Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Litoměřice
Digitální hodiny do interiéru s velkými čísly - 75, 85 mm
Úřady, pošty, banky, nemocnice, školy či firmy. Všude tam se využívají digitální hodiny. Každý den se zde vyskytuje nespočet lidí, kteří mají různé individuální potřeby.
Pohřební služba Lovosice, pomůžeme Vám se zajištěním pohřbu
Pohřební službu zajišťuje, nejen v Lovosicích, společnost AURIGA. Postaráme se o repatriaci (mezinárodní převozy) z/do České republiky v rámci celé Evropy, spolu s asijskými částmi Turecka. Převoz zajistíme letecky nebo transportem za pomoci automobilu. Pro kolegy z našeho oboru obstaráváme poradenství. Za zvýhodněné ceny zabezpečujeme ...
Obec Píšťany, okres Litoměřice, turistika, vodní sporty, windsurfing
Obec Píšťany v okrese Litoměřice, v CHKO České Středohoří, turistika, cyklotrasy, vodní sporty, windsurfing a rekreace u Žernoseckého jezera.
Balzamace – thanatopraxe, úprava zesnulých Litoměřice
Thanopraktické centrum z Litoměřic zajišťuje šetrnou úprava těl zesnulých pro smuteční ceremonie a balzamaci. Tato činnost zamezí rozkladnému vývoji těla na určitou dobu. Dále je toto ošetření vhodné pro estetické a hygienické vady na tělech zesnulých. Náš pohřební ústav je vlastníkem českého oprávnění výše zmíněných služeb. Balzamovači ...
Hliníkové žebříky, štafle, eshop - půjčovna a prodej Litoměřice
Hliníkové žebříky, štafle, jednodílné, dvoudílné a trojdílné, výsuvné, teleskopické, lehké, stabilní a bezpečné žebříky, eshop, půjčovna a prodej Litoměřice.
Pohřební ústav Libochovice – zajistí převoz, zpopelnění, pohřeb do země, církevní obřad
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Libochovicích a okolí.
Odbavení osob rychle a přehledně díky vyvolávacím systémům Tetronik
Jistě mi dáte za pravdu, že nikdo z nás nemá rád čekání ve frontě. Pokud chcete i vy předejít tomu, aby Vaši klienti museli tyto nepříjemné chvíle prožívat, jste na správné adrese.
Mezinárodní převoz zesnulých Litoměřice - převozy po celém světě z/do České republiky
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje mezinárodní převozy zesnulých po celém světě. Vyřídíme za Vás všechny potřebné dokumenty a povolení. Převoz je prováděn vozy nebo letecky.
Pohřební ústav Litoměřice - zařízení pohřbu, vazba květin, mezinárodní převozy, potisk stuh
Pokud potřebujete pomoci se zařízením pohřbu, v Litoměřicích se obraťte na pohřební ústav Auriga, který nabízí veškeré služby. Zajišťujeme pohřební služby po celé České republice.
Pohřeb Lovosice - jsme tu pro Vás, poradíme a pomůžeme se zařízením pohřbu
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. je na trhu již 25 let. Zajišťuje kompletní služby v oblasti pohřebnictví pro Českou republiku a pro pohřební ústavy po Evropě i celém světě.
Smuteční služby Libochovice – zařídíme pohřeb i smuteční vazby květin
Veškeré smuteční služby spojené s úmrtím od samotného pohřbu po květina na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku pomůže zařídit Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. v Libochovicích.
Pohřební ústav Lovosice - pohřby a poslední rozloučení podle přání rodiny a zepřelého
Veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Lovosicích a okolí zajistí a pozůstalým pomocnou ruku podá Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o.
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Balzamace Litoměřice – estetická úprava zemřelých
Pokud zemře někdo blízký, jistě oceníte záruku pietního zacházení s jeho ostatky. Balzamaci těl s cílem nejen kosmetických úprav nabízí Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic.
Ubytování v Českém středohoří, wellness, minipivovar, kongresové sály pro konání svateb
Příjemné ubytování nedaleko řeky Labe, s vířivkou, restaurací i letní terasou naleznete v Litoměřicích v Hotelu KOLIBA s.r.o. Zajistíme Vám kvalitní gastronomii, masáže i půjčení auta a jízdních kol.
Pronájem pracovních plošin s řidičem Litoměřice – práce ve výškách do 42 metrů
Práce ve výškách až do 42 metrů v interiérech i terénech nejsou problém díky firmě Luboš Štorkán z Litoměřic, která pronajímá pracovní plošiny s řidičem.
Mezinárodní převozy zesnulých včetně asistenčních služeb Litoměřice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic nabízí pozůstalým pomoc v těžkých chvílích při úmrtí blízké osoby, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Opravy a servis hydraulických strojů okres Litoměřice
Pracujete s hydraulickými stroji? Pak jistě oceníte služby oprav a servisu firmy Miroslav Zejda, která sídlí v okrese Litoměřice.
Palcové, DIN, ANSI metrické a JIS pojistné kroužky, konstantní průřezové kroužky a vlnkové pružiny
Kompletní řadu pojistných kroužků a vlnovkových pružin naleznete u společnosti Rotor Clip s.r.o. z Budyně nad Ohří. Kvalitní produkty s širokým výběrem kritických velikostí a typů.
Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.
Hydraulické agregáty a systémy, projekce, výroba, montáž, servis
Hydraulické agregáty a systémy, mazací, filtrační a chladící jednotky pro průmyslové a mobilní aplikace, projekce, výroba, servis realizuje CHVALIS s.r.o., okres Litoměřice.
Základní vzdělávání dětí s lehkým mentálním postižením - ŠKOLA PRO VŠECHNY
Základní vzdělání pro všechny bez rozdílu Vám zajistí Základní škola Straškov - Vodochody, okres Litoměřice, příspěvková organizace. Rodinné prostředí s klasickými i speciálními třídami.
Převozy zesnulých Lovosice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Lovosic nabízí pozůstalým pomoc v podobě převozu zesnulých, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Hasicí a požární technika, prodej, servis, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů
Kvalitní hasicí přístroje včetně servisu a údržby Vám poskytne společnost Pavel Kmoch z Litoměřic. Disponujeme širokým sortimentem hydrantů i hasičského materiálu.
Sadovnická činnost Litoměřice – zhotovení návrhů, výběr rostlin, realizace
Toužíte po representativní zahradě nebo úpravy okolí domu či jiného objektu? Služby sadovnické činnosti od návrhu až po realizaci pro Litoměřice a okolí nabízí společnost Knotek & Veselka.