Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Stavební úpravy v administrativních budovách – výstavba kanceláří
Stavební úpravy v administrativních budovách provádí v okolí Znojma a Brno-venkov firma EKOČEK. Stavíme kanceláře a upravujeme kancelářské prostory.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Kompletní stavební práce – zednické, obkladačské, sádrokartonářské,  rekonstrukce domů a bytů
Veškeré stavební práce provádí v okolí Brna a Blanska firma DS Partner. Provádíme zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a rekonstruujeme domy a bytová jádra.
Kompletní stavební práce a realizace staveb na klič od STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o.
Společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. z okresu Praha nabízí profesionální služby v oboru stavitelství od realizací staveb na klíč po zateplení fasád domů.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Rekonstrukce, remodeling obchodních center, stavby, realizace RD na klíč
Společnost TECH-VOLT se zabývá stavební činností se zaměřením na stavby, realizace RD na klíč i remodeling obchodních center. Zakázky realizujeme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj, Olomouc.
Realizace interiérů na klíč s jedinečným designem a kompletním servisem
Firma Woodtech Jiřího Májka z Brna se kromě rekonstrukcí zaměřuje na realizaci či renovaci interiérů na klíč. Součástí služeb je vytvoření jedinečného designu včetně zajištění kompletního servisu.
Jiří Májek Woodtech
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební práce Semily
Naše společnost D-BAU s.r.o. Semily se zabývá především výstavbou domů, zateplení budov, stavební práce, rodinné domy na klíč, podhledy a další.
Kompletní rekonstrukce koupelen, LAMIROZ s.r.o.
Společnost LAMIROZ s.r.o. provádí kompletní rekonstrukce koupelen. Kromě veškerých prací vám také poradíme s výběrem sanitární techniky, koupelnového nábytku i obkladů.
LAMIROZ s.r.o. instalatérské práce
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce, projektová činnost
Společnost Stavební a pece, spol. s r.o. nabízí kompletní stavební činnost. Stavíme rodinné domy na klíč, provádíme rekonstrukce a projektovou činnost.
Rekonstrukce bytů, domů a průmyslových budov a další stavební činnost od TIMO profistavby s.r.o.
Stavební společnost TIMO profistavby s.r.o. z Ostravy nabízí kompletní stavební práce od rekonstrukcí domů, bytů a průmyslových budov pro projekční činnost a stavební dozor.
Rekonstrukce fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu – profesionální práce odborníků
Komplexní služby týkající se rekonstrukcí fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu zajišťují profesionálové ze společnosti PZ TRADING s.r.o. v Přerově.
PZ TRADING s.r.o.
Komplexní stavební práce, novostavby, rekonstrukce, přestavby
Společnost Machala stavby poskytuje komplexní stavební práce. Nabízíme novostavby, rekonstrukce a přestavby všech typů objektů.
Kompletní modernizace bytů a domů na klíč – interiéry na zakázku
Rekonstrukce interiérů na zakázku zajišťuje firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Provádíme kompletní modernizace bytů a domů na klíč podle požadavků zákazníka.
Jiří Májek Woodtech
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
ATLANTA, a.s.
Rekonstrukce domů na klíč a další stavební práce od Stavby Bureš z Brna
Společnost Stavby Bureš z Brna provádí kompletní rekonstrukce bytů a domů a to včetně instalace vody, topení nebo elektřiny, nových omítek nebo pokládky podlahy.
Zednické práce, fasády, zdění, příčky, rekonstrukce koupelen, bytů, domů Hodonín
Pan Radek Kováč realizuje veškeré zednické a fasádní práce v okrese Hodonín.
Bytová výstavba a rekonstrukce MERCATOR, s.r.o. Praha - vylepšujeme bydlení od nápadu až po realizaci
Hledáte spolehlivou stavební společnost pro svou bytovou výstavbu nebo rekonstrukci? MERCATOR, s.r.o. je tím správným partnerem pro vás.
MERCATOR, s.r.o
Kompletní stavební práce Praha, Mykhaylo Drahuskyy
Společnost Mykhaylo Drahuskyy poskytuje kompletní stavební práce v Praze. Nabízí sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytů a koupelen.
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, GARANTSTAV
Stavební společnost GARANTSTAV poskytuje komplexní služby v oblasti stavebních prací. Výstavba rodinných domů na klíč, hrubá stavba, rekonstrukce a další stavební práce.
Zednické práce a rekonstrukce domů a bytů Zednictví Pamula Ostrava
Hledáte spolehlivou firmu, která pro Vás zajistí veškeré zednické práce a rekonsturkce bytů nebo domů, pak se podívejte na nabídku Zednictví Pamula Ostrava.
Komplexní služby v oboru pozemního stavitelství - kvalita a důvěra v každém projektu
Společnost ART Stav, s.r.o. je stavební firma, poskytující komplexní služby v oboru pozemního stavitelství.
Moderní fasády na klíč – realizace fasád včetně zateplení
Moderní fasády na klíč pro Vás v Brně a jeho okolí zrealizuje stavební firma Zednictví Jeneš, s.r.o. Žádejte kvalitu ověřenou našimi spokojenými zákazníky.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Foukaná tepelná izolace Pardubice, zateplování půdních vestaveb, zateplování budov, střešních plášťů
Foukaná tepelná izolace Pardubice, zateplování půdních vestaveb, zateplování budov, střešních plášťů, foukaná izolace vyplní každý prostor.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Stavební práce, rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů, domů, vestavby, zednické práce
Společnost Štěpán - Jíchové se specializuje na rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů i domů. Nabízíme kompletní související práce.
Kompletní stavební činnost, stavba rodinných domů na klíč, hrubé stavby, základové desky, rekonstrukce
Stavební firma Jiří Růt zaměřuje svoji činnost na kompletní stavební práce jako je stavba rodinného domu, hrubá stavba, základová deska či rekonstrukce bytů a rodinných domů.