Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Litoměřice
Stohovací nízkozdvižné vozíky prodej Litoměřice -   s jednoduchou údržbou a snadným servisem
Kvalitní výkonné stohovací vozíky s rychlou a obratnou technikou pro stohování materiálu nabízí ke koupi společnost BALKANCAR CZ.
STK a měření emisí pro všechny vozy - Roudnice nad Labem
Chcete, aby vaše auto bylo bezpečné a splňovalo všechny zákonné předpisy? Pak musíte pravidelně podstupovat STK a měření emisí. Úspěšná STK vám totiž garantuje, že je váš vůz spolehlivý a neškodí životnímu prostředí. Hledáte i vy místo, kde zajistí důkladné STK, měření emisí i další služby? Pokud jste z města Roudnice nad Labem nebo jeho okolí, ...
Autorizovaný servis Honda | Roudnice nad Labem
Vaše auto Honda prohlídneme a opravíme v záruce i po ní a seřídíme všechny nutnosti pro Vaší bezpečnou jízdu. Zatímco vy si můžete v klidu odpočinout v naší čekárně u televize či na internetu, my se odborně postaráme o Váš vůz. Seřídíme světla, zkontrolujeme STK a emise a srovnáme geometrii nápravy. Užíváme originální náhradní díly pro auta ...
Ověřování tachografů, tachografie | Roudnice nad Labem
Funkčnost analogových a digitálních tachografů kvalitně ověříme v našem autocentru. Toto zařízení umožňující záznam rychlosti vozidla v závislosti na čase je nutné nechat prověřit u specifické firmy, jako je ta naše. Ověřujeme analogové typy Kienzle, Veeder Root, Motometer EGK a ACTIA a digitální VDO SIEMENS, STONERIDGE ELECTRONICS a ...
Expozice Památník Terezín - Malá pevnost, věznice pražského gestapa
Památník Terezín - Národní kulturní památka Vás zve na expozici Malé pevnosti (hlavní sídlo památníku), kde v letech 1940-1945 sloužila jako věznice pražského gestapa.
Památník Terezín
Levná doprava Praha - Kodaň, přímé autobusy Brno - Praha - Kodaň - předprodej autobusových jízdenek - on-line
Bohemian Lines provozuje autobusovou linku na trase Brno - Praha - Kodaň. Jedná se o přímé autobusové spojení z Brna a z Prahy do Kodaně.
Prodej a servis strojů Wisconsin Litoměřice - všestranné stroje pro použití celý rok
Zahradnické služby Knotek & Veselka z Litoměřic je autorizovaným prodejcem univerzálních strojů Wisconsin Engineering. Zajišťujeme i servis. Stroje jsou k použití v letních i zimních měsících.
Koncentrační tábor Terezín a jeho hrůzy připomíná památník - národní kulturní památka
Na tuto bolestivou část historie není snadné vzpomínat, avšak jde o události, které by neměly být nikdy zapomenuty. Proto byl v místech bývalého koncentračního tábora zřízen Památník Terezín.
Památník Terezín
Kolumbárium, obřadní místnosti a ústřední márnice na Židovském hřbitově, Terezín
Kolumbárium se nachází vně Velké pevnosti. Zde se uchovávaly ostatky židů, kteří v táboře zemřeli, nebo byli zabiti. Obřadní místnosti jsou dodnes používané ke stejným účelům rozloučení se s mrtvými.
Památník Terezín
Zimní údržba veřejných komunikací Litoměřice - 24 hodinová pohotovost
Zahradnické služby Knotek & Veselka zajišťují zimní údržby komunikací. Dále také ruční úklid sněhu a úklid tam, kde nemá přístup technika (disponujeme ručními posypovými vozíky.
Výroba a prodej přípravků na ochranu rostlin Terezín - produkty pro zahrádkáře
Kvalitní a ekologicky šetrné zahrádkářské přípravky na ochranu a výživu rostlin vyrábí a dále prodává společnost LOVELA Terezín s.r.o..
Autobusová linka Brno - Praha - Berlín - Kodaň - Malmö - Stockholm - zarezervujte si svou jízdenku již dnes!
Vždycky jste toužili podívat se do Berlína, Kodaně nebo do vybraných severských měst, jako jsou Helsingborg, Norrköping nebo Oslo?
Návrhy a realizace zahrad Litoměřice - 3D návrh budoucí realizace, automatický závlahový systém
Zahradnické služby Knotek & Veselka nabízí návrhy a realizace zahrad v Litoměřicích a jeho okolí. Před realizací Vám zhotovíme 3D návrh na základě dokumentace, kterou provedeme na Vašem pozemku.
Malá Pevnost Terezín - národní kulturní památka, věznice | Památník Terezín
Památník Terezín vznikl v místech utrpení desetitisíců lidí původně jako Památník národního utrpení roku 1947 z iniciativy vlády znovu obnoveného Československa.
Památník Terezín
Údržba zahrad Litoměřice - péče o dřeviny, sekání trávy, tvarování keřů
Zahradnické služby Knotek & Veselka v okredu Litoměřice zajišťují veškeré údržby zahrad. V rámci našich služeb se postaráme o: - údržbu trávníku - sekání, hnojení, vertikulace, chemické odplevelení, postřiky - péče o dřeviny - omlazení porostu, odborný řez, tvarování keřů, úprava živých plotů, hnojení, - údržba jezírek - servis, chemické ...
Jednosměrné jízdenky a spoje autobusů - Berlín i Švédsko -  vše za výhodné ceny!
Jednosměrné jízdenky od naší autobusové společnost BOHEMIAN LINES jsou ideální volbou v případě, že chcete poznat během svých cest více měst i míst, a to navíc za výhodnou cenu.
Komplexní tiskařské služby – od velkoplošného tisku až po knižní vazbu
Velkoplošný, ofsetový tisk a knihtisk Vám zajistí tiskárna APOLLO PRINT s.r.o., Lovosice. Nabízíme kompletní tiskařské služby, kopírování, laminování, vazbu tiskovin i tisk reklamních polepů.
Čipy a karty pro docházkové a přístupové systémy - identifikační prvky TETRONIK
Identifikační čipy nebo bezkontaktní karty pro docházkové a přístupové systémy usnadňují život vedení malých i velkých firem.
Odborné opravy a obnovy fasád u historických objektů
Obnovami fasád historických budov se zabývá stavební firma Jiří Bařtipán, Praha. Provádíme opravy a renovace fasád u nejrůznějších historických objektů při zachování jejich historické hodnoty a slohu.
Revitalizace a rekonstrukce škol, školek a bytových domů
Rekonstrukce a revitalizace bytových domů, škol, školek a dalších budov v Praze provádí stavební firma Jiří Bařtipán. Zajistíme kompletní renovaci, včetně oken, balkonů, zateplení i fasády.
Bytová výstavba, stavba nových rodinných domů i průmyslových objektů
Kompletní bytovou výstavbu v oblasti rodinných domů i velkých průmyslových objektů zajišťuje v rámci Prahy stavební společnost Jiří Bařtipán.
Léky a léčiva, homeopatické přípravky, vitamíny a potravinové doplňky
Kompletní lékarenský sortiment doplněný o široký výběr homeopatik nabízí Apatyka Anděl s.r.o., Roudnice nad Labem. Léky na předpis i volně prodejné, vitamíny, homeopatika i potravinové doplňky.
Pěstování a prodej lesních sazenic, stromů, keřů i dřevin
Lesní sazenice, stromy, keře a další rostliny Vám nabízí Lesní školka Vědomice s.r.o. Pěstujeme a prodáváme listnaté i jehličnaté stromy, keře, rekultivační či okrasné dřeviny a rostliny.
Vysokozdvižné motorové vozíky řada 2E prodej Litoměřice -  bezpečnější výhled z místa řidiče
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích představuje novou řadu vysokozdvižných motorových vozíků řady 2E.
Plošinové akumulátorové vozíky s mezinabíjením při krátkodobé odstávce prodej Litoměřice
Plošinové akumulátorové vozíky s mezinabíjením při krátkodobé odstávce, které mají největší zastoupení v potravinářském průmyslu nabízí k prodeji společnost BALKANCAR CZ s.r.o.,