Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Oprava karoserie metodou Paintless Dent Repair bez nutnosti následného lakování
Opravu karoserie automobilů metodou Paintless Dent Repair provádí v okolí Znojma a Třebíče Milan Veselý - Veselý DŮLEK. Srovnáme nerovnosti karoserie rychle a bez nutnosti následného lakování.
Zprostředkování planetových průmyslových převodovek typu EX/EXB
Planetové průmyslové převodovky typu EX/EXB na těžké a náročné aplikace pro vás zprostředkovává firma SPONA – ROL s.r.o. , která své služby zajišťuje v oblasti Brna a jeho okolí.
Textilní reklamní a prezentační stěny – perfektní výstavní systémy pro Vaši společnost
Textilní reklamní a prezentační stěny v různých provedeních, tvorbu a dodávku dokonalých výstavních systémů nejen na konference zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače a kryty pro strojní průmysl a stroje
Firma Teprostroj s.r.o. sídlící v Břeclavi poskytuje bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní průmysl. Na výběr máte z různých druhů lišt, nárazníků, spínačů nebo krytů.
Teprostroj s.r.o.
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Silniční sada k zahradním traktorům – světlomety, držák na SPZ, zrcátko a mnoho dalšího
Na prodej silničních sad obsahující světla, držák na SPZ a zrcátko vhodných k zahradním traktorům, které umožňují přihlášení na úřadě jako pracovní stroj, se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Profesionální rekonstrukce bytů a domů na klíč - od jednoho dodavatele
Rekonstrukce bytů a domů na klíč provádí firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní renovaci interiéru jednoduše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Prodej krmné směsi pro všechny druhy drůbeže, slepice, krůty, kuřata, brojlery
Prodej krmné směsi pro všechny druhy drůbeže od výrobce firmy MIKROP ČEBÍN a.s. Brno. Premixy, minerální krmiva a bílkovinné koncentráty. Systém receptur na míru.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Krovy a kvalitní střešní konstrukce pro rodinné domy, garáže i pergoly - tesařské práce
Dodáme Vám krovy a kvalitní střešní konstrukce nejen pro rodinné domy, garáže nebo pergoly. Naprosto přesné tesařské práce zajistíme v Pohořelicích i v okolí Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
OSB desky - kvalitní a trvanlivý materiál pro vaši stavbu
OSB desky jsou ideální řešení pro každého, kdo chce stavět rychle, snadno a ekologicky. Nejširší výběr OSB desek pro použití v interiéru i exteriéru najdete u firmy AZ WOOD, a.s z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Dárkové balení, bedýnka znojemských a sladších vín – ideální dárek pro různé příležitosti
Dárková balení nebo bedýnky znojemských sladších, polosuchých vín vhodné jako dárek pro různé příležitosti, objednávejte ve vinařství Jan Plaček z Moravské Bránice.
Vinařství Jan Plaček
Zimní a letní obuv pro dámy i pány značek Levi´s a Marina Galanti – bohatý výběr na e-shopu
Kvalitní zimní i letní dámskou a pánskou obuv značek Levi´s a Marina Galanti za skvělé ceny prodává na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. z Brna.
Levstra, s.r.o.
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Dárkový poukaz na pobyt v Opilých sklepech – apartmány s vlastním vinným sklípkem
Darujte svým blízkým nebo známým výjimečný zážitek. Věnujte jim dárkový poukaz pro pobyt v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích – apartmánech s nevšední architekturou a vlastním vinným sklepem.
Opilé sklepy
Prodej nemovitostí ve Znojmě s právním servisem a aktivní podporou díky naší RK
Kompletní poradenství při prodeji Vaší nemovitosti Vám poskytnou Znojemské reality se zárukou jak kvalitního právního servisu, tak i aktivní podpory při prodeji nemovitosti.
Semináře a vzdělávací akce s tématikou mezinárodního obchodu. Jihomoravský kraj.
Semináře a vzdělávací akce s tématikou mezinárodního obchodu organizuje Regionální hospodářská komora Brno, a to pro malé i střední podnikatele v Jihomoravském kraji.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Výroba kvalitních pružin pro průmysl - včasné dodání, realizace za rozumné ceny
Kvalitní pružiny pro specifické obory průmyslu vyrábí v České republice naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. Dbáme na včasné dodání v nejbližším možném termínu, vše za rozumné ceny.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Náušnice, prstýnky a řetízky – elegantní stříbrné šperky pro každou příležitost
Na prodej moderních i klasických náušnic, prstýnků, řetízků a dalších elegantních stříbrných šperků a doplňků vhodných pro každou příležitost se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,
Dárkový poukaz na zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě
Darujte svým známým nebo blízkým originální dárek – zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě. Dárkové poukazy na zážitkový večer s degustací vína objednávejte u První vinařské spol.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Přestavba vozů na LPG pohon včetně pravidelné revize
Kvalitní přestavbu vozidla na LPG pohon při dodržení ekologických i technologických parametrů vozidla včetně revize zajistí ve Znojmě a Moravském Krumlově Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Využití solární energie k nabíjení elektromobilu - úsporné, inteligentní a rychlé řešení
Při nabíjení Vašeho elektromobilu můžete využívat solární energii z fotovoltaických systémů - kontaktujte právě společnost PV Solutions ze Znojma specializující se na dobíjecí stanice na klíč.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Geometrie náprav, sbíhavost kol - profesionální 3D měření a seřízení geometrie kol
3D měření a seřízení geometrie kol, náprav neboli sbíhavost kol provádí PNEU centrum Václavovič s provozovnou v Břeclavi. Naše profesionální péče vašemu vozidlu prodlouží životnost.
PNEUcentrum Václavovič
Reklamní materiály pro Vaši firmu - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena
Originální a moderní reklamní materiály Vaší firmy - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena od firmy K + L, spol. s r.o. Vám zajistí zájem kolemjdoucích zákazníků.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Stáčené a odlévané svíčky ze včelího vosku – medová vůně a příjemná domácí atmosféra
Stáčené a odlévané svíčky s možností nákupu po kusech nebo v sadě pro vytvoření příjemné domácí atmosféry s medovou vůní je možné pořídit na e-shopu společnosti Včelařství Řezanina.