Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební služby, výstavba a rekonstrukce obytných prostor, firemních a skladovacích budov, Návrh a realizaci provádí společnost Vytastav Praha s.r.o.
Stavební práce, rekonstrukce, zateplováni budov Praha, strojní a ruční práce, výkopové práce
Jsme rodinná stavební firma. Provádíme veškeré stavební práce, rekonstrukce, zateplováni budov. Nabízíme strojní a ruční stavební, zemní a výkopové práce.
Rodinné domy a rekonstrukce Praha, akční ceny zateplení fasád, zednické a malířské práce
Rodinné domy na klíč a rekonstrukce Praha, opravy a rekon­strukce budov, rekreační stavby a terasy, akční ceny zateplení fasád, zednické, obkladačské a malířské práce.
Kompletní stavební a technický servis - stavební práce, inženýrská činnost
Stavební firma DAGETT 66, s.r.o z Kopřivnice zajišťuje kompletní stavební i technický servis. Je dodavatelem stavebních prací a služeb, které jsou spojené s údržbou objektů a technickou správou.
DAGETT 66, s.r.o.
Rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, zateplení fasád
Stavební práce od společnosti General Vision spol. s r.o. Kompletní rekonstrukce bytů i rodinných domů. Zateplení budov, zednické práce, truhlářské práce i rekonstrukce bytů na klíč. Sídlíme v Praze.
Středočeská stavební společnost s širokou nabídkou služeb
Realizace stavebních prací na českém trhu, rekonstrukce rodinných domů a bytů, výstavby domů na klíč, různorodé stavební práce od exteriérových až po interiérové – Stavební firma Miroslav Šindelář.
Jumar s.r.o. je stabilní společnost s více než 20-ti letou tradicí!
Jsme ryze českou stavební firmou se zaměřením na kompletní rekonstrukce panelových bytů s důrazem na nadstandardní kvalitu odvedených řemeslných prací.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Výstavba větších investičních a inženýrských staveb Olomouc, bytová výstavba, výrobní haly, objekty
Společnost zajišťuje práce pozemního stavitelství, průmyslovou výstavbu od výstavby jednotlivých hal, technologických celků, rekonstrukce průmyslových objektů a výstavba nových investičních celků.
Výměna starých oken za nová u rodinných domů OKAL
Jestliže vlastníte rodinný dům OKAL a potřebujete vyměnit stará okna za nová, tak je pro vás ideální firma RD KOMEX z Jeseníku, která provádí rekonstrukce rodinných domů OKAL po celé České republice.
RD KOMEX s.r.o.
Sádrokartonové systémy a minerální podhledy
Profesionální stavební firma ležící nedaleko Prahy realizuje rodinné domy na klíč, rekonstrukce bytových jednotek i sádrokartonářské práce – Stavitelství Kroutil s.r.o.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Rekonstrukce, modernizace a revitalizace domů OKAL
Máte-li rodinný dům OKAL a potřebujete zajistit jeho rekonstrukci, tak se obraťte se na firmu RD Komex z Jeseníku, která se dlouhodobě zaměřujeme na opravy, modernizace a revitalizace domů OKAL.
RD KOMEX s.r.o.
Dodavatel stavebních a rekonstrukčních prací pro průmyslové a bytové prostory
Stavby a realizace menších i komerčních projektů, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce průmyslových i rodinných jednotek, vše od jedné společnosti - SILBA-Elstav s.r.o. z Plzeňského kraje.
SILBA-Elstav s.r.o. stavby a rekonstrukce
Revitalizace bytových domů Jihlava, celkové opravy bytových domů, energetické úspory, rekonstrukce
Naše firma provádí úspěšné revitalizace bytových domů včetně nových fasád, izolací a jiných stavebních prací v rámci energetických úsporných opatřeních.
Rekonstrukce domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám
Pokud máte dům OKAL a zvažujete jeho rekonstrukci, aby byl znovu moderní a komfortní, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí rekonstrukci domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám.
RD KOMEX s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, zateplení fasád Vysočina
Veškeré stavební práce, jako je rekonstrukce domů, zateplování fasád, půdní vestavby a další Vám zajistí společnost Stavitelství Ing. Pavel Kudláč.
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby rodinných domů
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, rekonstrukce bytových jader, nové koupelny, zateplení domů, izolace proti vlhkosti, sádrokartony.
Stavební práce – opravy a rekonstrukce v domech, bytech a nebytových prostorech
Stavebními pracemi, opravami a rekonstrukcemi v domech, bytech a nebytových prostorech se v okolí hlavního města Prahy zabývá stavební firma Tomáš Viktorini s.r.o.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Rekonstrukce a opravy bytů, revitalizace bytových domů, činžáků, paneláků
Revitalizaci bytových domů, činžáků a panelových bytů zajistí stavební firma EKOČEK s.r.o., která realizuje rekonstrukce a opravy stávajících bytů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Rekonstrukce domů a bytů Mělník, rekonstrukce koupelen, kompletní přestavby bytových jader
Rekonstrukce domů a bytů Mělník, rekonstrukce koupelen, kompletní přestavby bytových jader, rekonstrukce bytových a nebytových prostor na klíč, přestavujeme rodinné domy.
Stavby a rekonstrukce obchodních domů a supermarketů
Společnost DAGETT 66, sídlící v Kopřivnici, je stavební firma, která se soustřeďuje na stavby obchodních domů. Firma poskytuje výstavbu a rekonstrukci budov a kompletní služby stavební činnosti.
DAGETT 66, s.r.o.
Stavební firma zaměřena na výstavbu rodinných domů na klíč
Společnost DAKA INVESTING s.r.o. je stavební firma působící v regionu Zlínský kraj, Hodonín. Zaměřena je na výstavbu rodinných domů na klíč.
Fasádní obklady, odvětrané fasády - stop rostoucím nákladům za topení
Na fasádní obklady a odvětrané fasády se specializuje firma Intezo, pokud vám rostou náklady na topení a zvažujete nad izolováním budovy, tak neváhejte a kontaktujte ji.
Ing. Petr Kazický Intezo
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Zateplení, revitalizace domů a budov Vysočany, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů
Provádíme zateplení, opravy mezipanelových spár, provádíme kompletní revitalizace domů i veřejných budov, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů.
eSVe Stav s.r.o.
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.