Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Šumperk
Epoxidové, montážní a sekundární lepidla, tmely na různé materiály
Kvalitní lepidla a tmely pro lepení nebo těsnění různých materiálů, jako je dřevo, plast, kov, obklady, lamináty nebo zdiva, zakoupíte v prodejně Unno Universal v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Zakázková výroba svářených atypických výrobků a zařízení
Zakázkovou výrobou z plastů pro soukromníky i velké firmy se zabývá firma MK Plastic-výroba z plastů, s.r.o. z Bludova. Na míru zhotoví svářené atypické plastové výrobky i zařízení.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Voda, topení a plyn - dodávky, instalace a montáž od Wagner Instalace s.r.o.
Wagner instalace s.r.o. je společnost z okresu Šumperk, která nabízí služby v oblasti dodávky, instalace a montáže kotlů, solárních systémů, tepelných čerpadel nebo ústředního topení.
Wagner instalace s.r.o.
Konvenční obrábění kovů- vrtání, frézování, řezání, broušení, obrážení a ohýbání plechů
Roman Skřipec Kovoobraběčtví Zábřeh opracovává železné i neželezné kovové materiály. Firma zajistí vrtání, frézování, řezání i broušení kovů a ohýbání plechů v okolí Šumperka a Zábřehu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Výměna oleje v automatických převodovkách
Výměnu oleje jak u nových, tak ojetých vozidel s automatickou převodovkou provádí v okolí Šumperka autoservis MOTORSERVIS Švec se sídlem v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Půjčovna opěrného a stropního bednění PERI - zhotovení kladečského plánu na míru
Firma RDQ Property s.r.o. Půjčovna bednění Zábřeh pronajímá systémy opěrného a stropního bednění PERI. Na přání zhotovíme našim zákazníkům kladečský plán na míru.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Profesionální návrhy a vybavení gastronomických provozů
Pokud hledáte profesionální gastronomické zařízení pro vybavení kuchyně, restaurace či bistra, tak kontaktujte firmu Gavona v Šumperku - pomůže vám s vybavením i návrhem gastronomických provozů.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Válcované profily I, U, T, L. IPE, UPE, HEA, HEB - specialista na hutní materiál
Válcované profily I, U, T, L. IPE, UPE, HEA, HEB Vám Šumperku nabídne naše firma FESTO-ŠTODT s.r.o., která se specializuje na hutní materiál.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Ústřední vytápění, topení do bytů, rodinných domů i hal - instalace, montáž
Ústřední vytápění je dnes asi nejvíce používaným způsobem vytápění - spolehlivou firmou v této oblasti je Wagner instalace, která vám zajistí instalaci a montáž topení do bytů, rodinných domů i hal.
Wagner instalace s.r.o.
Montáž a pronájem stropního, opěrného bednění značky PERI
Montáž a pronájem bednění značky PERI pro jakýkoliv stavební projekt zajišťuje firma FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. ze Zábřehu. Montujeme stropní a opěrné bednění.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Kusová a malosériová výroba dřevěných beden a atypických palet – práce prováděná specialisty
Kusovou a malosériovou výrobou dřevěných beden, atypických, klasických EUR, ohradových a dalších palet se zabývají odborníci ze společnosti SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů po obrábění, kalení
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která se specializuje na výrobu strojů a zařízení pro odmašťování součástí a dílů, pak se obraťte na společnost SUMMA spol. s.r.o.
SUMMA spol. s r.o.
Solární systémy vám umožní čerpat sluneční energii
Pokud si plánujete pořídit k vytápění solární systémy, ale nevíte na jakou společnost se obrátit, pak je pro vás spolehlivým partnerem nejen pro okolí Šumperk a Olomouc firma Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Hotel, ubytování, wellness, masáž, sauna, vířivka, solárium, bazén, restaurace, firemní akce
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. nabízí nejen komfortní ubytování ve stylových pokojích, ale pestrou škálu wellness zařízení, včetně bazénu, masáží a mnoho dalšího.
Relax centrum Kolštejn, s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce obytných, průmyslových a zemědělských staveb
Pokud potřebujete zrekonstruovat starý dům nebo postavit průmyslový objekt, obraťte se na firmu FORTIS velkoobchod CZ. Zabývá se výstavbou i rekonstrukcí obytných, průmyslových a zemědělských staveb.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Kvalitní a funkční konvektomaty Retigo, které ušetří Váš čas a peníze při vaření
Designové, kvalitní a funkční. Takové jsou konvektomaty Retigo, které naleznete ve firmě GAVONA, specialisty přes prodej a servis gastro zařízení na Olomoucku
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Klimatizace ve vašem voze potřebuje pravidelnou péči - kompletní servis, plnění a údržba
Klimatizace ve vašem voze potřebuje nejen v létě pravidelnou péči- kompletní klima servis, plnění a údržbu vám zajistí MOTORSERVIS Švec, s.r.o. v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Nouzové otevírání zabouchnutých dveří od automobilu
S nouzovým otevíráním dveří automobilu a se zabouchnutými dveřmi Vašeho auta Vám na Šumpersku pomůže firma Kocián – fab – service.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Výroba a prodej samolepicích etiket na kotoučích a papírových logistických etiket
Papírové logistické etikety a samolepící etikety na kotoučích, které mají široké uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu vyrábí a prodává společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Stroje pro odmašťování součástí a dílů - ultrazvuková zařízení, sběrače olejů
Máte znečištěny součásti či díly olejem a emulzemi? Společnost SUMMA má pro vás řešení - vyrábí stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů jako jsou ultrazvuková zařízení nebo sběrače olejů.
SUMMA spol. s r.o.
Systém generálního klíče SGK - chytrý uzamykací systém pro školy, penziony i rodinné domy
Tíha a hledání v objemném svazku klíčů je někdy otravná. Využijte chytrý systém generálního klíče, který je ideálním pro školy, penziony i rodinné domy. Vše Vám zajistí firma Milan Kocián v Šumperku.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Solární systémy pro rodinné domy i průmyslové stavby - instalace
Pokud chcete ušetřit na vytápění, pak jsou pro vás řešením solární systémy, které jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak pro průmyslové stavby. Jejich odbornou instalaci vám zajistí Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Výkonné zařízení pro odmašťování a čištění dílů znečištěných olejem, emulzemi
Pokud hledáte výkonné zařízení, které vám zajistí odmaštění a čištění dílů znečištěných olejem nebo emulzemi, pak je pro vás ATOLL mini od firmy SUMMA trefa do černého.
SUMMA spol. s r.o.
Kvalitní obalové sáčky do koše, mrazničky, na potraviny - e-shop, vše skladem
Kvalitní obalové sáčky si jednoduše vyberete v e-shopu semoplast.cz, kde na vás čeká široký výběr sáčků v různých variantách a rozměrech - sáčky do koše, mrazničky, na potraviny i s rychlouzávěrem.
SEMOPLAST s.r.o.
Přírodní veterinární prostředky Energy pro zdraví a vitalitu zvířat – při léčbě i prevenci
Veterinární produkty Energy dlouhodobě a příznivě ovlivňují zdraví zvířete. Působí především jako prevence a udržují tělo zvířete v harmonii. Pestrý výběr produktů má firma CELOMED s.r.o.