Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Hodonín
Kolekce vín Vlaha – svěží, aromatická, mladistvá vína s ovocným charakterem
Mladistvá vína z Mutěnického vinařství Štěpánek – to jsou vína kolekce Vlaha, která můžete objednat na eshopu vinařství. Ochutnejte tato svěží a aromatická vína s ovocným charakterem.
Obec Domanín na Slovácku - poutní místa, kostel sv. Václava a nedaleký rybník Svět
Obec Domanín na Slovácku v okrese Hodonín se nachází v malebném prostředí mezi Opatovickým rybníkem a rybníkem Svět a láká výletníky na poutní místa nebo kulturní památky.
Výjimečná ročníková vína z prvotřídních surovin z nejlepších vinařských lokalit dozrávající na lahvi
Kolekce vín Reserva z vinařství Štěpánek představuje výjimečná ročníková vína vyrobená z prvotřídních surovin těch nejlepších vinařských lokalit na jižní Moravě. Ochutnejte vína dozrávající na lahvi.
Výrobce bazénů - sklolaminátový, laminátový bazén v různých barvách včetně montáže, levná doprava
Výrobce bazénů, firma BIO-NANO-TECH s.r.o. Strážnice u Hodonína, dodá originální sklolaminátové, laminátové bazény české výroby. Zajištěna levná doprava a montáž. Možnost výběru různých barev.
Unikátní bílá a růžová vína s nižším obsahem alkoholu – prodej
Unikátní bílá a růžová vína prodává Vinařství Štěpánek z Mutěnic. Specializujeme se na výrobu vín s nižším obsahem alkoholu.
Vína Terrior z kvalitní vinné révy zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích
Vína zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích vyrobená z kvalitní vinné révy vypěstované v Mutěnicích – to jsou vína Terrior z Vinařství Štěpánek.
Výroba, potisk, montáž autoplachet, expresní opravy plachet, krycí plachty a folie
CAMELA AUTOPLACHTY s.r.o nabízí výrobu, potisk a montáže autoplachet. Současně se zabýváme plachtami na valníky, vozíky a krycími plachtami různých tvarů a rozměrů s oky i bez a expresními opravami.
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.
Výroba, prodej a montáž betonových plotů na klíč v celé České republice
Společnost RS BETON s.r.o.se sídlem v Šardicích v Jihomoravském kraji vyrábí, prodává a montuje betonové ploty na klíč
Komplexní stavební činnost, specializace na stavbu a rekonstrukce vinných sklepů
AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se zabývá komplexní stavební činností. Naší specializací je především stavba a rekonstrukce vinných sklepů. Další činností je zámečnická a stolařská výroba.
Holding Ferromet a.s. - výroba a prodej hutnických výrobků a polotovarů
Holding Ferromet a.s. (Železárny Veselí) se zabývá výrobou a prodejem hutnických výrobků a polotovarů. Součástí holdingu jsou divize: Z-Group hutní skupiny, Hesco Zlín a Ferromet - obnovitelné zdroje.
Prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, zárubní a veškerých doplňků
Společnost DumTrade s.r.o. vám ve své vzorkové prodejně v Hodoníně nabízí podlahové krytiny, dveře a zárubně včetně veškerých doplňků. Kromě prodeje zajišťujeme také montáž.
Výroba a  prodej lehce ovocných vín se zbytkovým cukrem
Speciální lehce ovocná vína se zbytkovým cukrem vyrábí a prodává Vinařství Štěpánek z Mutěnic. Vyzkoušejte unikátní víno s nižším obsahem alkoholu.
Vinařská obec Blatnička nedaleko CHKO Bílé Karpaty
Krásná obec Blatnička s rozmanitou krajinou, vinohrady a chráněným územím, s bohatým kulturně-společenským životem, se zaměřením na folklór a tradici.
Obec Blatnička
Stavební firma Jiří Přes Kyjov – realizace střech, dřevostaveb a rekonstrukcí
Stavební práce všeho druhu Kyjov, stavby dřevěných domů, pokryvačské práce stavebního typu, realizace menších rekonstrukcí.
Malířské služby Jihomoravský kraj – malby, tapety, nátěry fasád
Interiérové malby, tapetářské práce, realizace dekorativních stěrek, malby fasád a dřevěných povrchů, podlahové malby v Jihomoravské kraji realizuje Radek Rajmic.
Dřevostavby Milotice, poloroubené dřevostavby Hodonín, výstavba dřevostavby suchou cestou
Zajišťujeme výstavbu dřevostaveb, které disponují vynikajícími technologickými vlastnostmi stavby, dřevostavby jsou velmi přesné, nevyžadují vícenáklady!
Zateplování domů a realizace fasád Hodonín, výstavba domů, silikonové dekorativní omítky
Fasády Chludil se zabývá výstavbou rodinných domů, zateplováním domů a realizací fasád, silikonových dekorativních omítek, rekonstrukcemi bytových jader.
Průmyslový tisk - potisk kosmetických obalů, nápojových lahví i části strojů a krytů
Téměř jakýkoliv předmět zvládne potisknout společnost ANGLASS s.r.o. z jihomoravského Kyjova. Pomocí průmyslového tisku potiskne kosmetické obaly, nápojové lahve i části strojů a krytů.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Odborníci na sběr a výkup kovového odpadu a železných, barevných i neželezných kovů
Na sběr a výkup kovového odpadu, železných, barevných i neželezných kovů, se zaměřuje společnost Trojek, a.s. ve Veselí nad Moravou, dostupné i pro zákazníky z Uherského Hradiště a blízkého okolí.
Trojek, a.s. Veselí nad Moravou
Kovovýroba Vracov, ocelové konstrukce, oplocení, mříže
Potřebujete rychle postavit novou halu či jinou ocelovou konstrukci? Chcete nové oplocení a bránu kolem rodinného domu? S tím vším Vám poradí a pomůže naše společnost Kovo Kotek.
Kovo Kotek Ondřej Kotek
Realizace strojních stříkaných omítek - moderní technologie omítání
Strojní stříkané omítky jsou rychlým a moderním způsobem realizace omítání stěn a stropů. Firma Stavební práce Habiňák provádí strojní omítání sádrové, štukové, vnitřní i vnější.
Chov koní, odchov hříbat, prodej skotu a sena – ekostatek na Hodonínsku
Milujete koně? Není ušlechtilejšího zvířete než je kůň. Chtěli byste rozšířit svůj chov o sportovní či volnočasové koně? S tím Vám může být nápomocný hřebčín KVATRO-EKOSTATEK, spol. s r.o.
Kompletní tesařské práce Hodonín, realizace střech, pokrývačské a klempířské práce
Stavíme střechy sedlové, ploché i šikmé. S výběrem vhodného tvaru střechy Vám rádi pomůžeme.
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.