Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Řešení Vašeho bydlení od A do Z to jsou výstavby rodinných domů
Naše firma Stavby Nisa s.r.o. Liberec pro Vás zajistí kompletní výstavbu domů, bytů a komplexní servis včetně inženýringu – získejte dotaci Zelená úsporám díky nám!
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Stavební a úklidové práce - rekonstrukce, stavby na klíč nebo oprava fasád domu
Společnost ETERNIS Profi s.r.o. z Prahy se zabývá stavebními a úklidovými prácemi. Udělá pro Vás rekonstrukci domu či bytu nebo opraví fasád či položí dlažbu.
Renovace bytů včetně vyklízecí práce včetně odvozu Brno a okolí
Renovace bytů od firmy Seniorservis Brno. Uvítáte při změně nájemníků. Kompletně připravený, čistý byt pro předání novým nájemníkům. Práce jsou provedeny za velmi krátký čas.
Stavební firma, rekonstrukce, přestavby, bourací práce, ostatní stavební práce, dozorování staveb
Stavební firma EVMAT stavby s.r.o. se již více než 15 let zabývá rekonstrukcemi, přestavbami, výstavbou, bouracími pracemi, ostatními stavebními pracemi i dozorováním staveb na území celé ČR.
EVMAT stavby s.r.o.
Zateplení fasád budov nebo sanace vlhkého zdiva od RETO CENTRUM v Praze
Společnost RETO CENTRUM z Prahy se zaměřuje na zateplení fasád, sanaci vlhkého zdiva a výstavbu rodinných domů nebo rekonstrukce bytů, koupit u nich můžete i stavební materiál.
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obydlí
Stavení firma z Prahy realizuje výstavbu a rekonstrukci rodinných domů a bytů. Zajišťujeme zednické práce, obklady, fasády dle požadavků klienta.
Jiří Navrátil stavební práce
Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Realizace staveb domů, rekonstrukce, zateplení fasád, obkladačské práce, pokládka dlažeb
Společnost Ivan Shushman se sídlem v Pardubicích v Pardubickém kraji se zabývá veškerými stavebními pracemi včetně montážních činností.
Stavební a zednické práce, výstavba a rekonstrukce domů
Komplexní stavební práce, výstavba rodinných domů, základy, hrubá stavba, rekonstrukce bytů, koupelen i terénní práce zajišťuje společnost ELITT stavební s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Stavební činnost, revitalizace a opravy panelových domů, výškové práce horolezeckou technikou
Společnost Milan Průša - ALPSTAV se sídlem v Ústí nad Labem se zabývá komplexní stavební činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce a průmyslové objekty od STAVOTREND Pořičí s.r.o.
STAVOTREND Pořičí s.r.o. je rodinná stavební firma, která se v Pardubickém kraji zabývá stavební a inženýrskou činností, zemními prácemi a rekonstrukcemi.
Stavební práce, realizace nemovitostí na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů
Firma Ing.Aleksandr Kalashyan se sídlem v Praze se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámce své činnosti nabízíme především realizaci nemovitostí na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů.
Stavební práce na klíč Semily - stavby, rekonstrukce, zateplení budov
Jsme autorizovaná firma pro provádění pozemních staveb: Zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov - D-BAU s.r.o. Semily
Výstavba, rekonstrukce bytových domů - nové komfortní byty
Společnost INSTA CZ s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oblasti výstavby bytových domů i jejich rekonstrukce. Zakázky přijímáme především v lokalitě Olomouc, Prostějov, Vyškov.
Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Společnost EMI-STAV s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá veškerými službami v oblasti stavebnictví - interiérové rekonstrukce, pokládka obkladů a dlažeb, realizace stropů, montáž sádrokartonů, aj.
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Komplexní stavební činnost, specializace na stavbu a rekonstrukce vinných sklepů
AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se zabývá komplexní stavební činností. Naší specializací je především stavba a rekonstrukce vinných sklepů. Další činností je zámečnická a stolařská výroba.
Výstavby rodinných domů, rekonstrukce bytů i nebytových prostor
Toužíte po novém bydlení? Chcete si postavit dům či rekonstruovat byt? Hledáte spolehlivou stavební firmu, která Vám pomůže, poradí a vše zařídí?
Zednictví Sliž - obec Bystřice (Moravskoslezský kraj)
Firma Zednictví Sliž se sídlem v obci Bystřice v Moravskoslezském kraji se již téměř 25 let zabývá komplexní stavební činností, především rekonstrukcemi bytů a výstavbou rodinných domů.
Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. - Ostrava - Vítkovice
Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě Vítkovicích se již od roku 2006 zabývá především prováděním průmyslových staveb a rekonstrukcemi výrobních prostor.
Rekonstrukce objektů, obkladačské práce Pardubice, nové obložení koupelen, obklady stěn, dlažby
Svým zákazníkům provádíme profesionální rekonstrukce objektů, nové obložení koupelen, rekonstrukce bytových jader, nové obklady stěn a dlažby.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Novostavby, rekonstrukce a přestavby domů Ostrava, zateplení fasád, zdění, dlažby a obklady
Provádíme kompletní stavební činnost jako jsou novostavby včetně rodinných domů, rekonstrukce a přestavby RD, zateplení fasád, zdění, montážní práce lešení, oken, parapetů, obklady a dlažby.
DEHON s.r.o. - Hranice (okres Přerov)
Společnost DEHON s.r.o. se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi domů na klíč.