Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Litoměřice
Elektronické nástěnky v moderní firmě - účinná prezentace zaměstnancům i návštěvám
Následujte i Vy nový trend v prezentaci informací moderní firmy pro Vaše zaměstnance nebo klienty pomocí snadno a rychle editovatelné elektronické nástěnky od TETRONIK - výrobní družstvo Terezín.
Píšťany, obec na břehu Labe, ideální místo pro bydlení
Krásná příroda v okolí řeky Labe, plavba lodí, bohaté kulturní vyžití pro občany a nespočet možných aktivit pro turisty to je obec Píšťany v Ústeckém kraji.
Topení, voda, plyn Litoměřice, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, plynařské práce
Topení, voda, plyn Litoměřice, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, plynařské práce
Minimuzeum Lovečkovice a Rozhledna Náčkovice - skvělý tip na výlet
Rádi byste podnikli zajímavý výlet, ale nevíte kam? Právě pro Vás máme tip na výlet do Minimuzea Lovečkovice a na Rozhlednu Náčkovice.
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, bělení zubů, zubní náhrady, korunky, můstky
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, preventivní prohlídky chrupu, snímatelné zubní náhrady, korunky, můstky, protetika, ošetření kořenových kanálků, ošetření zubního kazu, bělení zubů.
Praktický lékař pro dospělé Litoměřice, očkování, prohlídky, EKG, CRP, vyšetření, oxymetrie
Praktický lékař pro dospělé Litoměřice, očkování, preventivní prohlídky, EKG, CRP, vyšetření, oxymetrie, vyšetření průchodnosti tepen, stanovení glykémie, monitorování krevního tlaku.
Výroba papírových a lepenkových obalů – krabice, proložky
Sháníte dodavatele kvalitních a rychle dostupných papírových a lepenkových obalů? Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic se zabývá výrobou kartonových obalů i odnosných a skládacích krabic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Hydraulické a pneumatické stroje -  výroba, servis i prodej náhradních dílů
Pokud potřebujete zakoupit hydraulický či pneumatický stroj, nebo sháníte jenom servis na některých ze strojů, obraťte se na společnost pana Miroslava Zejdy se sídlem v Litoměřicích.
Rostlinná a živočišná výroba - pěstování obilovin, chov prasat a skotu
Společnost TERRA KAPLÍŘ spol. s r.o. se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na pěstování obilovin, řepky a slunečnice a specializujeme se na šlechtitelský chov prasat a skotu.
Zemědělská, komunální a lesnická technika -  široký výběr a servis profesionálních strojů
Sháníte zemědělskou, lesnickou, stavební či komunální techniku pro soukromé účely či pro podnikání? Zabýváme se prodejem, opravami a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky.
Obalový materiál – výroba lepenkových krabic, etiket, kartonů
Prodej žádného výrobku se neobejde bez obalového materiálu, lepenkových a odnosných krabic, kartonů i samolepících etiket. Toto vše Vám vyrobí a dodá společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Městský úřad Budyně nad Ohří - městská památková zóna na pravém břehu řeky Ohře
Máte rádi historii a zajímáte se o ni? Město Budyně nad Ohří se pyšní nejstarší písemnou zprávou již z roku 1173.
Uhlí, uhelné brikety, palivové dřevo a písek
Prodej a rozvoz uhlí, uhelných briket, palivového dřeva a písku v okolí Litoměřic realizuje společnost Uhelné sklady – Martin Červený.
Papírové obaly, kartónové krabice výroba Litoměřice
Kartónové krabice a boxy s víkem, rychlouzavírací i skládací na skladování, stěhování či balení produktů vyrábí a prodává společnost LITOPAP spol. s r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Pohřební ústav, pohřby do země, zpopelnění, Litoměřice
Ztráta blízkého člověka je vždycky velmi těžká a s jeho smrtí se jen těžko smiřuje. Kromě smutku se ale musí příbuzní zabývat otázkou, jak blízkého pohřbít. Kompletní pohřební servis vám nabízí Pohřební ústav Auriga. Jaké pohřby zajišťujeme? - pohřby do země (do hrobu nebo hrobky) - zpopelnění zesnulých (s obřadem či bez, rozptyl nebo ...
Kancelářské potřeby, obálky, faxový papír – velkoobchod
Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic provozuje velkoobchod s kancelářskými potřebami. Objednávejte výhodně xerografický nebo faxový papír a obálky s rychlým dodáním.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Satelity, antény a kamerové systémy, jejich profesionální montáž, servis i revize
Kompletní elektroinstalační práce zajišťuje energická společnost Porš Ivan - Zabezpečovací zařízení z Roudnice nad Labem. Postaráme se o montáž kamerových, anténních i satelitních systémů.
Výroba samolepicích etiket s potiskem Litoměřice
Samolepící etikety s potiskem či čárovým kódem, obaly, tiskoviny, katalogy, formuláře i propagační materiály nabízí firma LITOPAP spol. s r.o. z Litoměřic. Dodáváme po celé ČR.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Sociální služby pro duševně nemocné klienty, Terezín
Sociální služby pro duševně nemocné klienty a osoby závislé na návykových látkách, ubytování, strava, zdravotní péče, bohatý program zajišťuje Domov se zvláštním režimem Terezín.
Taneční studio CARAVANA, kurzy břišního tance, taneční vystoupení
Kurzy orientálního tance, víkendové semináře, taneční večery v Roudnici nad Labem nabízí taneční studio CARAVANA Jany Polívkové, PhDr. Nabízíme profesionální taneční vystoupení i pronájem sálu.
Lékárna Lovosice, součást evropské sítě nezávislých lékárníků, odborné poradenství
Lékárenské služby na špičkové úrovni zajišťuje firma Lékárna U Aeskulapa PharmDr. František Stáně nacházející se v obci Lovosice v severních Čechách. Kvalitní produkty za rozumnou cenu.
Multimediální informační kiosky a panely s výdejnou lístků pro komunikaci s klienty
O aktivní komunikaci se zákazníkem a prezentaci Vašich výrobků a služeb se postarají multimediální informační kiosky a panely s výdejnou lístků od TETRONIK - výrobního družstva Terezín.
Pohřební služba Libochovice, pomoc v nelehké životní situaci
Pohřební službu pro Libochovice a okolí zajišťuje společnost Auriga. Poradíme a pomůžeme při úmrtí. Na našich stránkách máme přehledný postup, jak si v takové situaci počínat. Není pro nás problém převoz zesnulých i ze zahraničí. Toto zajišťujeme letecky nebo vlastními automobily. Zajistíme jakýkoli druh pohřbu – žehem, pohřby do země. ...
Tryskání suché i mokré, čistící práce, opracování povrchů, Litoměřice
Opracování a čištění povrchů, abrazivní tryskání ocelovou drtí a pískem, bezprašné otryskání vodním proudem vykonává společnost AQUA S.P.P., s.r.o., Litoměřice.
Pohřeb Libochovice - obřady, balzamace, zpopelnění, mezinárodní převozy, rozptyl
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. nabízí kompletní služby v oblasti pohřebnictví. Pohřby do země, zpopelnění, církevní služby, převozy zesnulých v rámci ČR, mezinárodní převozy.