Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípojky vodovodů a kanalizací - okres Prostějov
Představujeme vám společnost zemní a výkopové práce Jozef Mirga. Kromě zemních a výkopových prací se firma zabývá také úpravami terénů, přípojkami vodovodů a kanalizací.
Obec Kolšov - ráj pro turistiku i cykloturistiku, rodinné výlety
Obec Kolšov se nachází nedaleko města Zábreh v okrese Šumperk. Okolí obce je jako stvořené pro turistiku, cykloturistiku, rodinné výlety či výlety s dětmi.
CNC obrábění na zakázku - velkosériová a malosériová výroba dílců dle dokumentace
Komponenty pro automobilový průmysl dodává v České republice naše společnost CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zabýváme se velkosériovou a malosériovou výrobou dílců na zakázku.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Bramborové spirálky - prodej strojů a obalů
Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí. Firma CORNiCO Company s.r.o. se zabývá prodejem strojů a příslušenství na výrobu bramborových spirál a spirálek.
CORNiCO Company, s.r.o.
Výroba koupelnových a kuchyňských pracovních desek z  umělého, přírodního kamene
Pracovní desky z přírodního a umělého kamene, vyrábí Kamenictví Petr Švardala z Prostějova. Dodáváme kvalitní desky do koupelen i kuchyní. Působíme v okolí Prostějova, Šternberku a Přerova.
Pájení a žíhání trubek, nerezových materiálů a komponentů pro automobilový průmysl
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení v lineární peci s uzavřeným prostorem. Naše lineární pec je především vhodná pro trubky, nerez materiál a automobilové komponenty.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Osobní ochutnávka, degustace exkluzivních vín z celého světa u Vás doma
Jste milovníkem vína a rádi poznáváte nové chutě? Domluvte si osobní ochutnávku (degustaci) exkluzivních vín z celého světa u Vás doma. Společnost NIER FINE WINES z Olomouce vám vše zajistí.
NIER FINE WINES s.r.o.
Výroba a opravy pomníků a hrobů všech druhů z přírodního kamene
Uchovejte si památku na své blízké a nechte si vyrobit pomníky a hroby z kamene. Společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína Vám zajistí vše včetně opravy a renovace pomníků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Dioptrické a sluneční brýle nebo brýle k počítači - Optika - zdravotnické potřeby s.r.o.
Optika - zdravotnické potřeby s.r.o. je oční optika, která nabízí kvalitní dioptrické brýle a kontaktní čočky a nově taky profesionální měření zraku kvalifikovaným optometristou.
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Obec Krchleby - Olomoucký kraj, výlety na běžkách, trasy pro cyklisty, turistické trasy
Obec Krchleby se jsou malou zemědělskou lokalitou ležící asi 8 km od Mohelnice a 11 km od Zábřehu na Moravě v okrese Šumperk v Olomouckém kraji. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1273.
Přístřešky, terasy, zábradlí a oplocení z hliníkových profilů
Stavíte nový dům či firemní objekt? Chcete mít moderní, bezúdržbové a stále krásné oplocení? Toužíte po designovém zábradlí, terase či přístřešku? Vše vám zajistí naše firma Guardi CZ - Radek Holusek.
Čištění vodních zdrojů, kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce
Vyčištěním vodních zdrojů chráníte nejen své zdraví, ale i životnost čerpací techniky. Vyčištění kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce provádí v Olomouci firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Gynekologická ordinace a centrum krásy 2v1 Moravskoslezský kraj
Gynekologická ordinace, gynekologická péče pro ženy každého věku, centrum zdraví a krásy Šumperk, estetické zákroky a nabídka masáží.
KAROQ SPORTLINE Exclusive – skladové vozy ihned k odběru
Pokud si chcete pořídit KAROQ SPORTLINE Exclusive a nechce se Vám čekat na dodání objednaného vozu, navštivte autosalon Auto Hégr v Olomouci, kde jsou k dispozici skladové vozy ihned k odběru.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Evolutní pružiny pro železnice i silniční vozidla
Specialista na navrhování a výrobu nejen evolutních pružin pro železnice i silniční vozidla, to je firma SV výrobní z Prostějova.
Certifikace QMS, EMS, BOZP – provádění odborných auditů
Prověřený certifikační orgán, certifikační společnost Olomouc, provádění auditů v oblasti kvality, environmentu a bezpečnosti, posouzení způsobilosti v různých oblastech, certifikační orgán Olomouc.
Okenní štěrbiny BRISTEC - inteligentní systémy automatického větrání - prodej, montáž
Okenní štěrbiny BRISTEC jsou inteligentní systémy automatického větrání, které zabrání plísni v bytě a omezí zbytečné tepelné ztráty. Oslovte Olomouckou firmu MKA Service, zajistí vám prodej a montáž.
Stroje pro odmašťování, čištění postřikem a ultrazvukem
Společnost SUMMA vyrábí spolehlivé a velmi efektivní stroje pro čištění postřikem, ponor s ultrazvukem i stroje pro odmašťování součástek a dílů. Vyzkoušejte je i vy !
SUMMA spol. s r.o.
Zelené potraviny, přírodní kosmetika Energy - prodej, eshop
Pokud hledáte eshop, kde si vyberete kvalitní zelené potraviny nebo přírodní kosmetiku, tak jste zde správně! Eshop prirodniprodukty.cz má bohatý sortiment s produkty Energy, kde si vyberete každý.
Výroba a montáž HS skleněných posuvných portálových stěn, realizace výkladců a automatických dveří
Výrobou a montáží HS skleněných posuvných portálových stěn, realizací výkladců a automatických dveří se zabývá v Ostravě i Olomouci firma Lux Window. Zhotovíme stěny v jakýchkoli rozměrech a úpravách.
Lux Window Petr Kuchař
Pneuservis, na který se můžete spolehnout - výměna a prodej pneu
Pokud hledáte v okolí Prostějova pneuservis s nabídkou kvalitních služeb, na který se můžete spolehnout, pneuservis Fiala je tou správnou volbou. Zajistí vám výměnu i prodej pneu rychle a kvalitně.
Pneuservis Fiala