Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Poptávkový systém pro firmy za úhradu z průmyslových oborů
Hledáte spolehlivého dodavatele z různých průmyslových oborů? Pak se obraťte na firmu Dako služby David Kolarovič z Olomouckého kraje, která se zaměřuje na zajištění poptávek pro firmy za úhradu.
Kvalitní sadbové a konzumní brambory českého původu - rozvoz, pro uskladnění
Specialistou na české sadbové a konzumní brambory je firma Drago spol.s r.o. Prodáváme různé varné typy brambor pro sadbu a uskladnění. Vše rozvážíme v Přerově, Olomouci, Uherském Hradišti a Zlíně.
Drago spol.s r.o.
Rekvalifikační kurzy, akreditovaná profesní kvalifikace oboru kosmetička, pedikérka nebo masérka
Rekvalifikační kurzy v oboru kosmetička, pedikérka a masérka zajišťuje v okolí Olomouce Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová. Po absolvování zkoušky získáte osvědčení o profesní kvalifikaci.
Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová Olomouc
Luxusní ubytování v srdci Šternberka s ojedinělým a nevšedním výhledem na hrad a město
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku své hosty okouzlí nejen nádherným výhledem na hrad a město, ale také luxusním ubytováním v nadstandardních a designových pokojích.
Autojeřábnické práce – přeprava stavebního materiálu, kontejnerů, palet a různých konstrukcí
Na autojeřábnické práce, přepravu stavebního materiálu, různých konstrukcí, kontejnerů a palet s příslušnou technikou se zaměřuje společnost Autojeřáby Vařeka s.r.o. ze Šumperku.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Motorové pily Echo, sekačky, křovinořezy a traktory Honda - prodej zahradní techniky
Výkonnou zahradní techniku dodává v okolí Prostějova a Přerova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Pořídit můžete sekačky, křovinořezy, traktory Honda, motorové pily Echo a další stroje.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Výroba kvalitní pálenky v obci Žešov – vypálíme vám lihovinu z vašeho ovocného kvasu
Chtěli byste z vlastního ovocného kvasu vypálit pálenku? Všichni víme, že domácí výroba je zakázaná, proto vyhledejte odborníky, kteří mají z její výrobou plno zkušeností.
Plastové kompostéry a zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek
Kvalitní zahradnické potřeby dodává v Přerově, Olomouci, Zlíně a Uherském Hradišti firma Drago spol.s r.o. Prodáváme zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek i plastové kompostéry.
Drago spol.s r.o.
Centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus - ideální pro úklid menších a středních domů
Pro úklid menší nebo středních domů je ideálním pomocníkem centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus, který si jednoduše zakoupíte v e-shopu firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Roubenky a dřevostavby na míru - rodinné, komerční a rekreační domy od DŘEVOTES MS s.r.o.
Společnost DŘEVOTES MS s.r.o. z Hanušovic na Šumpersku se již přes dvacet pět let zabývá stavbou a rekonstrukcí roubených domů a dřevostaveb na míru.
Přírodní doplňky stravy - nezapomínejte svému tělu dodávat potřebné vitamíny po celý rok, e-shop
Dodejte svému tělu dostatek vitamínů, které jsou pro nás nepostradatelné. V e-shopu prirodniprodukty.cz si vyberete přírodní doplňky stravy pro zdraví.
Filtrování a zasílání poptávek ze stavebnictví, strojírenství a dopravy
Poptáváte služby a materiály z oblasti stavebnictví, strojírenství a dopravy z celé České republiky? Kontaktujte Olomouckou firmu Dako služby - David Kolarovič, která vám zajistí filtrování poptávek.
Tažné pružiny pro průmyslová odvětví - standardní výroba i výroba na míru
Společnost SV výrobní, s.r.o. z Prostějova se zabývá výrobou kvalitních pružin pro různá průmyslová odvětví, mezi něž patří například i tažné pružiny.
Ordinace v Zábřehu, léčebně - preventivní péče pro dospělé, CRP diagnostika, EKG, příjem nových pacientů
MUDr. Jan Jurásek poskytuje v Zábřehu léčebně - preventivní péči pro dospělé, kdy je zajištěna návaznost terapeutických postupů s ambulantními specialisty lékařské společnosti SEPTIMA MEDICA, s.r.o.
MUDr. JURÁSEK Jan s.r.o.
Studnařské práce, kopání studní, kopané studny, výstavba jímek
Společnost STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. se zabývá kopáním studní a výstavbou vsakovacích, odpadních, samonosných či plastových jímek.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Kvalitní palivové brikety, pelety - udělejte si zásoby na zimu, prodej
Udělejte si kvalitní zásoby na zimu - ve firmě PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se zaměřují na prodej kvalitních palivových briket, pelet.
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Kusová a sériová výroba kompletních, náhradních dílů pro přesné strojírenství
Firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova se zabývá kusovou a sériovou výrobou kompletních, ale i náhradních dílů (komponentů) pro přesné strojírenství, podle dodané výkresové dokumentace.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Podlahářství – prodej všech druhů podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Michal Bitala v Přerově zajišťuje podlahářské práce. Navštivte naše Podlahové studio Bikr v Přerově, kde si můžete prohlédnout a také zakoupit různé druhy podlahových krytin.
Zemědělské družstvo Kokory, živočišná výroba, rostlinná výroba
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se zaměřuje Zemědělské družstvo Kokory.
Oprava a výměna autoskel, prasklého čelního skla, prasklin
V případě, že se na vašem čelním skle u vozidla vyskytne jen velmi malá prasklina, tak doporučujeme neotálet a jít čelní sklo včas vyměnit do firmy Pneuservis Fiala v Prostějově.
Pneuservis Fiala
Aktivní příměstský tábor se sportovními aktivitami pro děti do 12 let – fitness herna pro děti
Pokud chcete Vašim dětem zpříjemnit letní prázdniny sportovními hrami a aktivitami, přihlaste je na příměstský tábor ve FIT-KO v Olomouci. V době letních prázdnin pořádáme fitness hernu pro děti.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc