Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Hodonín
Měření akustiky Hodonín, protihlukové úpravy, akustika pracovního prostředí, snižování hluku.
Měření akustiky v pracovním prostředí, snižování hluku vzuchotechnickými systémy a protihlukové úpravy od firmy Klimatechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji v okrese- kvalitní akustické měření.
KlimaTechnik s.r.o.
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt, který je taková moderní stavební hmota v pozemním stavitelství a specializuje se na nej firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Bílá, červená, rosé vína, víno se speciální šarží - prodej přes e-shop
Na e-shopu vinařství Hradil zakoupíte nejen bílá, červená a rosé vína, ale také lahvová vína speciálních šarží vhodná k archivování.
Vinařství Hradil
Kvalitní a chutná vína z Vinařství Petr Marada v BIO kvalitě
Vinařství Petr Marada vyrábí bílé, červené, růžové, oranžové vína i sekty, které si můžete objednat online nebo ochutnat přímo ve vinařství v Mikulčicích. Všechny vína jsou vyráběna z BIO hroznů.
Vinařství Petr Marada
E-shop, prodej a pronájem hliníkových a dřevěných žebříků a schůdků
Na e-shopu firmy HROMEK s.r.o. můžete zakoupit hliníkové či dřevěné žebříky a schůdky. Pronajímáme žebříky a schůdky pro hobby i profesionální použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Zhotovení zakázkového dekorativního potisku obalů na kosmetiku na míru
Dekorativní potisk obalů na kosmetiku různých tvarů pomocí tamponového tisku a technologie pískování na míru zajišťuje firma ANGLASS, s.r.o z Kyjova.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair – prodej včetně servisu
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair prodává firma Klimastyle z Hodonína. Zajišťujeme i servis tepelných čerpadel všech značek v oblasti Kyjova a Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Víno dozrávající ve francouzských dubových sudech barrique - Grand Pinot Bizé v magnum lahvi
Intenzivní granátová barva s cihlovými okraji a harmonická ovocná vůně s jemnými tóny vanilky – to je jedinečné moravské víno Grand Pinot Bizé, které dozrává ve francouzských dubových sudech barrique.
Vinařství Petr Bíza
Víceúčelová sportovní hala, víceúčelový sál, sál stolního tenisu, sál pro aerobik a tělesnou výchovu, sportovní akce, Hodonín
Společnost TEZA Hodonín, příspěvková organizace provozuje víceúčelovou sportovní halu vhodnou pro pořádání sportovních akcí s nejmodernějším vybavením v České republice.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Vydrolené, popraskané a špatné betonové podlahy nahradí litý asfalt - izolace od vlhkosti
Vydrolené, popraskané a špatné betonové podlahy nahradí litý asfalt - izolace od vlhkosti, tyto služby nabízí firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Nejlevnější Chorvatské kapitánské kurzy – získejte kapitánský průkaz za nejlepší cenu
Kapitánské kurzy v Chorvatsku za nejlevnější cenu pořádá firma VIMU s.r.o. z Hodonína. Získejte kapitánský průkaz pro vedení rekreačních a sportovních plavidel na moři za nejlepší cenu
VIMU s.r.o.
Prodej a pronájem hliníkového, mobilního a fasádního lešení
Fasádní a pojízdná hliníková lešení prodává v oblasti Jižní Moravy a Hodonína firma HROMEK s.r.o. Zajišťujeme i pronájem interiérového a exteriérového lešení včetně jeho dopravy, montáže a demontáže.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Nestandardní instalace pro rodinné domy, průmyslové objekty – vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení
Nestandardní instalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty a investiční celky realizuje ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Nainstalujeme vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení a další.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Dárkový voucher – večerní setkání s velkými víny s ubytováním ve vinařství
Darujte zážitek ve vinařství Petr Bíza v Čejkovicích . Objednejte pro své blízké dárkový voucher na večerní setkání s velkými víny včetně ubytování v rodinném vinařství.
Vinařství Petr Bíza
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann – úspora nákladů na vytápění a chlazení
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann pro rodinné domy, byty i komerční objekty instaluje na Hodonínsku firma Klimastyle s.r.o. S touto technikou ušetříte náklady na vytápění i chlazení objektů.
Klimastyle s.r.o.
Krycí desky na jednohroby a dvojohroby v různých tvarech a rozměrech z přírodního kamene
Krycí desky různých tvarů a rozměrů vyráběné z přírodního kamene na jednohroby i dvojhroby dodává Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Realizace průmyslových podlah - pokládka litého asfaltu a litých epoxidových podlah.
Průmyslové lité podlahy a jejich pokládka, specializace na průmyslové podlahy, lité asfalty a lité epoxidové podlahy to je práce pro společnost Jiří Víšek spol. s.r.o. v Kyjově.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Dodávka a montáž klimatizací Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi – návrh klimatizace na míru
Návrh klimatizačního systému na míru poskytuje v okolí Hodonína a Kyjova firma Klimastyle. Dodáváme a montujeme klimatizace pro chlazení i vytápění značek Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi.
Klimastyle s.r.o.
Posezení ve vinném sklípku s ubytováním v rodinném vinařství
Posezení ve vinném sklípku v rodinném vinařství Petr Bíza zahrnuje nejen ubytování, ale i ochutnávku kvalitního moravského vína, ať už přívlastkového nebo archivního, z vlastní produkce vinařství.
Vinařství Petr Bíza
Plynoinstalace, plynařské práce  - průmyslové rozvody a rozvody domovního plynovodu
O veškeré plynařské práce se v okolí Hodonína postará firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Realizujeme plynoinstalace, jako jsou průmyslové a domovní rozvody plynovodu a další práce.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Autoservis – opravy a servis brzdového a výfukového systému, elektroniky, diagnostika vozidel
Autoservisní práce na osobních vozidlech zajišťuje v okolí Veselí nad Moravou autoservis firmy Autosklo PEMI, s.r.o. Zajistí kompletní opravy brzdového a výfukového systému, elektroniky i klimatizace.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Rotační síto řady RS na nečistoty obsažené v odpadních vodách
Rotační síto řady RS od firmy Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově pro účinné mechanické čištění odpadních vod od nerozpustných nečistot.
Šebesta, spol. s r.o.
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.