Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Litoměřice
Údržba veřejné zeleně Litoměřice
K upraveným plochám každého města patří bezesporu také údržba veřejné zeleně. V Litoměřicích tyto služby zajišťují odborníci ze společnosti Zahradnické služby Knotek & Veselka.
Automatické závlahové systémy Litoměřice – krásná zahrada bez práce
Toužíte po krásném trávníku, ale nemáte čas ho každý den dlouhé minuty zalévat? Řešení přináší automatické závlahové systémy, které Vám navrhne a instaluje společnost Knotek & Veselka z Litoměřic.
Nabídka pro firemní klientelu - výhodné ubytování v hotelu Roosevelt
Hledáte pro své firemní klienty a návštěvy komfortní ubytování v Litoměřicích? Pak budete jistě spokojeni s nabídkou služeb hotelu Roosevelt.
Sportoviště Roudnice nad Labem - Sport hotel BK Pod Lipou – sportovní soustředění a kurzy
Sportoviště Roudnice nad Labem nabízí možnost ubytování hostů při sportovních soustředěních a kurzech nebo při firemních akcích v Sport hotelu BK Pod Lipou.
Zahradnické práce Litoměřice - návrhy a realizace, okrasná jezírka, automatické závlahy
Zahradnické práce v Litoměřicích a okolí provádí Knotek & Veselka. Potřebujete pomoci se svou zahradou, nově ji navrhnout nebo obnovit? Vyberte si společnost Knotek & Veselka.
Specialisté na výškové práce Ústí nad Labem – opravy a demolice ve výškách, pronájem plošin
Veškeré výškové práce od čištění okapů, opravy fasád nebo kácení stromů či pronájem profesionálních přívěsných a nůžkových plošin pro Vás zajistí nejen v Litoměřicích a okolí firma Luboš Štorkán.
Krematorium na Židovském hřbitově
Až neuvěřitelných 30 000 obětí bylo v Krematoriu Židovského hřbitova zpopelněných v letech 1942 – 1945. Připomínku této hrozné doby mohou dnes návštěvníci vidět prostřednictvím stálé expozice.
Památník Terezín
Obec Lovečkovice, turistická oblast na Litoměřicku, České středohoří
Obec Lovečkovice je turistická oblast na Litoměřicku, která se nachází uprostřed CHKO České středohoří. Nad obcí z krajiny vystupuje druhá nejvyšší hora oblasti zvaná Sedlo.
Magdeburská kasárna
Přiblížit kulturní život lidí v židovském ghettu, zavzpomínat na osobnosti této doby a ukázat podmínky, ve kterých vězni žili, se snaží zrekonstruovaná Magdeburská kasárna Památníku Terezín.
Památník Terezín
Nákladní autodoprava, kamionová přeprava, doprava nebezpečných nákladů ADR
Přepravu paletového a kusového zboží, tabulového skla, nebezpečného a nadrozměrného nákladu zajišťuje kamionová autodoprava společnosti LK TRANSSPED spol. s r.o.
Modlitebna – unikátní prostor s nástěnnými malbami a texty
Neobyčejný dojem na své návštěvníky udělá unikátní prostor modlitebny z doby bývalého židovského ghetty, který je vyzdoben unikátními nástěnnými malbami a texty.
Památník Terezín
Památník Terezín u Litoměřic – památník židovských obětí z dob nacistické okupace
Čas od času je třeba si připomenout i temné stránky naší historie, poučit se z chyb. Součástí naší historie je i místo dnešního Památníku Terezín u Litoměřic.
Památník Terezín
Generální opravy a montáže strojních technologických celků, rotačních pecí, mlýnů a nádrží
Antonín Pospíšil - M Monteza je společnost z Čížkovic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti montáží a oprav technologických celků strojírenského zařízení, ocelových konstrukcí a nádrží.
Rekonstrukce koupelny na klíč s cenovou nabídkou zdarma a vytvořením 3D návrhu
Koupelny AZ s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností jsou přestavby a rekonstrukce koupelen na klíč. S naším 3D fotorealistickým návrhem naplánujeme Vaši koupelnu do sebemenších detailů.
Vánoční stromky – řezané i kontejnerové
Pěstováním a prodejem vánočních stromků v různých velikostech, řezaných i kontejnerových v květináčích, se zabývá Lesní školka Vědomice s.r.o. v okrese Litoměřice.
Autobusová doprava do Berlína, Dánska, Švédska, Norska a Finska - luxusní autobusy
Cestujete po Evropě autobusovou dopravou? Do destinací jako Berlín, Dánsko, Švédsko, Norsko nebo Finsko se nyní dostanete pohodlně luxusními autobusy se společností BOHEMIAN LINES, s.r.o.
Soukromá Lesní škola Vědomice - sazenice keřů, dřevin a rostlin - navštivte nás, rozkveteme Vaši zahradu!
Lesní školka Vědomice s.r.o. obhospodařuje celkem 70 ha produkčních ploch, na nichž se věnuje dvěma odvětvím rostlinné produkce.
Beton výroba, čerpání, doprava, zdicí malty a potěry, Litoměřice
Beton, zdicí malty, potěry, kamenivo zpevněné cementem, tekuté směsi pro lité podlahy jejich výrobu, čerpání a dopravu zajišťuje společnost DK-beton, s.r.o., Litoměřice.
Deratizace, desinfekce, desinsekce Litoměřice – profesionální služby
Trápí Vás v bytě nebo přímo ve Vaší provozovně přemnožení hlodavci či škodlivý hmyz? Pak je nejvyšší čas zavolat profesionální deratizační, desinfekční a desinsekční firmu DEUS-PRO s.r.o. z Litoměřic.
Plastová okna REHAU, výroba, dodávka, výměna a montáž oken, okres Litoměřice
Plastová okna REHAU, vysoká tepelná a zvuková izolace, inteligentní větrání, výrobu, dodávku, výměnu a montáž oken zajišťuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Plastová okna VEKA ve standardním i luxusním provedení, výroba a montáž
Plastová okna VEKA ve standardním, luxusním a TOP provedení s tepelnou a zvukovou izolací vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., Ústecký kraj.
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant, výroba, montáž, okres Litoměřice
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant s ocelovou výztuží, optimální izolací a do bezbariérových prostor vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Základní škola Straškov - Vodochody, vzdělávání dětí i se speciálními vzdělávacími potřebami
Základní škola Straškov - Vodochody, okres Litoměřice poskytuje kvalitní vzdělávání a třídy i pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami, provoz školní družiny a jídelny.
Lesní školka, pěstování a prodej lesních a okrasných dřevin, vánočních stromků
Soukromá Lesní školka Vědomice s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic lesních stromů a keřů, okrasných rostlin, substrátů a vánočních stromků. Najdete nás v okrese Litoměřice.
Komfortní ubytování v hotelu, Litoměřice – pro jednotlivce i zájezdy
Pokud se chystáte na cestu do Litoměřic, jistě oceníte nabídku komfortního ubytování HOTELU ROOSEVELT ve čtyřech cenových kategoriích s možností parkování a připojením na internet zdarma.