Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Hodonín
Výroba a montáž vah a vážících systémů, rekonstrukce vah, váhy na míru, záruční a pozáruční servis
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodáváním, výrobou, montáží a servisem vah a vážících systémů. Současně provádíme také rekonstrukce jakýchkoli vah, např. automobilových, kolejových aj.
Zapůjčení obytných lodí v Chorvatsku včetně kapitána, hostesek a zajištění stravy
Obytné lodě v Chorvatsku Vám zapůjčí česká společnost CZECH YACHT z Hodonína. Půjčujeme komfortní obytné lodě i s kapitánem, hosteskami a zajištěním stravy.
VIMU s.r.o.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce, okres Hodonín, montáž kotlů na biomasu, tepelná čerpadla
Firma Radek Vařecha nabízí v okrese Hodonín vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce. V rámci své činnosti se zabývám kompletní realizací a montážemi rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení.
Potisk skleněných lahví a skleniček na zakázku, lahve a sklenice s jednobarevným a vícebarevným potiskem
Potisk skleněných láhví a skleniček na zakázku zajišťuje v okolí Kyjova firma ANGLASS. Aplikujeme jedno i vícebarevné tisky, zpracujeme malé i velké série.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje Hodonín
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje, práce s materiály kov, železo, ocel, litina, měď, nerez, mosaz, hliník a další od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.
Kartografické práce Hodonín – transformace, úpravy, editace a mnoho dalšího
Pokud hledáte zkušenou firmu, která nabízí nepřeberné množství služeb z oblasti geologie a zeměměřictví jste na správné adrese, představujeme vám firmu SURGEO.
Zpracování akátového dřeva, dubové dřevo, výroba paliva a jiných výrobků, výroba kůlů, akátové sloupky
Firma Mgr. Marek Navrátilík je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. Hlavní činností naší firmy je výroba kůlů a zpracování akátového dřeva.
Vytápění, vodoinstalace, realizace koupelen, plynoinstalace, plynová čerpadla, Hodonín, poradenské služby
Firma VODO-TOPO Roman Valášek se sídlem ve Veselí nad Moravou se specializuje na kompletní řešení vytápění a vodoinstalací. Působíme nejen ve Veselí nad Moravou, ale v celém okrese Hodonín.
Roman Valášek vodo-topo vodoinstalace, plynoinstalace Hodonín
Obce Kněždub - za lidovou architekturou, památkami i poklidnou přírodou CHKO Bílé Karpaty
Obec Kněždub v okrese Hodonín leží nedaleko CHKO Bílé Karpaty a láká své návštěvníky na památky, lidovou architekturu a malebnou krajinu, která uchvátila mnohé výtvarníky.
Technologie pro čištění vody a montáže a servis vodovodních potrubí od MaBara s.r.o.
Společnost MaBara s.r.o. z Hodonína je specialista v oblasti vodárenských a čistírenských technologií. Zajistí návrhy projektů, montáže a dlouhodobý servis.
Pískování a ruční sekání náhrobků – písmo z 24 karátového zlata nebo stříbra
O písmo z 24 karátového zlata nebo stříbra na žulových náhrobcích se postará Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice prostřednictvím pískování a ručního sekání.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Řízená degustace vín v Mutěnicích - 10 vybraných vzorků vína s nezaměnitelným charakterem
Vinařství Štěpánek Mutěnice Vás zve na řízené degustace vín, připraveno je 10 vzorků vybraných vín v té nejvyšší kvalitě. Naše vína jsou unikátní nižším obsahem alkoholu.
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky, obráběcí stroje od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
E-shop - prodej bílých, červených, růžových vín z mutěnické oblasti
Prvotřídní vína z mutěnické oblasti zakoupíte na e-shopu vinařství Štěpánek s.r.o. Prodáváme bílá, červená a růžová vína - přívlastková, výběr z hroznů a pozdní sběr.
Prodej a nákup chorvatských kun za výhodné ceny ve směnárně
Chorvatské kuny prodáte a nakoupíte v okolí Hodonína a Kyjova ve Soukromá moravská směnárna spol. s.r.o. - směnárna Hodonín Exchange. Chorvatskou měnu prodáváme a nakupujeme za výhodné ceny.
Vydávání ověřených výpisů z veřejné správy Kyjov – notářská kancelář Mgr. Pavlína Zugárková
Nastoupili jste do nového zaměstnání a potřebujete výpis z rejstříku trestů? Paní Mgr. Pavlína Zugárková nabízí kromě notářských služeb také vydávání výpisů.
Kovový zahradní nábytek do zahrad, teras i interiéru od UNIKOV STEEL s.r.o.
Společnost UNIKOV STEEL s.r.o. z Bzence pro Vás má moderní kovový zahradní nábytek, který bude ideálním doplňkem pro Vaši zahradu, pergolu nebo terasu.
Sběrný dvůr – bezplatné ukládání odpadů pro občany města, zpětný odběr vysloužilých elektrospotřebičů
Ve sběrném dvoře TESPRA Hodonín mohou občané města Hodonína bezplatně odložit nejen odpady, ale také vysloužilé elektrospotřebiče, zářivky i baterie. Stavební suť a pneumatiky ukládáme za poplatek.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Vinařství Petr Novotný - skvělá česká vína a degustační nabídky s občerstvením
Vinařství Petr Novotný z Čejkovic v okrese Hodonín nabízí výborná odrůdová vína, která Vás okouzlí svou chutí i vůní a můžete si objednat i výhodné degustační balíčky.
Směnárna Hodonín. Exchange. U nás nákup a prodej valuty bez poplatku
Směnárna Hodonín v samotném centru na Národní třídě 31, poskytuje nákup a prodej valuty bez poplatku.Exchange při větším množství směny peněz, možnost lepšího VIP kurzu.
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.
Kovovýroba z oceli a nerezi v okrese Hodonín, svářečské, zámečnické, soustružnické práce, frézování, montáž
Firma Kovo Vlašic s.r.o. se sídlem v okrese Hodoníny se již od roku 1995 zabývá zakázkovou kovovýrobou z oceli a nerezi. Vyrábíme především zábradlí, schody, vrata, brány a také mnoho dalších věcí.