Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Vánoční květiny, dekorace, věnce a výzdoba – květinářství s obrovským výběrem
Na výrobu a prodej vánočních dekorací, věnců, květin, kytic a výzdobu v různých barvách a provedeních se zaměřuje květinářství Květinka Pospíchal ze Znojma, která Vám pomůže s výběrem.
Květinka Pospíchal POSPÍCHAL SMUTEČNÍ FLORISTIKA s.r.o.
Zimní uskladnění robotických sekaček - roční servis a aktualizace systému
Na roční servis robotických sekaček, aktualizaci systému, kontrolu funkcí, výměnu nožů a zimní uskladnění se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o. - specialista na zahradní techniku.
Gardentech s.r.o.
Modernizace hrobů na zakázku - rekonstrukce a opravy hrobů
Kamenické služby v oblasti rekonstrkucí a oprav hrobů poskytuje rodinná firma METAL GRANIT Letovice. Jsme specialisté na modernizace hrobů na zakázku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Opravy, servis náramkových, kapesních hodinek, rychlá výměna baterií, test vodotěsnosti
Pokud hledáte hodinářství, kde vám poskytnou kompletní služby od opravy a servisu náramkových i kapesních hodinek, rychlou výměnu baterií nebo test vodotěsnosti, pak je zde Hodinářství Strnad Brno.
Hodinářství Strnad
Vysoce pevné utěrky Multitex® řady zetClean® pro pracoviště i stroje – silný čistící výkon
Na výrobu a prodej vysoce pevných utěrek Multitex® řady zetClean® vhodných pro pracoviště a stroje s extrémně silným čistícím výkonem se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Netkané textilie, rohože ze skelných a polyesterových vláken Johns Manville
Netkané textilie značky Johns Manville dodává firma ALPAX. Prodáváme rohože ze skelných vláken s vysokou rozměrovou stabilitou a vysoce pevné a porozitní netkané polyesterové textilie z PES vláken.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Nosiče a držáky jízdních kol pro obytné i osobní automobily
Nosiče a držáky jízdních kol vhodné pro obytné i osobní automobily jedině od českého výrobce, společnosti ASN HAKR Brno s.r.o. Vsaďte si na kvalitu!
ASN HAKR Brno s.r.o.
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Jeil šrouby, dentální kotevní miniimplantáty - prodej stomatologických potřeb
Prodejem stomatologických potřeb se zabývá firma Altis Group spol. s r.o. V e-shopu naleznete dentální kotevní miniimplantáty, Jeil šrouby a další potřeb pro ortodoncii a estetickou stomatologii.
Altis Group spol. s r.o. Ortodontický materiál
Romantické svatby v jedinečných prostorech vinařství – svatební den s dobrým vínem
Prožijte svůj svatební den v originálních prostorech Vinařství Václav v Hustopečích na jižní Moravě. Prostory jsou vhodné pro obřady i hostiny rodinných svateb, rádi Vám pomůže s jejich organizací.
Prodej originálních i neoriginálních či starších náhradních dílů všech značek – Opel, Ford, Jeep atd.
Prodejem náhradních dílů na vozy značek Opel, Ford, Jeep, Fiat atd. Se zabývá autoservis Autocentrum u Labutě s.r.o. ve Svitávce. Jedná se o originální, neoriginální i starší díly.
Autocentrum u Labutě
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Výroba a prodej přívlastkového, speciálního a archivního vína z Jižní Moravy
Přívlastková, speciální nebo archivní vína z Jižní Moravy vyrábí a prodává rodinné vinařství Petr Bíza z Čejkovic. Ochutnejte naše svěží vína nebo vín, která zrají v sudech.
Vinařství Petr Bíza
Otevřené sklepy vinařství Zaječí jižní Morava
Byli jste již někdy na otevřených sklepech vinařství v Zaječí a rádi by jste tuto akci navštívili znovu? Nebo jste o téhle akci slyšeli a rádi by jste se zúčastnili? Tak máme pro Vás skvělou zprávu otevřené sklepy vinařství Zaječí na jižní Moravě budou probíhat v sobotu 31.10 2015. Neváhejte tedy a přijeďte oslavit svátek vinařů do Zaječí ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Opravy a údržba asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a  jiných veřejných komunikací
Opravu a údržbu asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a jiných veřejných komunikací provádí společnosti Rekma, spol. s.r.o. v Břeclavi. Opravy provádíme po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Svařování plastových autodílů - nárazníky, světlomety, chladiče
Svařování plastových autodílů svěřte Brněnské firmě Svařování plastů Pavel Petroš - zaměřuje se na svařování nárazníků, světlometů i chladičů.
Svařování plastů Pavel Petroš
Odborné posudky podle zákona o ovzduší, rozptylové studie. Ochrana ovzduší.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší a rozptylové studie provádí autorizovaná laboratoř Detekta s.r.o. Brno. Rozhodnutím MŽP ČR. Ochrana ovzduší.
Detekta s.r.o.
Ekologická likvidace vozidla, vyřazení z evidence a jeho odvoz na vrakoviště
Komplexní služby týkající se odvozu autovraku na vrakoviště, ekologickou likvidaci a zajištění vyřazení vozidla z evidence zajišťují profesionálové ze společnosti Autovrakoviště Šenk z Letovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Moderní lahvovací linka pomohla pivovaru Tambor k velkému úspěchu
Kvalitní robotizované výrobní linky poskytuje společnost TERAMEX s.r.o., dodavatel moderní lahvovací linky v pivovaru Tambor, o které vyšel článek v časopise Techmagazín.
TERAMEX s.r.o.
Strojní plazmové řezací zařízení  - pro zpracování silných nerezových materiálů
Strojní plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. For CUT 263 A je zařízení nejvyšší třídy pro řezání. Je vhodné pro řezání silných nerezových materiálů.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Servis zahradní techniky a zahradních strojů všech značek – kompletní péče o Vaše zařízení
Kompletní péči a servis zahradní techniky a strojů všech různých značek zajišťují odborníci ze společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky pro oblasti Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky