Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Ověřování digitálních, analogických tachografů
Ověřování digitálních a analogických tachografů včetně jejich oprav a montáže svěřte do rukou firmy SEPAJACOM s.r.o. z Olomouce.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Tryskání i výpalky materiálu od firmy Zekof
Hledáte-li spolehlivou strojírenskou firmu, zaměřující se na tryskání a výpalky, pak pro vás máme tip. Oslovte společnost Zekof u Olomouce, která má tryskání i výpalky v malíčku.
Zekof, s.r.o.
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Výkup druhotných surovin – papír, železo a barevné kovy, plastové polyetylénové a streč fólie
Druhotné suroviny, jako je papír, železo a barevné kovy nebo plastové polyetylénové a streč fólie, vykupuje v okolí Prostějova sběrný dvůr firmy Nature.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Smuteční, kondolenční vazby a kytice - výroba v prvotřídní kvalitě, prodej
Smuteční, kondolenční vazby a kytice pro různé příležitosti prodává květinářství paní Jany Slavovové z Prostějova. Aranžmá vyrábíme v prvotřídní kvalitě z čerstvých řezaných a umělých květin.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Atypické dřevěné obaly a bedny na výrobky – kvalitní práce profesionálu nejen na výrobu palet
O výrobu nestandardních dřevěných obalů a beden pro přepravu Vašich výrobků se psotará společnost Beneš Bohuňovice spol. s r. o. poskytující své produkty nejen v Uničově a Litovli.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Litá podlaha, epoxidová stěrka Olomouc, Prostějov
O pokládku podlahy vhodné do provozů - litá podlaha, epoxidová stěrka - se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Rámování a paspartování obrazů, fotek a kreseb
Ochraňte Vaše fotografie, obrazy nebo kresby před předčasným stárnutím pomocí rámování a paspartování. Sklenářství Tomáš Látal z Prostějova zajistí rámování a paspartování vašich uměleckých děl.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Vyprošťování a odtah porouchaných, nepojízdných nebo havarovaných vozidel a techniky
Havarované, převrácené neb zapadnuté nákladní i osobní vozidla vyprostí firma Miroslav Vařeka ze Šumperka. Postaráme se i o odtah nabouraných, nepojízdných nebo porouchaných vozidel a techniky.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk
Pneuservis, který se o vaše pneumatiky postará
Je důležité dbát na pravidelný servis vašich pneumatik v kvalitním pneuservisu. Proto je zde pro vás pneuservis Fiala v Prostějově, kde se postarají o vše potřebné.
Pneuservis Fiala
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Opravy, servis a ultrazvukové čištění dioptrických brýlí
Opravy brýlí od dotáhnutí šroubků až po celkové srovnání brýlí zajišťuje v Olomouci a Šternberku Oční optika Jaroslava Korcinová. Provádíme mimo jiné servis brýlí a čištění brýlí ultrazvukem.
Optika Jaroslava Korcinová
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Tapety na zeď jsou nedílnou součástí interiérů domů a bytů - prodej, návrhy
Nádherné a originální tapety na zeď do interiéru domů a bytů hledejte u odborníka na dekorace, kterým je REGA interier v Olomouci - zajistí vám jejich prodej a pomůže s návrhem dle vašich představ.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Prodej ekologických plaket pro vybrané oblasti v Německu a Rakousku
Ekologické plakety prodává STK nákladních vozidel Olomouc s.r.o. Zakoupíte u nás plakety pro vjezd do vybraných oblastí v Německu i Rakousku.
STK nákladních vozidel Olomouc, s.r.o.
Sklenářské práce Přerov – profesionální servis drobných i rozsáhlých oprav
Určitě to všichni znáte, chvíli nedáváte pozor nesete něco těžkého a než se stačíte porozhlédnout kolem sebe, je už pozdě. Rozbité zrcadlo, okno nebo dveře není nic neobvyklého, ale co teď?
Lesnické a arboristické práce, Olomoucký kraj, těžba a přibližování dřeva, palivové dříví, rizikové kácení stromů
Společnost LesArbo se zabývá komplexními lesnickými a arboristickými pracemi v Olomouckém kraji. V rámci prací provádíme těžbu a přibližování dřeva, rizikové krácení stromů a nabízíme palivové dříví.
Výzkum, vývoj, výroba, servis, projekty bezpečnostního a obranného výzkumu, elektronické sledování, rádiové rušení
Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení projektů bezpečnostního a obranného výzkumu a spolupracuje s českými i zahraničními vojenskými a civilními univerzitami.
Opravy, modernizace a repase laboratorní techniky
Pokud je vaše laboratorní technika již zastaralá a potřebuje opravu, pak kontaktujte společnost BRIO Hranice s.r.o., která se specializuje na opravy, modernizace a repase laboratorní techniky.
BRIO Hranice s.r.o.
Přesné výpalky o síle 1 - 200 mm
Hledáte spolehlivou firmu, která zajistí přesnou přípravu výpalků? Firma Zekof, s.r.o. v Lošticích u Šumperka nedaleko Olomouce provádí řezání výpalků na plynových a plazmových palicích pracovištích.
Zekof, s.r.o.
Nachos chips Mexico program - ohřívače, suroviny, obaly a doplňky
Pokud si chcete pořídit kompletní sortiment pro přípravu mexického pokrmu nachos, pak vše od surovin, obalů a doplňků zakoupíte ve firmě CORNiCO Company, s.r.o. - Mexico program na nachos si oblíbíte.
CORNiCO Company, s.r.o.
Mateřské školy Šumperk, netradiční zábavná výuka. třída pro dvouleté děti, prvky programu Začít spolu
Naše mateřská škola v Šumperku se sestává ze 5 pracovišť: MŠ Prievidzská, MŠ Temenická (dvě školky, jedna pro děti od 2 do 3 let), MŠ Zahradní a MŠ Sluneční.
Zakázková výroba kvalitních skleněných akvárií a terárií na míru ve sklenářské dílně
Kvalitní skleněná akvária nebo terária na míru vyrábí sklenářství Jiří Grunt v Olomouci. Zabýváme se zakázkovou výrobou akvárií a terárií v různých velikostech.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Skládací kartónové krabice pro výrobce určené k zabalení zboží
Zkušeným a prověřeným výrobcem a prodejcem skládací kartónových krabic určených k zabalení zboží je v okolí Přerova a Olomouce společnost Karton plus spol. s.r.o., která sídlí v Prostějově.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba víkových kartonových krabic na balení a přepravu zboží
Výrobcem a dodavatelem víkových kartonových krabic určených na balení a přepravu zboží je společnost Karton plus s.r.o. z Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.