Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
Stavební firma, stavební činnost - kompletní dodávky staveb, výstavba domů, bytů
S výstavbou domů, bytů nebo průmyslových staveb Vám pomůže znojemská firma ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní stavitelské a zednické práce a může Vám vypracovat i 3D vizualizaci.
ATLANTA, a.s.
Stavební práce,  domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, bytová jádra
Stavební práce, domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, výstavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader, rekonstrukce budov a domů, půdní přestavby.
Stavební práce, zateplování budov Praha, rekonstrukce, dokončovací stavební práce, fasády
Stavební práce, zateplování budov Praha, rekonstrukce, dokončovací stavební práce, fasády, pokládka zámkové dlažby - AREBUC SPOL. S R.O. Praha
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, rekonstrukce, demolice
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, demolice, rekonstrukce, průmyslové stavby, novostavby, zateplování staveb, sanace, inženýrské sítě.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Praha, zajištění stavebního povolení,  stavební dozor
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Praha, zajištění stavebního povolení, stavební dozor, odborná úprava příček, kompletní elektroinstalace, inženýrská a projektová činnost - Vytastav Praha s.r.o.
Opravy a rekonstrukce objektů, zednické práce, obklady, Duchcov
Rekonstrukce obytných, administrativních i průmyslových objektů, koupelen, zhotovení nových instalací, opravy střech realizuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Rekonstrukce, revitalizace panelových domů a balkonů
STAVOS STAVBA a.s. se zabývá rekonstrukcí a revitalizací panelových domů a balkonů, novostaveb v oblasti občanské výstavby, sanace, statické zajištění a zateplení panelových domů a bytovou.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Stavební práce, opravy a rekonstrukce domů, stavební činnost, zednické práce
Rekonstrukce a opravy domů od zednických přes tesařské a pokrývačské práce. To vše pro Vás udělá společnost ATLANTA, a.s., která sídlí v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma.
ATLANTA, a.s.
Rekonstrukce a renovace domů včetně návrhu a realizace zahrady
Stavební společnost Global Agent s.r.o. se sídlem v Praze 1, která kompletně opravuje interiéry i exteriéry rodinných domů, bytů včetně zahrad, teras a oplocení.
Stavby na klíč, kompletní rekonstrukce bytů či domů
Profesionální tým z firmy MIDE – Dědek, s.r.o. se sídlem Galandova 1244/25, Praha, který zrealizuje topenářské, instalatérské, plynařské, sádrokartonářské, malířské a natěračské práce.
Komplexní dodávky staveb od základů po střechy a fasády, Duchcov
Realizace výstavby a rekonstrukcí obytných i firemních budov, komplexní dodávka staveb na klíč od základů po dokončení a úpravy okolí zajišťuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Revitalizace budov - rekonstrukce bytových, rodinných domů, sanace staveb
Společnost TERMO zateplení, s.r.o. se specializuje na revitalizace, rekonstrukce budov a zateplování domů, také se zaměřuje na sanace staveb. Působí v lokalitě Olomoucký, Jihomoravský, Zlínský kraj.
Rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zednické a obkladačské práce
Rekonstrukce bytu, bytového jádra či rodinného domu, řemeslnické práce od specializované firma ATRISHCH – STAV s.r.o. se sídlem v Praze 7 - Holešovicích.
Zajištění stavebních úprav či rekonstrukce úřadů i jiných občanských staveb
O rekonstrukci či stavební úpravy občanských staveb jako jsou úřady, lékárny, kanceláře, penziony, hotely i jiná zařízení se vám postará osvědčená firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna.
Stavební práce Praha, kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, obkladačské práce
Veškeré stavební a zednické práce v domě i okolo něj zajišťuje stavební firma Expert point s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Postaráme o fasádu, pokládku zámkové dlažby i položení obkladu v koupelně.
Zateplování fasád rodinných domů a nebytových objektů – sklady, průmyslové haly
Zateplování budov certifikovanými zateplovacími systémy, ať už se jedná o rodinné domy či nebytové objekty, provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL.
Rekonstrukce domů a bytů, zednické práce, realizace střech a obkladů
Zednické a stavební práce nabízí Oldřich Král v okr. Znojmo. Vše od podlahy až po střechu včetně zámkové dlažby, teras, plotů či terénních prací. Sídlí v obci Višňová 203.
Výstavba, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, bytových jader, stavební práce
Kompletní výstavbu rodinných domů zajišťuje společnost Larysa Prodanets sídlící v obci Hvozdice u Hradce Králové. Veškeré stavební i řemeslné práce provádíme rychle a vždy v domluveném termínu.
Stavební a zemní práce, výstavba a rekonstrukce domů na klíč
Komplexní stavební a zemní práce včetně staveb na klíč zajišťuje firma KONOPA Vladimír s.r.o. Součástí služeb je i autodoprava vč. přepravy sypkého materiálu.
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Pozemní stavitelství Ústí nad Labem, výstavba a rekonstrukce budov
Novostavby, rekonstrukce budov, vestavby a přístavby pozemních staveb, rodinných domů, kancelářských objektů realizuje ART Stav, s.r.o., Ústí nad Labem.
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Realizace zateplení, revitalizace bytových a panelových domů - kompletní modernizace domů
Dlouholeté zkušenosti v oboru revitalizace bytových a panelových domů má Stavební firma OSP spol. s.r.o. Kompletní modernizace domů realizuje v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Stavební firma na Berounsku, výstavba domů na klíč, hrubá stavba
Výstavbu a rekonstrukci domů na klíč, realizaci hrubé stavby, řemeslnické a dokončovací prací vykonává stavební firma MAYTOWN INVEST s.r.o., Berounsko.