Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Hodonín
Krabičková dieta a jejich programy na hubnutí. Rozvoz jídla až k Vám.
Krabičková dieta je hubnutí bez hladovění. Programy hubnutí od firmy Pohodlná dieta Strážnice jsou jak pro muže i ženy. Rozvoz jídla den předem.
Prodej vah, inkubátorů, vodních lázní, pipet i sond pro soukromé a státní laboratoře
Na prodej přesných laboratorních vah, inkubátorů, pipet, sond, vodních lázních a dalšího potřebného vybavení pro soukromé i státní laboratoře se zaměřuje firma ILABO, spol. s.r.o. Kyjov.
Prodej bezpečnostní obuvi Strážnice, Jihomoravský kraj
Prodejem, dovozem a distribucí bezpečnostní, pracovní a outdoorové obuvi na území České a Slovenské republiky se zabývá společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnici v Jihomoravském kraji.
Nákladní silniční doprava Hodonín, přeprava nákladů po celé Evropě, spediční služby, autodoprava
Nákladní silniční doprava Hodonín, přeprava nákladů po celé Evropě, spediční služby, autodoprava v oblasti mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravy.
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce, montáže i rekonstrukce krovů a půdních vestaveb, dřevostavby.
Malířské práce Hodonín, malování pokojů včetně úklidu, malby omyvatelné, klasické, dekorativní
Jsme firma zabývající se kompletní dodávkou malířských a natěračských prací dle přání zákazníka v celém Jihomoravském kraji.
Pracovní ochranná obuv Hodonín, Jihomoravský kraj
Vývojem, dovozem a distribucí ochranné obuvi a pracovních pomůcek se zabývá společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnici, poblíž Hodonína v Jihomoravském kraji.
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren
Bezkontaktní vysokotlaké mycí zařízení CW 100 BRUSHLESS pro provoz autoumýváren, k mytí osobních, nákladních a užitkových vozidel od firmy Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově.
Šebesta, spol. s r.o.
Prodej laboratorní techniky a přístrojů pro soukromé a státní laboratoře
Široký sortiment laboratorní techniky a přístrojů vhodných pro soukromé i státní laboratoře zakoupíte u firmy ILABO. Prodáváme laboratorní mlýny, váhy, ultrazvuky, přístroje pro destilace a další.
Pracovní a bezpečnostní obuv, ochranné pracovní pomůcky Jihomoravský kraj
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní, bezpečnostní a outdoorovou obuv prodává, dováží a distribuuje společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnicí, působící po celé České a Slovenské republice.
Půjčovna nářadí, mechanizace, techniky Veselí nad Moravou, Brumov
Pronájem nářadí, mechanizace a hutní techniky od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o., na provozovnách ve Veselí nad Moravou a Brumově.
Prosévačky Fritsch na suché a mokré třídění pro soukromé a státní laboratoře
Špičkové prosévačky značky Fritsch pro mokré i suché třídění vhodné pro použití jak ve soukromých, tak i státních laboratořích prodává a dodává firma ILABO – laboratorní technika.
Strojní vybavení pro stavby od Vodohospodářské stavby Javorník
Strojní vybavení, široká nabídka strojů a stavební mechanizace určených hlavně pro stavby či rekonstrukce od firmy Vodohospodářské stavby Javorník ve Veselí nad Moravou.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Vinařství, pěstování vinohradu, výroba a prodej vína Čejkovice, degustace vína, ochutnávka vína
Vinařství, pěstování vinohradu, výroba a prodej vína Čejkovice, degustace vína, ochutnávka vína přímo v našem sklepení.
Zařízení, bloky pro automatickou mineralizaci  – prodej
Prodejem a distribucí zařízení pro automatickou mineralizaci Kjeldatherm, která vynikají perfektním zpracováním dat, analytickou výkonností a prakticky bezobslužným provozem, se zabývá firma ILABO.
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu, rekonstrukci, zemní práce a úpravu terénu od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. ve Veselí nad Moravou u Hodonína.
Ozvučení a osvětlení, zesilovače, 3D lasery, SED světla Jihomoravský kraj
Ozvučení a osvětlení diskoték, klubů i koncertů zajistí společnost Global Logistics Company s.r.o., která je dovozcem reproboxů, zesilovačů, SED světel i 3D laserů.
Kruhové zastřešení bazénů – zakázková výroba na míru
Zakázkovou výrobu kruhových zastřešení bazénu na míru zajistí firma Eva Graciasová z Hodonína. Provedeme zaměření, výrobu, dopravu i montáž zastřešení
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace - vibrační válce, elektrocentrály
Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace, vibrační válce, ponorné vibrátory, elektrocentrály, kladiva, kompresory od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Uherském Hradišti.
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Mycí linka pro osobní a užitková vozidla s vysokotlakým předmytím
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. pro Vás kromě stavební činnosti poskytuje i mycí linku, která je jak pro osobní tak pro užitková vozidla a disponuje i vysokotlakým předmytím.
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.