Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Penzion Siesta
Prodej hliníková rohože, gumová PVC, textilní nebo kartáčová násada
Prodej hliníková rohože od firmy DIAMANT AK s.r.o. Vybrat z textilní nebo kartáčová násada kombinace dle přání zákazníka. Poradenství i návrh následnou odbornou montáž.
DIAMANT AK s.r.o.
Balené hnědé uhlí ořech a černé uhlí ekohrášek prvotřídní kvality
Centrum paliv Lanžhot v okrese Břeclav zajišťuje velkoobchodní a maloobchodní prodej baleného hnědého uhlí ořech a černé uhlí ekohrášek. Navštivte nás a zakupte si uhlí prvotřídní kvality.
Centrum paliv Lanžhot
Penzion pro cyklisty v Mikulově - moderní ubytování i úschovna kol
Penzion Kardinál v Mikulově je ideálním ubytováním pro cyklisty. Naše moderní a nově zrekonstruované pokoje Vám dopřejí dostatek odpočinku po dlouhém cyklovýletu. K dispozici máme i úschovnu kol.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Opravy podlahy bez omezení provozu, PVC panely
Opravy podlahy bez omezení provozu provádí firma PODLAHY Liška, s.r.o. průmyslové podlahy, skladové plochy, výrobní haly. Zátěžové podlahové panely z PVC.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Péče o pokožku během a po práci – osvědčené prostředky na čištění rukou
Na prodej prostředků na čištění rukou zajišťující péči o pokožku před pracovním výkonem, během a po práci pro ochranu pokožky se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o. provozující e-shop.
ZVG CZ s.r.o.
Laboratorní technika, produkty FRITSCH a Gerhardt, měřící přístroje, optické přístroje, laboratorní mlýny
Společnost ILABO, spol. s r.o. se specializuje na prodej kvalitní a spolehlivé laboratorní techniky. V sortimentu naleznete produkty renomovaných firem FRITSCH a Gerhardt.
Vizualizace – náhled na interiér a rekonstrukci před realizací
Změnu vybavení interiéru a rekonstrukci bytů i domů s vizualizací Vám v Brně a jeho okolí zajistí společnost Zednictví Jeneš, s. r. o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Pracovní montážní plošina na podvozku nákladního auta - pronájem, půjčovna
Půjčovna Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský pronajímá pro nejrůznější výškové práce pracovní montážní plošinu na podvozku nákladního auta. Zaručujeme perfektní stav s bezpečnou a odolnou konstrukcí.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Ostření pilových řetězů – brousící vodítka pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů
Na ostření pilových řetězů pomocí brousících vodítek, které se dodávají samostatně nebo v sadách pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Kamenná prodejna s hliníkovými a dřevěnými žebříky pro profesionální i hobby použití
V kamenné prodejně HROMEK s.r.o. V Hodoníne naleznete široký sortiment dřevěných i hliníkových žebříků. Prodáváme žebříky pro profi i hobby použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Odpočinkový gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem pro pány v příjemném prostředí
Pro všechny pány, kteří si chtějí odpočinout od práce či rodiny připravili ve Rodinném wellness hotelu u Langrů gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem ve vinařské oblasti Dolní Věstonice.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Moderní posilovna, kvalitní posilovací stroje, osobní trenéři
V Best Gym Horova najdete vše, co potřebujete pro svůj trénink. Moderní vybavení, kardio zóna, funkční zóna, osobní trenéři a příjemná atmosféra. Neváhejte a přijďte si vyzkoušet naši posilovnu.
Best Gym Horova
Výkopové, demoliční práce a terénní úpravy pod záštitou zkušené firmy
Výkopové, demoliční a terénní práce jsou služby, které nabízí firma Kontejnery Znojmo s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou. Provádíme výkopy základů pro dům, demolice objektů a terénní úpravy.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Vinný sklep s ubytováním jižní Morava
Degustací vína ve vinném sklípku včetně ubytování na jižní Moravě pokskytuje Vinařství Herůfek ze zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Autoservis – opravy automobilů po havárii včetně klempířských a lakýrnických prací
V autoservisu Autocentra u Labutě ve Svitávkách zajistíme opravu automobilů všech značek po havárii včetně kompletních klempířských a lakýrnických prací.
Autocentrum u Labutě
Pronájem bytových a nebytových prostor – nádherné prostředí za perfektní cenu
Na poskytování pronájmu bytových a nebytových prostor v nádherném prostředí za perfektní cenu a s moderním vybavením se zaměřuje společnost ATLANTA, a.s. nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Komunální stroje – úklidová a čistící technika pro venkovní úklid
Kompaktní komunální stroje pro venkovní úklid – úklidovou a čistící techniku, která poslouží k zametání cest i péči o zeleň v parcích, zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Dodávka a servis tepelných čerpadel pro rodinné domy - optimální systém vytápění
Optimální systém vytápění rodinného domu vám zajistí tepelná čerpadla, která dodává a servisuje spolehlivá firma Klimastyle z Hodonína. Instalujeme čerpadla Toshiba, Sinclair, Mitsubishi a další.
Klimastyle s.r.o.
Školení, firemní akce a teambuildingy ve vinařství šité na míru
Firemní akce šité na míru uspořádá Vinařství V & M Zborovský, v.o.s Ve Velkých Pavlovicích. Zorganizujte školení, firemní akce nebo teambuilding s ochutnávkou vína v prostorech našeho vinařství.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Komplexní služby v oblasti oprav, diagnostiky a servisu kávovarů včetně možnosti pronájmu
Opravy, údržbu, diagnostiku a servis kávovarů různých značek s možností zajištění krátkodobých i dlouhodobých pronájmů v okolí Brna zajišťuje společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů.
Jemné pečivo, koláčky, šátečky s bohatou náplní – povidla, tvaroh ovoce
Nadýchané, vláčné a vždy čerstvé jemné pečivo s bohatou náplní zakoupíte v Pekárně Ivanka. Prodáváme koláče a šátečky s povidly, tvarohem nebo ovocnou náplní.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí – kanalizací, vodovodů a plynovodů
Výstavbu a rekonstrukci přívodů a odvodů energií, tedy inženýrských sítí, jako jsou kanalizace, vodovody a plynovody, zajišťuj v okolí Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov