Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Litoměřice
Prodej jízdenek pro osobní vozidla na trajekty do Skandinávie Praha
Bezpečnou a spokojenou cestu přes moře nabízí firma s mnohaletou zkušeností v oblasti dopravy BOHEMIAN LINES.
Kotevní a spojovací materiál prodej Litoměřice – kvalitní a certifikované
Hledáte spolehlivého dodavatele kotevní a spojovací techniky jako jsou šrouby nebo produkty určení k chemickému kotvení? Kontaktujte firmu PetroBolt s.r.o. z Litoměřic, která toto vše prodává.
Skartace a likvidace dokumentů pro právnické i fyzické osoby
Skartační řízení ve spolupráci s příslušným státním, oblastním, nebo okresním archivem a v souladu se zákonem za Vás provede firma Venuše Koháková – spisové a archivační služby.
Kostomlaty pod Řípem leží v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice
Obec Kostomlaty pod Řípem se nachází v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice, v nížinné oblasti Polabí nedaleko hory Říp. Obec je členem mikroregionu Podřípsko.
Ubytování v hotelu a pronájem sportovní haly Roudnice nad Labem
Pořádáte sportovní soustředění, firemní sportovní víkend nebo jinou hromadnou akci? Využijte nabídky ubytování a pronájmu sportovní haly basketbalového klubu v Roudnici nad Labem.
Vodohospodářské stavby – realizace Litoměřice
Česká společnost EKOS – Žitenice s.r.o. podniká v oblasti vodohospodářských staveb a nabízí své profesionální služby a vybavení například při stavbách vodovodů, kanalizací nebo retenčních nádrží.
Protikorozní ochrana a speciální nátěry Litoměřice – ochrana v extrémním prostředí
Pracujete se zařízením, které vystavujete velmi těžkému koroznímu prostředí? Pak kontaktujte firmu AQUA S.P.P. s provozovnou v Litoměřicích, specialistu na protikorozní ochranu a speciální nátěry.
Obec Lovečkovice,  vesnice v Českém středohoří, chráněné krajinné oblasti
Obec Lovečkovice, spolu s přidruženými obcemi, se nachází v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice, na území chráněné krajinné oblasti České středohoří. V obcích naleznete zajímavé historické památky.
Zahradnické služby Litoměřice - okrasné zahrady, návrhy a realizace
Zahradnickým službách se v Litoměřicích věnuje společnost Knotek & Veselka. Firma se zabývá komplexní sadovnickou činností - návrhy a realizace zahrad, údržba zeleně i veřejné, realizace automatických závlahových systémů, údržba zahrad i firemních objektů. Na přání zákazníka zhotovíme koupací okrasná jezírka nebo jezírka pro ryby. V ...
Stavební chemie, pěny, tmely a hydroizolace pro profesionály i kutily
PU pěny, tmely, lepidla, zateplovací systémy, hydroizolace a další stavební chemii dováží a distribuuje společnost Selena Bohemia s.r.o. sídlící v Bohušovicích nad Ohří. Zastoupení Tytan Professional.
Údržba a úprava veřejné zeleně a zelených ploch a zahradnické služby Litoměřice
Firma s tradicí Zahradnické služby Knotek & Veselka se profesionálně a celoročně stará o údržbu veřejné zeleně a zelených ploch ve Štětí a Litoměřicích.
Okrasná jezírka Litoměřice - realizace, návrhy, vytýčení, zaměření, koupací jezírka
Zahradnické služby Knotek & Veselka realizují okrasná i koupací jezírka. Společnost působí především v oblasti Litoměřic. Nemusíte se o nic starat, společnost vše zařídí od návrhu až po vyhotovení.
Muzeum ghetta Terezín - vznik v budově bývalé terezínské školy v Památníku Terezín
Muzeum ghetta je součást Památníku Terezín, vzniklo ve spolupráci s bývalými vězni v tehdejší budově terezínské základní školy. Expozice je věnována životům tehdejších Židů.
Památník Terezín
Montáž a opravy technologických celků, strojního zařízení, ocelových konstrukcí, nádrží a potrubních rozvodů
Výrobu, montáž nebo opravu technologických celků, strojních zařízení, potrubních rozvodů, ocelových konstrukcí realizuje firma M Monteza v Česku i Evropské unii.
Pronájem MKR Mobilbarů, mobilních barů na firemní párty, teambuilding, oslavy i svatby
Moderní a luxusní zázemí pro svatby, firemní oslavy, teambuildingy, večírky, diskotéky i předváděcí akce naleznete v MKR Mobilbaru firmy MKR Group s.r.o.
Památník Terezín - navštivte národní kulturní památku
Navštivte národní kulturní památku Památník Terezín, který vznikl jako vzpomínka na utrpení z koncentračního tábora pro desetitisíce lidí z roku 1947.
Památník Terezín
Pronájem plnicí stanice CNG Litoměřice -  snadné využití i pro plnění osobních automobilů
Ve společnosti BALKANCAR CZ vám nabízíme pronájem kvalitních plnicích stanic CNG, které jsou vhodné i pro plnění osobních automobilů a to hned v několika provedeních.
Půjčovna vysokozdvižných vozíků Litoměřice - krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích nabízí vysokozdvižné vozíky s nosností od 1800 do 5000 kg, a to na jediný den, dva týdny nebo i několik měsíců.
Akumulátorové plošinové vozíky prodej Litoměřice -  v nosnostech od 1 do 15 tun
Naše akumulátorové plošinové vozíky v nosnostech od 1 do 15 tun oceníte nejvíce v průmyslových areálech, skladech, ale i potravinářském průmyslu.
Rekonstrukce a přestavba bytového jádra a koupelny za akční ceny
Přestavbu a rekonstrukci koupelny nebo bytového jádra v Roudnici nad Labem Vám zrealizuje firma Koupelny AZ s.r.o. za bezkonkurenční ceny.
Plastové paletizační vozíky prodej Litoměřice -  vhodné pro přepravní a spediční společnosti
Plastové paletizační vozíky, které jsou vhodné pro přepravní a spediční společnosti, nebo také do provozů s agresivním prostředím prodává společnost BALKANCAR.
Terénní vysokozdvižné vozíky s výkonným motorem a širokými pneumatikami Litoměřice
Snadnou přepravu zboží a materiálu i mimo zpevněné plochy zajistí terénní vysokozdvižné vozíky s výkonným motorem a širokými pneumatikami od společnosti BALKANCAR.
Levné autobusové jízdenky prodej - přímé autobusové spojení do Kodaně a do Švédska
Skandinávské země jsou dostupné všem cestovatelům díky společnosti BOHEMIAN LINES, s.r.o., která prodává levné autobusové jízdenky z Brna do Stockholmu.
Předprodej jízdenek -  levná autobusová doprava do zahraničí od BOHEMIAN LINES, s.r.o.
Levné autobusové jízdenky do zahraničí si můžete v předprodeji zakoupit online na našich stránkách.
Čelní vysokozdvižné vozíky - nové řady, prodej Litoměřice - vysoký výkon a malá spotřeba paliva
Představujeme Vám nové řady (řada 2E, řada Z) čelních vysokozdvižných vozíků, které jsou vhodné k přesunu materiálu či zboží.