Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Stavební projekce rodinných domů, průmyslových objektů, poradenství
Projekční kancelář, stavební projekce, projektové dokumentace, 3D vizualizace rodinných domů, skladů, výrobních hal, logistických center, realizuje Atelier 24, s.r.o.
Projekce průmyslových staveb, výrobních hal, obchodních a logistických center
Zkušeného projektanta s bohatými zkušenostmi v oblasti průmyslových staveb naleznete u firmy Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce z Liberce. Projektování a inženýrská činnost na patřičné úrovni.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Stavební projekce, projekty rodinných domů a průmyslových staveb, inženýrských sítí, ČOV
Kompletní projektování Vašeho domu včetně vzduchotechniky, klimatizace a veškeré inženýrské činnosti Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi UNIVERS Světlá nad Sázavou, s.r.o.
Řešení statických poruch zdiva, podlah a stropů, odborné vypracování statického posudku
Odborníky na statistické poruchy zdiva a stabilizaci podloží naleznete u společnosti STATICS plus s.r.o. z Havířova. Vypracujeme statistický posudek, opravíme a vyztužíme Vaše podlahy i stropy.
Dokumentace pro zahájení stavby, projektování, projekční práce
Dokumentace pro zahájení stavby, projektování i projekční práce v Ostravě zajišťuje společnost Ing. Jaromír Ferdian, která má dlouholeté zkušenosti v oboru a působí v celém Moravskoslezském kraji.
Ing. Jaromír Ferdian - ferdi Stavební projekty a statika Ostrava
Projekce staveb, architektonické návrhy, inženýrská činnost
Projekci staveb občanských, bytových a průmyslových, zpracování projektové dokumentace, návrhy interiérů, stavební dozor realizuje společnost PROJEKTIS – Ing. Douša Dobroslav.
Projekční kancelář, projekce pozemní a kolejové dopravy, mostů, tunelů, železnic
Uznávaného a zkušeného specialistu na oblast projektování infrastruktury naleznete u společnosti Valbek, spol. s r.o. v Liberci. V rámci projektu zajistíme vizualizaci, inženýring i geodézii.
Projekční a inženýrské služby Praha – zpracování projektů na klíč
Projekční a inženýrské služby na klíč pro soukromé i veřejné zadavatele od vyřízení potřebných dokumentů, přípravy plánů pro stavbu a zpracování projektu nabízí Ing. Tomáš Novotný z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
3D řešení projektovaných budov – moderní software REVIT
Sháníte firmu, která Vám vyprojektuje stavbu v softwaru REVIT, který představuje 3D řešení s možností pohledu na budovu z nejrůznějších úhlů? Pak kontaktujte firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Komplexní inženýrská činnost ve všech oblastech výstavby
Hledáte-li společnost, která vám zajistí komplexní inženýrskou činnost od přípravy zakázky přes realizaci až po kolaudační řízení, pak je vám k dispozici Stavební firma GEMO a.s.
Projekty vytápění, kanalizace, přípojky inženýrských sítí - realizace
Projekty pro vytápění, kanalizace i přípojky inženýrských sítí realizuje DK Projekt s.r.o. v Ostravě s dlouholetými zkušenostmi s projekčními pracemi v oblasti plynu, vody i kanalizací a vytápění.
DK projekt, s.r.o.
Projekce železničních sítí, tramvajových tratí a komunikací
Projekce železničního svršku, spodku, nástupišť, přejezdů, vlečkových kolejišť, tramvajových tratí, zpevněných ploch, křižovatek, odvodnění realizuje společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Projektová kancelář, služby v oblasti projekce pozemních staveb
Komplexní služby v oblasti stavební projekce od přípravy lokality po kolaudaci, projekční činnost novostaveb, oprav a revitalizací pozemních staveb zajišťuje projektová kancelář MO ATELIER s.r.o.
Projekty energetických úspor (EPC) na klíč – optimalizace bez navýšení nákladů
Přemýšlíte nad efektivním energetickým hospodařením a nemůžete zvyšovat současné provozní náklady? Řešením je projekt energetických úspor (EPC) na klíč od Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy.
Stavební kancelář, projekty novostaveb, rodinných domů, projekční práce
Projekty novostaveb a rekonstrukcí, vyhotovení projektové dokumentace rodinných domů, konzultace, projekční práce, technický dozor realizuje stavební kancelář Ing. Karel Endyš, Rakovník.
Stavební projekce, projekty komerčních objektů, průmyslových staveb, projekční kancelář
Projekty pozemních staveb, komerčních a průmyslových objektů, kanceláří, hal, skladů, škol a hřišť realizuje projekční kancelář Ing. Karel Endyš - stavební projekce, Rakovník.
Projektové služby a inženýring Dobříš – komplexní řešení při stavbě domu
Ať už se chystáte ke stavbě rodinného domku, hotelu nebo skladu či provozovny, můžete se společností ATELIER HESTIA s.r.o. z Dobříše spolehnout na špičkové projektové služby a inženýring.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Příprava podkladů a dokumentace k územnímu a stavebnímu řízení, pomoc s výběrem dodavatele stavby
Zpracování potřebných stavebních podkladů Vám zajistí energická společnost Tenel, s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Vyřídíme dokumentaci nejen k územnímu řízení, ale také k provedení stavby.
Inženýrská činnost při přípravě a realizaci staveb, konzultace, poradenství, technická pomoc
Kompletní inženýrské činnosti včetně zpracování projektové dokumentace, investičních záměrů, studií Vám zajistí léty prověřená společnost Tenel, s.r.o. z Prahy 5 Smíchov.
Plánovaná trasa metra D - Metroprojekt Praha a.s. – náhled projektové přípravy
Zajímáte se současný stav plánované trasy metra D? Informace o projektové přípravě a dalších skutečnostech Vám podá vítěz veřejné obchodní soutěže, společnost METROPROJEKT Praha a.s.
METROPROJEKT Praha a.s. projekční práce
Univerzální projektový ateliér v oboru pozemního stavitelství Praha – spolehlivost a profesionalita
Univerzální projektový atelier v oboru pozemního stavitelství PMZ PROJEKT, spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí odborné služby pro projektování staveb potravinářského průmyslu či logistických hal.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Autorský dozor zkušeného projektanta Praha
Projektový atelier PMZ PROJEKT, spol. s r.o. se sídlem v Praze působící na území české i Slovenské republiky nabízí své služby autorského dozoru projektanta pro projekty z oboru potravinářství.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Zpracování dispozičních studií a studií proveditelnosti potravinářských provozů Praha
Zpracování dispozičních studií a studií proveditelnosti pro realizaci malých či velkých projektů převážně pro oblast potravinářských provozů nabízí spolehlivá firma PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl