Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Rošty a regály pro fulfillment sklady: jak zvýšit efektivitu a snížit náklady
Na výrobu a dodávku roštů a regálů pro fulfillment sklady, které zvyšují efektivitu, snižují náklady a maximálně využívají prostor skladu, se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI,s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Eshop se zahradními traktory, mulčery SECO - ulehčí sekání zahrad, úklid listí a sněhu
Vyberte si v eshopu SYNPRO ve Velkých Bílovicích zahradní traktory, mulčery SECO, které vám ulehčí sekání zahrad, úklid listí i sněhu. Jsou pomocníky pro domácí i profesionální využití.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Pokládka podlah, realizace podhledů a stěn v obytných prostorech podkroví
Pokládku podlah v obytných podkrovních prostorech se v okolí Brna a Vyškova svěřte do rukou firmy Josef Opluštil. Kromě pokládky podlah zajistíme i realizaci podhledů a stěn v podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Degustace vína v rodinném vinařství v malebné vinařské obci
Degustace vína ve vinném sklípku vinařství Fabián v Čejkovicích je skvělá příležitost pro milovníky vína, kteří chtějí poznat moravskou vinařskou tradici a užít si příjemnou atmosféru.
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
Strojní a pracovní svítidla s LED technologií - ohebná, s ramenem nebo bodová
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje strojní a pracovní svítidla s LED technologií nebo halogenová světla ohebná, s ramenem nebo bodová.
Teprostroj s.r.o.
Zakázková výroba kuchyní - kuchyňské linky a nábytek na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní na míru se zabývá společnost Lamé v Břeclavi. Zajistíme Vám výrobu z nejlepších materiálů s doživotní zárukou na vybrané produkty.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback - vinyl s imitací dřeva do domácnosti i pro komerční prostory
Společnost Bukoma group s.r.o. Brno prodává vinylové podlahy, pro domácnosti i komerční prostory doporučujeme moderní vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback s imitací dřeva.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Svařování nerezové oceli TIG, MIG/MAG metodou pro různá odvětví průmyslu
Kvalitní komponenty a vybavení z oceli vyrábí naše firma GIOMETAL s.r.o. z Brna. Zpracujeme chemické, potravinářské a ostatní nerez oceli TIG nebo MIG/MAG metodou včetně povrchových úprav.
GIOMETAL s.r.o.
Půjčovna brusek na podlahy a parkety – kvalitní technika a brusivo za skvělé ceny
Kvalitní techniku, brusivo, půjčování brusek na podlahy a parkety za příznivé ceny a poradenství v oblasti renovací podlah zajišťuje půjčovna BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Zaměstnavatel v insolvenčním řízení – získání dlužné mzdy, ochrana zaměstnanců
Jak se můžete chránit jako zaměstnanec vám poradí advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS s.r.o. z Brna, která vám pomůže se získáním náhrady dlužné mzdy od zaměstnavatele v insolvenčním řízení.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Tlakové lití zinku – zinkové odlitky pro automobilový, nábytkářský průmysl
Zinkové odlitky vyráběné metodou tlakového lití zinku dodává slévárna TENZA cast s.r.o. Dodáváme přesné zinkové komponenty pro nábytkářství i automobilový průmysl.
TENZA cast, a.s.
Dodávka a montáž filtračního zařízení pitné vody pro domácnosti
Dodávku a montáž zařízení pro filtraci pitné vody v domácnostech zajistí ve Znojmě a jeho blízkém okolí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Pokrývačské práce, výstavba a rekonstrukce střech - kompletní střecha nad hlavou
Kompletní pevnou střechu nad hlavou Vám postaví firma Kroving s.r.o. - zajistí kvalitní pokrývačské práce od výstavby i její rekonstrukce v okolí Pohořelic nebo Brna-Venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Přívlastková a speciální vína s minimálním obsahem oxidu siřičitého
Speciální a přívlastková vína vyráběná z hroznů pocházejících z vinic starých 8-25 let, která navíc obsahují minimální množství oxidu siřičitého, vyrábí Vinařství Hradil z Čejkovic.
Vinařství Hradil
Propracovaný konfigurátor produktů – velký výběr látek, možností a provedení
Na zakázkovou výrobu prostěradel, polštářů, kousátek, písmenek a dalších produktů pomocí propracovaného konfigurátoru s velkým výběrem látek se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Interiérová a exteriérová industriální okna – dlouhá životnost a možnost individualizace
Dopravu a montáž, návrh a možnost individualizace interiérových a exteriérových industriálních oken s dlouhou životností zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Výroba a prodej hutního materiálu – jekly, profily, betonářská ocel, trubky, plechy, dráty
Hutní materiál pro stavitelství a strojírenství vyrábí firma Kovovýroba Ing. Vladimír Herůfek z Bořetic. Dodáváme betonářskou ocel, jekly, plechy, trubky, dráty i profily.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Kvalitní řeznictví s hovězím masem - nízký roštěnec, vysoký roštěnec, zadní kýta a další
Na prodej čerstvého hovězího masa, jako je nízký a vysoký roštěnec, zadní kýta, květová špička a dalších kousků, se zaměřuje řeznictví ze Znojma společnost Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Vnitřní rolety – látkové, střešní a zatemňovací v různých provedeních a barvách
Bohatý výběr vnitřních rolet v různých provedeních, jako jsou látkové, střešní a zatemňovací v několika barvách a designech, má ve svém sortimentu společnost VELLAR s.r.o. z okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Akustické panely a absorbéry pro snížení hluku v interiérech, stavebnictví
Výrobky pro snížení hluku v interiérech dodává společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna. Akustické pěnové panely a absorbéry vyrábíme pro stavebnictví, kde je potřeba vyřešit odhlučnění.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Exfoliace hloubkové čištění pleti, výživa pokožky, chemický peeling Brno
Exfoliace hloubkové čištění pleti, výživa pokožky, chemický peeling provádí studio 5R Studio. Nejmodernější kosmetické přístroje.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Instalatérství, instalace vody, vnitřních vodovodů - komplexní vodoinstalační práce
V oboru instalatérství má firma Topenářství Kříž z Brna bohaté zkušenosti. Provádíme komplexní vodoinstalační práce, instalace vody a vnitřních rozvodů vodovodů.
Topenářství Kříž
Uzavírací a zkušební balony pro kanalizace
Společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje izolační systémy, mezi něž patří i uzavírací a zkušební balony pro kanalizaci, které jsou vyrobené z pevné a odolné gumy.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno