Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Vývoj mzdových systémů s ochrannou známkou a pravidelnými aktualizacemi – efektivita a úspora času
Mzdové systémy s ochrannou známkou a pravidelné aktualizace těchto systémů zajišťují vývojáři společnosti ProgEco s.r.o., která působí v Olomouci a Prostějově.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Šperky se zlata a drahých kovů - prodej a výroba v Klenotnictví a zlatnictví Šárka Kellerová
Paní Šárka Kellerová se věnuje výrobě kvalitních a krásných šperků ze zlata a drahých kovů, které prodává ve svém klenotnictví a zlatnictví v Olomouci.
Veterinární ordinace, interní medicína, chirurgické zákroky, preventivní medicína, čipování, pohotovost
MVDr. Tomáš Barbořík provozuje v Přerově veterinární ordinaci, kde se věnuje interní medicíně psů a koček, medicíně ptáků a drobných savců. Provádíme chirurgické zákroky, preventivní medicínu.
Autorizovaný prodej, e-shop - přesná ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková
Nakupte on-line ložiska SKF u autorizovaného prodejce LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Na e-shopu prodáváme ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková a další.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Zajištění poptávek na kovovýrobu, dopravní společnost, stavební firmu z České republiky
Firma Dako služby - David Kolarovič vám zajistí poptávky na kovovýrobu, dopravní společnost i stavební firmu z celé České republiky.
Květinové vazby a kytice k různým příležitostem – narozeninové, gratulační, romantické, pro radost
Květinové vazby a kytice pro různé příležitosti připraví květinářství Prostějov Ivana Slavovová. Uvážeme a naaranžujeme kytice narozeninové, gratulační, romantické nebo jen tak pro radost.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Hot Dog, párek v rohlíku - stroje, doplňkový a reklamní materiál
Vychutnejte si lahodný Hot Dog nebo párek v rohlíku. V e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. si snadno zakoupíte profi stroje na Hot Dog nebo párek v rohlíku.
CORNiCO Company, s.r.o.
Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Interiérové a venkovní osvětlení Přerov – široký výběr kvalitních výrobků včetně příslušenství
Máte doma už staré osvětlení a chtěli byste ho vyměnit za kvalitní a moderní? Nebo byste potřebovali svítidlo k vašemu nově postavenému zahradnímu altánu?
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t, pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t a pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol s.r.o., která působí v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce s rekonstrukcí střechy – komplexní služby od specialistů
O pokrývačské, klempířské a tesařské práce společně s rekonstrukcí střechy se postará společnost PZ Trading s.r.o. z Přerova, která poskytuje své služby i v Olomouci.
PZ TRADING s.r.o.
Zmrzlina - suroviny na výrobu
Zmrzlina je velice oblíbená nejen v letních měsících. V e-shopu firmy CORNiCO Company zakoupíte kvalitní suroviny na výrobu zmrzliny podle vlastní receptury. Vyrobte si zmrzlinu dle vlastní chuti!
CORNiCO Company, s.r.o.
Ortopedická ambulance pro děti a dospělé –ortopedická  péče i speciální úkony, vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu
Ortopedie Wellnerova v Olomouci poskytuje kompletní ortopedickou péči pro dětské i dospělé pacienty. Provádíme speciální úkony i vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Celní deklarace - plynulý vývoz a dovoz zboží a celní poradenství od CDS Spedice Olomouc
Společnost CDS - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství s.r.o. z Olomouce pro Vás zajistí plynulý chod vývozu a dovozu zboží v oblasti EU i mimo ni.
Výroba a prodej výkonných mobilních štěpkovačů na baterie
Likvidaci nejen dřevěného odpadu Vám umožní výrobce výkonných štěpkovačů na baterie LASKI, s. r. o. z Prostějova dodávající svou techniku po celé České republice.
LASKI, s. r. o.
Prodej značkových autobaterií VARTA, EXIDE, BANNER a nabíječek autobaterií
Značkové autobaterie VARTA, EXIDE, BANNER a nabíječky autobaterií prodává společnost Autobaterie Zdeněk Vrána působící v Prostějově, Olomouci, Vyškově a Přerově.
Autobaterie Vrána Prostějov
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o., zdravá strava, zdravý životní styl, domácí strava - Olomouc
Rodinné bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o. v Olomouci nabízí kvalitní a vždy čerstvou domácí stravu.
Přírodní produkty, bylinné koncentráty a čaje pro vaše zdraví - eshop
Pečujte o vaše zdraví a dopřejte svému tělu přírodní produkty, bylinné koncentráty a čaje, které pomáhají. V eshopu s přírodními produkty Energy od firmy Celomed si vybere každý !
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Práce autojeřábem - autojeřábnické práce s dlouholetými zkušenostmi
Pokud hledáte firmu, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti autojeřábnických prací, tak je zde pro vás společnost REKOS Olomouc, která nabízí veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Opravy porouchaných vozidel včetně zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy
Složitější opravy porouchaných vozidel zajistí v okolí Prostějova Pneuservis Fiala. V případě dlouhodobější poruchy Vám zajistíme zapůjčení náhradního vozidla.
Pneuservis Fiala
Ledová tříšť a chlazené nápoje - stroje, suroviny, obaly a doplňky
Prodej ale i pronájem strojů a příslušenství na ledovou tříšť nebo prodej strojů na chlazené nápoje a domácí limonády Vám zajistí e-shop firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Letní projektová výuka v mateřské škole - prázdniny pro děti v Olomouci
Mateřská škola Kopretinka v Olomouci pořádá letní projektovou výuku pro děti - prázdniny 2023 plné zážitků v Olomouci můžou začít!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.