Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Hodonín
Výprodej dřevěných a hliníkových žebříků za přijatelné ceny
Dřevěné a hliníkové žebříky různých provedení a pro různé použití si můžete za výprodejové ceny pořídit na e-shopu společnosti HROMEK s. r. o.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Komplexní technologické řešení provozů autoumýváren - čištění a ruční mytí
Komplexní technologické řešení provozů autoumýváren vám zajistí firma Šebesta, spol. s r.o. - zabýváme se čištěním a recyklací a ručním mytím.
Šebesta, spol. s r.o.
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce, dodávka materiálů, projekční práce a servis na všechny služby od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Firemní lahvová vína s přívlastkovým nebo zemským moravským vínem
Potěšte své zaměstnance nebo obchodní partnery dárečkem v podobně firemního lahvového vína s kvalitním přívlastkovým nebo zemským moravským vínem z vinařství z VÍNO SÝKORA.
Stavební výtahy a zdvihadla – prodej přes e-shop, pronájem
Stavební výtahy a zdvihadla pro dopravu materiálu do výšky zakoupíte na e-shopu firmy HROMEK s.r.o. Zajišťujeme také pronájem stavebních zdvihadel a výtahů.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Chiptuning -  úprava software řídící jednotky vozidla, navýšení výkonu a točivého momentu
Úpravu softwaru řídící jednotky vozidla – chiptuning – svěřte do rukou společnosti Autosklo PEMI. Díky odborné úpravě na míru získáte vyšší výkon i točivý moment a dojde ke snížení spotřeby paliva.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Údržba nejen veřejné zeleně – zakládání a péče o trávníky, výsadba květinových záhonů, prořezy stromů
Pokud potřebujete posekat parkový nebo luční porost, prořezat stromy v parku, založit trávník nebo vysadit květinové záhony, obraťte se na úsek údržby zeleně společnosti TESPRA Hodonín s.r.o.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Lité podlahy, rychlé  levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu
Lité podlahy, rychlé a levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu, realizace průmyslových podlah od firmy Jiří Víšek spol. s r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Čištění a recyklace odpadních vod, čištění kontaminovaných vod
Spolehlivým partnerem pro dodávku technologií čištění a recyklace odpadních vod, čištění kontaminovaných vod je firma Šebesta, spol. s r.o v Hodoníně.
Šebesta, spol. s r.o.
Kvalitní kloubové a teleskopické hliníkové žebříky za příznivé ceny - široký výběr
Široký sortiment kvalitních hliníkových žebříků z vysoce pevných hliníkových profilů za výhodné ceny nakoupíte na e-shopu zebrik.cz. Prodáváme kloubové a teleskopické hliníkové žebříky.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody Hodonín
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody, prodej vodo, topo, plyn materiálu, vytvoření projekce od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Servis autoklimatizací – plnění, čištění, opravy autoklimatizací, ozónová dezinfekce vozidel
Kontroly a opravy autoklimatizací zajišťuje v okolí Veselí nad Moravou firma Autosklo Pemi. Pomocí systému Ozone maker zajišťujeme i ozónovou desinfekci vozidel.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Obec Rohatec, okres Hodonín, Jihomoravský kraj
Obec Rohatec naleznete 5 km severovýchodně od města Hodonína v Jihomoravském kraji u řeky Moravy a při hranici se Slovenskem.
Obec Rohatec
Reklamní polepy automobilů – nepřehlédnutelná reklama v provozu i při stání
Pokud uvažujete o efektivním způsobu reklamy pro Vaši firmu, umístěte si reklamní polep na Váš firemní vůz. Touto jednorázovou investicí získáte nepřehlédnutelnou reklamu v provozu i při stání.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Degustační balíčky s prohlídkou vinařství a výrobních prostor
Degustace vína, občerstvení, teplé menu, konzumace sudového vína, prohlídka vinařství a výrobních prostor - to vše zahrnují degustační balíčky Víno Sýkora.
Odborné revize žebříků, lešení a kurzy lešenářů - bezpečnost práce, požární ochrana
Odborné revize žebříků a lešení včetně jejich prodeje provádí firma HROMEK s.r.o. z Hodonína. Zajišťujeme kurzy lešenářů, jako je bezpečnost práce a požární ochrana.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Cateringové služby pro soukromé akce - oslavy, svatební hostiny, rauty, bankety
Hotel Rozkvět poskytuje cateringové služby pro soukromé akce - oslavy, svatební hostiny, rauty, bankety. Dopravu jídla zajistíme v okolí Hodonína, Uherského Hradiště.
Montované stavby a dodávky autoumýváren, automyček
Montované stavby a dodávky autoumýváren (automyček) provádí firma Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově. Postarají se o návrh i montáž a dodávku materiálu a stavebnicového systému.
Šebesta, spol. s r.o.
Zajištění cateringu pro akce všeho druhu - cateringový servis
O zajištění cateringu v okolí Hodonína, Uherského Hradiště se postará Hotel Rozkvět. Cateringový servis - pohoštění na Vaše oslavy, soukromé akce v naší režii.
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Agroturistika – exkurze do vinic s odborným výkladem o víně i s řízenou degustací
Exkurze do vinic, prohlídky historických sklepů, odborný výklad o víně i řízená degustace, to vše zahrnuje agroturistika, kterou Vám zajistí vinařství VÍNO SÝKORA s.r.o. v Čejkovicích, na Hodonínsku.
Komunální čistírny odpadních vod, ČOV - dodávky technologií
Firma Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově v Jihomoravském kraji vyrábí komunální čistírny odpadních vod, ČOV a dodává i veškeré možné technologie. Stará se i montáž biologických čistíren.
Šebesta, spol. s r.o.
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Malířské a natěračské práce, tapetování, Radek Rajmic Hodonín
Společnost Radek Rajmic, jenž sídlí v Hodoníně, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování a každodenní i finální úklid po práci.
Lahvová a sudová vína z moravského rodinného vinařství – nákup ve vinotékách nebo přes e-shop
Lahvová a sudová bílá a červená moravská vína z rodinného vinařství VÍNO SÝKORA nakoupíte nejen přímo ve vinařství, ale i ve vinotékách napříč celou Českou republikou a také na firemním e-shopu.