Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Šumperk
Měření emisí dieselových, benzínových i plynových motorů vám zajistí MOTORSERVIS Švec
Měření emisí dieselových, benzínových i plynových motorů všech značek vám zajistí autoservis MOTORSERVIS Švec v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika nebo tepelná čerpadla od ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. z Šumperku má dlouholeté zkušenosti s dodávkou a montáží klimatizací, vzduchotechniky nebo třeba tepelných čerpadel.
Plastové jímky, septiky samonosné nebo na obetonování vyráběné na míru
Kulaté nebo oválné plastové septiky a jímky z certifikovaných desek na míru vyrábí firma MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o. Dodáváme septiky a jímky samonosné nebo k obetonování.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Skleněná police z tvrzeného bezpečnostního skla, rovné a pravoúhlé zrcadlo e-shop
Na novém e-shopu firmy Winremont s.r.o. mohou zákazníci zakoupit skleněné výrobky, jako jsou police z tvrzeného bezpečnostního skla nebo kulatá a pravoúhlá zrcadla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí
Kvalitní hutní materiál a válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí i schodiště seženete ve firmě FESTO-ŠTODT. Dopravu materiálu zajistí v Šumperku i Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Obráběcí centrum, strojní vybavení, 3D měřící stroj
Základním rozvojem moderního strojního průmyslu jsou obráběcí centra a jejich strojní vybavení. Společnost Zekof, s.r.o. se zaměřuje na kovoobrábění, soustružení, frézování a další obráběcí práce.
Zekof, s.r.o.
Farma, ekologické zemědělství, BIO produkty, pěstování brambor, chov skotu, prodej sena
Ekologickým zemědělstvím se zabývá Farma Jandrt s.r.o., která se nachází v podhůří Hrubého Jeseníku v Hanušovicích.
Tryskání i výpalky materiálu od firmy Zekof
Hledáte-li spolehlivou strojírenskou firmu, zaměřující se na tryskání a výpalky, pak pro vás máme tip. Oslovte společnost Zekof u Olomouce, která má tryskání i výpalky v malíčku.
Zekof, s.r.o.
Vyprošťování a odtah porouchaných, nepojízdných nebo havarovaných vozidel a techniky
Havarované, převrácené neb zapadnuté nákladní i osobní vozidla vyprostí firma Miroslav Vařeka ze Šumperka. Postaráme se i o odtah nabouraných, nepojízdných nebo porouchaných vozidel a techniky.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Přesné výpalky o síle 1 - 200 mm
Hledáte spolehlivou firmu, která zajistí přesnou přípravu výpalků? Firma Zekof, s.r.o. v Lošticích u Šumperka nedaleko Olomouce provádí řezání výpalků na plynových a plazmových palicích pracovištích.
Zekof, s.r.o.
Mateřské školy Šumperk, netradiční zábavná výuka. třída pro dvouleté děti, prvky programu Začít spolu
Naše mateřská škola v Šumperku se sestává ze 5 pracovišť: MŠ Prievidzská, MŠ Temenická (dvě školky, jedna pro děti od 2 do 3 let), MŠ Zahradní a MŠ Sluneční.
Autojeřábnické práce – přeprava stavebního materiálu, kontejnerů, palet a různých konstrukcí
Na autojeřábnické práce, přepravu stavebního materiálu, různých konstrukcí, kontejnerů a palet s příslušnou technikou se zaměřuje společnost Autojeřáby Vařeka s.r.o. ze Šumperku.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Roubenky a dřevostavby na míru - rodinné, komerční a rekreační domy od DŘEVOTES MS s.r.o.
Společnost DŘEVOTES MS s.r.o. z Hanušovic na Šumpersku se již přes dvacet pět let zabývá stavbou a rekonstrukcí roubených domů a dřevostaveb na míru.
Přírodní doplňky stravy - nezapomínejte svému tělu dodávat potřebné vitamíny po celý rok, e-shop
Dodejte svému tělu dostatek vitamínů, které jsou pro nás nepostradatelné. V e-shopu prirodniprodukty.cz si vyberete přírodní doplňky stravy pro zdraví.
Ordinace v Zábřehu, léčebně - preventivní péče pro dospělé, CRP diagnostika, EKG, příjem nových pacientů
MUDr. Jan Jurásek poskytuje v Zábřehu léčebně - preventivní péči pro dospělé, kdy je zajištěna návaznost terapeutických postupů s ambulantními specialisty lékařské společnosti SEPTIMA MEDICA, s.r.o.
MUDr. JURÁSEK Jan s.r.o.
Výrazné slevy pro autoservisy na autodíly a náhradní díly pro osobní a užitkové vozy
Výrazné slevy na náhradní díly pro autoservisy poskytuje firma KAHOX auto ze Šumperka. Dodáváme autodíly a příslušenství pro osobní a užitkové vozy za velice výhodné ceny.
KAHOX auto s.r.o. Prodej autodílů
Měření, seřízení nápravy podvozku vozidla pomocí přesného elektronického zařízení
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o. nedaleko Šumperka a Zábřeha vám zajistí přesné seřízení geometrie náprav podvozku vozidla pomocí elektronického zařízení - jsme členem franchisové sítě BestDrive.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Přírodní produkty, bylinné koncentráty a čaje pro vaše zdraví - eshop
Pečujte o vaše zdraví a dopřejte svému tělu přírodní produkty, bylinné koncentráty a čaje, které pomáhají. V eshopu s přírodními produkty Energy od firmy Celomed si vybere každý !
Obec Kolšov - ráj pro turistiku i cykloturistiku, rodinné výlety
Obec Kolšov se nachází nedaleko města Zábreh v okrese Šumperk. Okolí obce je jako stvořené pro turistiku, cykloturistiku, rodinné výlety či výlety s dětmi.
Obec Krchleby - Olomoucký kraj, výlety na běžkách, trasy pro cyklisty, turistické trasy
Obec Krchleby se jsou malou zemědělskou lokalitou ležící asi 8 km od Mohelnice a 11 km od Zábřehu na Moravě v okrese Šumperk v Olomouckém kraji. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1273.
Gynekologická ordinace a centrum krásy 2v1 Moravskoslezský kraj
Gynekologická ordinace, gynekologická péče pro ženy každého věku, centrum zdraví a krásy Šumperk, estetické zákroky a nabídka masáží.
Stroje pro odmašťování, čištění postřikem a ultrazvukem
Společnost SUMMA vyrábí spolehlivé a velmi efektivní stroje pro čištění postřikem, ponor s ultrazvukem i stroje pro odmašťování součástek a dílů. Vyzkoušejte je i vy !
SUMMA spol. s r.o.