Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Kvalitní krbová kamna, komíny a kouřovody vybírejte v nové specializované prodejně
Služby v oblasti montáží a čištění komínů poskytuje Kominictví Marek Švécar. Zákazníci z Olomouce a Přerova si mohou přijít vybrat krbová kamna, komíny a kouřovody do nové prodejny v Prostějově.
Kominictví Marek Švécar
Prodej ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů
Mnohaleté zkušenosti s prodejem různých typů ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů v Olomouci má společnost LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Malířské a natěračské práce – aplikace barevných nátěrů v interiéru i exteriéru zkušenými malíři a natěrači
Malířské a natěračské práce menšího i většího rozsahu svěřte do rukou zkušených malířů a natěračů ze společnosti STAVNEMO s.r.o. Provádíme nátěry a výmalbu v interiéru i exteriéru v Olomouci a okolí.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
Řiditelné nápravy ADR - distributor náprav, dodávka originálních náhradních dílů
Společnost ADR SYSTEM spol. s r.o. Prostějov je distributor speciálních náprav ADR pro těžké stavební, průmyslové stroje pro ČR. Dodává řiditelné nápravy ADR i originální náhradní díly na nápravy.
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Kompletní vybavení domácností - chlebovky, jídelní soupravy, pánve a koše na prádlo
Chlebovky, jídelní soupravy, koše na prádlo, různé druhy a velikosti pánví, cedníky a další vybavení domácností je možné pořídit v domácích potřebách Domino v Uničově.
Domácí potřeby Domino - Uničov
Výroba čistícího stroje na zakázku, který je určen k vysokotlakému čištění potravinářských strojů
Návrh a výrobu čistícího stroje na zakázku přesně dle potřeb a přání zákazníka, určeného k vysokotlakému čištění potravinářských strojů, zajistila společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Formy na pečení, hrnce, nože i železářství – bohatý výběr domácích potřeb a vybavení
Produkty železářství, velký výběr vybavení do domácnosti, formy na pečení, hrnce, nože a mnoho dalšího má ve svém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Olomouc.
Domácí potřeby Domino - Olomouc
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice – kvalitní přenosné přístřeší
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice ve formě kvalitního přenosného přístřeší ukotveného do podloží dodává nejen v okolí Olomouce a Šumperku společnost Čekárny – bus.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Vodovodní, umyvadlové a dřezové baterie NOVA – prodej a servis od profesionálů
Spolehlivým prodejcem kvalitních vodovodních, umyvadlových, dřezových a dalších typů baterií značky NOVA je společnost KOVER, spol. s r.o. z Jesesníku, jejíž pracovníci zajišťují i servis.
KOVER, spol. s r.o.
Panelové, japonské posuvné stěny - moderní a elegantní doplněk interiérů
Panelové nebo-li japonské posuvné stěny jsou moderním a elegantním doplňkem vašeho interiéru. Navštivte firmu Rega interier v Olomouci, kde si vybere z mnoha druhů včetně nových originálních kolekcí.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Grafické systémy CAD nejen pro strojírenství a stavebnictví
Pohybujete-li se v oboru strojírenství nebo stavebnictví, pak se vám budou jistě hodit grafické systémy CAD od firmy ROOT IT s.r.o.
ROOT IT s.r.o.
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Stavební řezivo – prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky
Stavební řezivo, jako jsou prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky ale také překližky zakoupíte v okolí Prostějova u dřevovýroby PROŘEZ s.r.o.
Lopaty, motyky, rýče a další ruční a zahradní nářadí známých výrobců Fiskars a Bahco
Bohatý sortiment ručního a zahradního nářadí, lopat, motyk, rýčů a dalšího vybavení známých výrobců Fiskars a Bahco má společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Bezpečné přechody - montáž, prodej Olomouc
Chcete-li zajistit rychlou a spolehlivou montáž, prodej dopravních značek a bezpečných přechodů, pak se obraťte na Dopravní značení Svoboda v Olomouci.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Rekonstrukce fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu – profesionální práce odborníků
Komplexní služby týkající se rekonstrukcí fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu zajišťují profesionálové ze společnosti PZ TRADING s.r.o. v Přerově.
PZ TRADING s.r.o.
Mezinárodní autodoprava, přeprava nebezpečných nákladů Itálie, Švýcarsko
Pokud hledáte společnost, která vám zajistí mezinárodní autodopravu včetně přepravy nebezpečných nákladů, tak je JONAS SPEED s.r.o. z Uničova skvělou volbou. Zajistíme přepravu do Itálie i Švýcarska.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Výroba montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola i s možností dodávky parkové lavičky
Výrobu montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola včetně dodávky i na hůře dostupná místa zajistí společnost Přidal s.r.o. se sídlem v Kralicích, v Olomouckém kraji.
Přidal s.r.o.
Kancelářská technika - kompletně vybavíme Vaši firmu a zajistíme servis
Společnost FBT - Bräuer Tomáš vybaví Vaši firmu kancelářskou technikou a rovněž zajistí i kompletní servis. Firma se specializuje na výkonné kopírky, notebooku, dataprojektory a další.
FBT - Bräuer Tomáš
Pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou od spolehlivé firmy
Pokud se chystáte na manipulaci s těžkým břemenem nebo chcete provést práci ve výšce,pak vám práci usnadní pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou. Spolehlivá firma REKOS Olomouc vám vše zajistí.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Výroba kartonových krabic z vlnité lepenky - obaly všech druhů a velikostí přesně dle požadavků‎
Výrobou kartonových krabic z vlnité lepenky, obalů všech druhů a velikostí přesně dle požadavků zákazníka se zabývá firma Karton plus z Prostějova. Dodáváme obaly do Olomouce i Brna.
Karton plus spol. s.r.o.
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Horizontální míchačka betonu a malty v laboratořích
Firma Brio Hranice vyrábí horizontální míchačky pro přípravu betonových směsí, betonu a malty v laboratořích. Produkty naší firmy dodáváme po celé České i Slovenské republice.
BRIO Hranice s.r.o.