuje lešení nejen firmám, ale i soukromníkům!
Instalatér, vodoinstalatérské práce, rozvody vody
Vodoinstalatérské práce a rozvody vody vám zajistí instalatér Aleš Jarýn v Šumperku.
Nerezové vany, přepravní skříně a vozíky do pekáren i laboratoří
Hledáte nerezové přepravní skříně, které budou vhodné především do hygienicky náročných provozů? Kontaktujte firmu ABA v Šumperku, která se specializuje na nerezovou výrobu nejen pro gastronomii.
Keramické výrobky - kluzné a těsnící kroužky, kluzná ložiska
Hledáte-li partnera pro výrobu, dodávku kluzných a těsnící kroužků nebo ložisek, pak se obraťte na firmu CeramTec, která je dodavatelskou a prodejní organizací v oblasti vyspělých keramických výrobků.
Překlady úředních dokumentů, soudní překlady a výuka angličtiny
Soudní překlady oficiálních dokumentů a listin a individuální, firemní či skupinovou výuku angličtiny zajišťuje v Šumperku jazyková škola English Spot s.r.o.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Exkluzivní ovoce, zelenina, bylinky a čerstvé houby, velkoobchod
Domácí i exotické ovoce, zelenina, citrusy, banány, jablka, mrkev, brambory, bylinky jako meduňka, bazalka a čerstvé houby prodává velkoobchod JASFRESH s.r.o., Šumperk.
Mateřská škola s logopedickou poradnou v Libině na Šumpersku
Mateřská škola v Libině v okrese Šumperk, s logopedickou poradnou, zdravým životním stylem, zájmovými kroužky keramikou, plaváním, angličtinou působí pozitivně na rozvoj dítěte.
Staré Město pod Sněžníkem, oblast pro rekreaci v zachovalých horských podmínkách Jeseníků
Panenská příroda obklopena strmými svahy a hustými lesy takové je Město Staré Město pod Sněžníkem. Ideální místo pro aktivní dovolenou i odpočinek v malebné horské přírodě.
Čištění průmyslových prostorů, výrobních linek i podlah profesionální technikou
Čištění průmyslových prostorů, výrobních linek i podlah v okolí Šumperka a Olomouce vám zajistí úklidová firma AVIAR cleaning company, s.r.o., která pro svou práci používá profesionální techniku.
Kvalitní pokrývačské práce pro vaši pevnou střechu - montáž střešních krytin
Hledáte-li v Šumperku nebo Olomouci spolehlivou firmu, která vám zajistí pokrývačské práce a montáž střešních krytin pro vaši kvalitní a pevnou střechu, pak oslovte Střechy Listr - Libor Straka.
Pravidelné, jednorázové mytí oken, výloh i ve výškách
Pokud se chystáte k velkému úklidu nebo nestíháte pravidelné mytí oken a výloh, tak přenechejte tuto činnost profesionálům z firmy AVIAR cleaning company, kteří provádí mytí oken a výloh i ve výškách.
Obec Líšnice na Šumpersku, kultura, sport, turistika, památky
Obec Líšnice v okrese Šumperk s bohatým kulturním a sportovním životem, přírodními krásami a historickými památkami nedaleko CHKO Litovelské Pomoraví.
Všestranný, moderní a dynamický vůz Kia Venga
Chcete-li si pořídit vůz, který bude všestranný, moderní a dynamický, tak se obraťte na AUTOCENTRUM KAŠPAR, kde vám naši zkušení odborníci rádi poradí s výběrem toho pravého vozu pro vás.
Kontrola sbíhavosti - 3D geometrie kol pro bezpečnost a pohodlí vaší jízdy
Pro bezpečnost a pohodlí vaší jízdy provádí Auto Kubiček kontrolu sbíhavosti - 3D geometrii kol v Šumperku i Olomouci. Zajistí vám kvalitní služby s dostatečným technickým i znalostním zázemím.
Nadkrokevní izolace střechy zabrání úniku tepla
Potřebuje-li vaše střecha nadkrokevní izolace, která zabrání úniku tepla a jste z okolí měst Šumperk nebo Zábřeh na Moravě, pak obraťte se na zkušené pokrývače z firmy Ezamont.
Pivovar, výroba piva HOLBA PREMIUM, ŠERÁK, světové ocenění
Pivovar Holba Hanušovice vyrábí pivo HOLBA PREMIUM, světlý dvanáctistupňový ležák s vyváženou chutí, získal stříbrné ocenění v prestižní světové soutěži v roce 2018.
Zcela nový model Kia Rio - dokonalý automobil pro každodenní život ve městě
Korejský hatchback Kia Rio je dokonalým automobilem pro váš každodenní život ve městě. Tento zcela nový model si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do AUTOCENTRA KAŠPAR v Šumperku - Rapotíně.
Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal
Udržet pořádek na pracovišti v průmyslovém prostředí není vůbec jednoduchého. Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal v průmyslových provozech vám zajistí úklidová firma Aviar cleaning company.