Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Stavební řezivo – prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky
Stavební řezivo, jako jsou prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky ale také překližky zakoupíte v okolí Prostějova u dřevovýroby PROŘEZ s.r.o.
Lopaty, motyky, rýče a další ruční a zahradní nářadí známých výrobců Fiskars a Bahco
Bohatý sortiment ručního a zahradního nářadí, lopat, motyk, rýčů a dalšího vybavení známých výrobců Fiskars a Bahco má společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Bezpečné přechody - montáž, prodej Olomouc
Chcete-li zajistit rychlou a spolehlivou montáž, prodej dopravních značek a bezpečných přechodů, pak se obraťte na Dopravní značení Svoboda v Olomouci.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Rekonstrukce fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu – profesionální práce odborníků
Komplexní služby týkající se rekonstrukcí fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu zajišťují profesionálové ze společnosti PZ TRADING s.r.o. v Přerově.
PZ TRADING s.r.o.
Mezinárodní autodoprava, přeprava nebezpečných nákladů Itálie, Švýcarsko
Pokud hledáte společnost, která vám zajistí mezinárodní autodopravu včetně přepravy nebezpečných nákladů, tak je JONAS SPEED s.r.o. z Uničova skvělou volbou. Zajistíme přepravu do Itálie i Švýcarska.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Výroba montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola i s možností dodávky parkové lavičky
Výrobu montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola včetně dodávky i na hůře dostupná místa zajistí společnost Přidal s.r.o. se sídlem v Kralicích, v Olomouckém kraji.
Přidal s.r.o.
Kancelářská technika - kompletně vybavíme Vaši firmu a zajistíme servis
Společnost FBT - Bräuer Tomáš vybaví Vaši firmu kancelářskou technikou a rovněž zajistí i kompletní servis. Firma se specializuje na výkonné kopírky, notebooku, dataprojektory a další.
FBT - Bräuer Tomáš
Pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou od spolehlivé firmy
Pokud se chystáte na manipulaci s těžkým břemenem nebo chcete provést práci ve výšce,pak vám práci usnadní pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou. Spolehlivá firma REKOS Olomouc vám vše zajistí.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Výroba kartonových krabic z vlnité lepenky - obaly všech druhů a velikostí přesně dle požadavků‎
Výrobou kartonových krabic z vlnité lepenky, obalů všech druhů a velikostí přesně dle požadavků zákazníka se zabývá firma Karton plus z Prostějova. Dodáváme obaly do Olomouce i Brna.
Karton plus spol. s.r.o.
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Horizontální míchačka betonu a malty v laboratořích
Firma Brio Hranice vyrábí horizontální míchačky pro přípravu betonových směsí, betonu a malty v laboratořích. Produkty naší firmy dodáváme po celé České i Slovenské republice.
BRIO Hranice s.r.o.
Tiché centrální vysavače pro administrativní budovy – čistota v kancelářích a na úřadech
Centrální vysavače značek BEAM Elektrolux pro použití v administrativních budovách, kancelářích a na úřadech prodává Roman Rozsypal – EKOELEKTRO, který sídlí v Olomouci a provozuje i e-shop.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Prodej a montáž značkových krbů, krbových kamen a sporáků ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA
Prodejem a montáží značkových krbů, krbových kamen a sporáků prémiových výrobců ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA se v Prostějově i Olomouci zabývá Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Stříhaní, barvení, melírování a brazilský keratin – komplexní služby kadeřnického salónu
Provoz kadeřnického salónu a kadeřnické služby jako je stříhaní, barvení, melírování, ombré, bayalage a brazilský keratin zajišťuje Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková v Olomouci.
Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková
Penzion H&P Petříkov - ubytování se stravou v malebném prostředí hor Jeseníků
Penzion H&P Petříkov leží nedaleko města Jeseník v krásné horské oblasti, kde na Vás čeká pohodlné ubytování, skvělé jídlo a čistá horská příroda.
Výroba, příprava výpalků o síle 1-200 mm
Společnost Zekof s.r.o. se zabývá kovoobráběním, soustružením, frézováním a provádí další obráběcí práce včetně výroby výpalků o síle 1-200 mm.
Zekof, s.r.o.
Římské rolety dodají vašemu interiéru unikátní a stylový vzhled
Římské rolety jsou největším módním hitem - vašemu interiéru dodají unikátní a stylový vzhled. Poohlédněte se po nich i vy. REGA interier v Olomouci vám pomůže s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Práce v terénu s vysokozdvižnou plošinou – pronájem plošin do 14 a 22 metrů
Pronájem vysokozdvižných plošin se zdvihem do 14 a 22 metrů s jednoduchou obsluhou a nízkou hmotností umožňují pracovníci společnosti Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Bezpečnostní software - ochrana a zabezpečení dat, kterou oceníte
Pokud chcete předejít ztrátám dat, tak si pořiďte bezpečnostní software od firmy ROOT IT s.r.o. - kvalitní a spolehlivá ochrana i zabezpečení dat, kterou jistě oceníte.
ROOT IT s.r.o.
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly vám zajistí společnost z Prostějova - PROŘEZ spol. s r.o..
Zdravá výživa, bezlepkové potraviny, biopotraviny, regionální produkty
Obchůdek zdravé výživy ve městě Jeseník se zabývá prodejem bezlepkových potravin, biopotravin, pečiva, rostlinných olejů, sušených plodů a regionálních produktů.
Obchůdek zdravé výživy Martina Kabátová
Zakružování trubek, tyčí a výměníků rychle a odborně
Hledáte-li kovovýrobu, která nabízí i něco navíc, pak je firma Přidal přesně to, co potřebujete. Provádí nejen svařování, frézování a obrábění, ale také zakružování trubek, tyčí nebo výměníků.
Přidal s.r.o.
Elektrocentrály Honda a Heron – generátory vhodné pro řemeslníky i k domácímu použití
Značkové generátory Honda a Heron pro využití řemeslníky, na stavbách i k domácím použití prodává v okolí Prostějova a Olomouce společnost Řemeslo a zahrada.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Kompletní servis kancelářské a výpočetní techniky, PC sítí
Kancelářská a výpočetní technika se mnohdy neobejde bez kompletního a kvalitního servisu, proto se obraťte na firmu FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, kde vám vše zajistí (včetně servisu PC sítí).
FBT - Bräuer Tomáš