Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Stavba rodinných domů, rekonstrukce Praha, zpevnění konstrukce stropů, zateplování, přístavby
Naše firma z Prahy provádí realizace novostaveb rodinných domů, rekonstrukce a zateplování rodinných domů, rekonstrukce bytů, realizujeme drobné i velké projekty.
Výstavba rodinných domů, zateplení fasád Nový Jičín, rekonstrukce bytových jader, elektroinstalace
Svým zákazníkům z Nového Jičína provádíme výstavbu rodinných domů, kompletní rekonstrukce domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, obkladačské práce, elektroinstalační práce.
Stavební práce Česká Třebová, novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby, zateplení a izolace
Naše stavební firma z České Třebové provádí profesionální výstavbu nových domů, dále rekonstrukce objektů, půdní vestavby, provádíme veškeré izolace a zateplování staveb.
Kompletní stavební činnost Chrudim, rodinné domy na klíč, rekonstrukce a opravy domů, dlažby
Stavební firma z Chrudimi provádí kompletní stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce a opravy domů, pokládku zámkové dlažby, zateplování staveb a konstrukcí.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Výstavbu rodinných domů na klíč zajistí firma Zednictví Jiří Pokorný
Pokud byste si rádi postavili nový dům, nebo třeba jen uvažujete o rekonstrukci, obraťte se na společnost Zednictví Jiří Pokorný ve Znojmě a blízkém okolí.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Restaurování památkově chráněných objektů Praha, renovace historických fasád, kamenné výzdoby
Zaměřujeme se na renovace interiérů a exteriérů, kompletní rekonstrukce bytových jader a obchodní činnost, děláme restaurování památkově chráněných objektů, fasády včetně uměleckých štuků.
Pozemní stavby Kroměříž, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, stavební práce, vlastní doprava
Naše stavební společnost se věnuje stavebním pracem se specializací na pozemní stavby, realizujeme a rekonstruujeme malé i velké stavby, rodinné a bytové domy, sportoviště, dlažby, fasády.
Výstavba a rekonstrukce budov a bytů Brno, zednictví, dlažby, obklady, nátěry fasád, malířské práce
EST stav s.r.o. z Brna se věnuje kompletním profesionálním zednickým, malířským a podlahářským pracem, nové fasády, malby interiérů, pokládka dlažby, obložení obkladů.
Výstavba a rekonstrukce bytových domů na klíč Břeclav, zednické práce, koupelny, pergoly, dlažby
Naše firma z Břeclavi zajišťuje výstavbu a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor, koupelny, dlažby, zednické práce, rekonstrukce.
Stavby na klíč Jihlava, rekonstrukce domů, bytů, koupelen, pozemní stavby
Naše stavební firma z Jihlavy provádí kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen, pozemní stavby.
Kompletní stavební práce Kutná Hora, rodinné domy, fasády, zateplování, půdní přestavby, jádra
Naše firma z Kutné Hory provádí veškeré stavební práce jako jsou výstavby rodinných domů, izolace, fasády, zateplování, půdní přestavby, střechy na klíč.
Stavební práce, stavebniny a zemní práce Tábor, rekonstrukce, zateplení fasád, chodníky, parkoviště
Naše firma z okresu Tábor nabízí novostavby a rekonstrukce rodinných domů a průmyslových objektů, vodoinstalační práce, výstavby komunikací, chodníků a parkovišť.
Stavební činnost Praha, profesionální stavební práce, stavby rodinných domů na klíč, hrubé stavby
Naše stavební firma z Prahy svým zákazníkům nabízí kompletní stavební práce, provádíme hrubé stavby, stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce.
Stavební práce a rekonstrukce Opava, zateplení fasád, dlažby, sádrokartonářské práce
Naše firma z Opavy provádí veškeré profesionální stavební práce, včetně rekonstrukcí, sádrokartonářských prací, zateplení fasád, pokládky obkladů a dlažeb.
Multifunkční společnost Praha – nabídka úklidových služeb, stavebních prací a dopravy
Úklidové, stavební práce a spediční služby Praha, úklid pro váš byt, dům i průmyslový prostor, rekonstrukce bytů a stavební práce, nabídka přepravy – MESMER s.r.o.
MESMER s.r.o. úklidové služby
Profesionální rekonstrukce a stavby komerčních budov a staveb, nemocnic i škol
Stavbu či rekonstrukci komerčních i veřejných budov, nemocnic i škol z kvalitních materiálů, realizuje společnost Intoza s.r.o. nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Kompletní realizace a rekonstrukce domů a bytů - stavby na klíč
Stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů a stavby průmyslových objektů provádí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o., která působí nedaleko Třebíče a Náměšti nad Oslavou.
Rekonstrukce domů, montážní práce Praha, rekonstrukce koupelen, stavby na klíč, montáže kuchyní
Naše firma z Prahy se zabývá výstavbou, rekonstrukcemi a přestavbami rodinných domů, bytových i nebytových prostor a koupelen.
Výstavba a úpravy průmyslových objektů a administrativních budov
Stavební úpravy v komerčních objektech a výstavbu či stavební úpravy průmyslových objektů v Jihomoravském kraji svěřte do rukou zkušené stavební firmy EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Kompletní stavební činnost Litoměřice, rekonstrukce domů, stavební úpravy, montáž obkladů
Naše firma Dronestav s.r.o. z okresu Litoměřice provádí kompletní stavební činnost jako jsou kompletní rekonstrukce domů a bytů, stavební úpravy, montáže obkladů, výkopové práce.
Restaurování, rekonstrukce a renovace historický staveb a památek
Památková péče, obnova a restaurace historických míst, budov a památek, režie grantů a dotací v oblasti památkové péče, vypracování dokumentace v oboru památkové péče.
Stavební společnost Tomáše Janouda - Jihomoravský kraj
Nabídka stavebních prací Jihomoravský kraj, stavební společnost Brno, výstavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů od společnosti Tomáš Janoud.
Tomáš Janoud stavební činnost
Stavební práce Liberec, rekonstrukce objektů a historických budov, zateplování, nové domy na klíč
Stavební firma DKK Stav, s.r.o. z okresu Liberec provádí dodávku staveb na klíč, přestavby, rekonstrukce a modernizace objektů, zateplení a další stavební práce.
Stavební firma Nepomuk, stavební práce, hrubé stavby, základové desky, rekonstrukce bytů, nové domy
Naše firma z Nepomuku provádí kompletní stavební práce jako je výstavba rodinných domu na klíč, hrubé stavby, základové desky i rekonstrukce bytů či rodinných domů.