Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Projektové práce ve stavebnictví Praha, technický dozor, stavební povolení, zaměření stavby
Projektové práce ve stavebnictví Praha, technický dozor, stavební povolení, zaměření stavby, vypracování projektů včetně rekonstrukcí, inženýrské, projekční a rozpočtové služby
Projekt, návrh rekonstrukce rodinného domu a jiných staveb
Mezinárodní architektonický ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové se zabývá projekty a návrhy rekonstrukce rodinných i bytových domů, interiérů a jiných staveb. Samozřejmostí je provádění vizualizace.
Projekční kancelář Teplice,  projekce inženýrských staveb, technické poradenství
Projekční kancelář Teplice, projekce inženýrských staveb, technické poradenství, projekční práce v oboru kanalizace, voda, a plyn.
Projekty pro stavbu i rekonstrukci rodinných domů a bytů od spolehlivého architekta
Kvalitně vypracované projekty i s realizační dokumentací pro stavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů i interiérů od architektonického ateliéru Ing. arch. Hany Liškutínové na pobočce v Brně.
Projekční kancelář Havlíčkův Brod, pozemní stavby, stavebně konstrukční řešení staveb, dokumentace
Projekční kancelář Havlíčkův Brod, pozemní stavby, stavebně konstrukční řešení staveb, výkresová dokumentace, posouzení a návrhy ocelových a hliníkových konstrukcí.
Projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví Mělník, architektonické návrhy, dokumentace
Projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví Mělník, architektonické návrhy, projektová dokumentace, stavební povolení, stavební dozor, odborné řízení stavby.
Benedikt Šulc projektová, inženýrská činnost
Architektura, projektová činnost ve výstavbě Praha, návrhy interiérů a 3D vizualizace, montáž TČ
Poskytujeme služby v oblasti architektury, pozemních staveb a techniky prostředí od návrhu po realizaci - AmanTop s.r.o. Praha
AmanTop s.r.o.
Vypracování statického posudku pro rekonstrukci bytu a bytového jádra v panelovém domě
O vypracování statického posudku pro rekonstrukci bytu a bytového jádra v panelovém domě, dále o veškerou projektovou dokumentaci, se postará firma Ing. Jaromíra Ferdiana - ferdi sídlící v Ostravě.
Ing. Jaromír Ferdian - ferdi Stavební projekty a statika Ostrava
Statika stavebních konstrukcí Praha, statické posudky a průzkumy, zhotovení výkresové dokumentace
Statika stavebních konstrukcí Praha, statické posudky a průzkumy, zhotovení výkresové dokumentace, zpracování projektů, návrhy nosných konstrukcí.
Projektanti a architekti v oblasti pozemního stavitelství
Projekty pro realizaci pozemních staveb, jako je občanská a průmyslová výstavba nebo rodinné domy pro Vás připraví projektanti a architekti společnosti T PROJEKT AED s.r.o .
T PROJEKT AED s.r.o. Architekt, projektant Břeclav
Projekční kancelář Praha, přípravy občanských, bytových i průmyslových staveb
Projekční kancelář Praha, přípravy občanských, bytových i průmyslových staveb, projektové dokumentace, dokumentace pro stavební řízení, dispozičního řešení objektu.
Projektová a inženýrská činnost v oblasti řízení projektů a nákladů
Inženýrská činnost, architektura, dopravní a pozemní stavby, energetika, automatizace, návrhy a vypracování projektů v AFRY CZ s.r.o.
AFRY CZ s.r.o.
Projekce budov, architektonické a inženýrské služby
Projektové dokumentace pro výstavbu a rekonstrukci obytných budov, firemních, obchodních a průmyslových objektů zhotovuje ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Projektování dopravních staveb, mostů a silnic Praha, mosty, inženýrské konstrukce, diagnostika
Projektování dopravních staveb, mostů a silnic Praha, mosty, inženýrské konstrukce, diagnostika staveb a mostů, ocelové konstrukce, železobetonové a předpjaté konstrukce.
Návrhy interiérů a exteriérů, bytový design i architektonické práce
Projektování staveb, inženýrská činnost i autorský či technický dozor, moderní bytový design, návrhy interiérů i exteriérů realizuje Atelier architektury Šimeček s.r.o.
Profesionální tesařské práce, vazníkové střechy - 3D návrh, vizualizace a konstrukce
Firma STREKON A-Z, s.r.o. provádí zpracování 3D návrhu, vizualizace a konstrukce vazníkových střech. Profesionální tesařské práce zajišťujeme pro Brno-venkov a okolí.
Příprava projektové dokumentace, 3D vizualizace, autorizované inženýrství Liberec, projekce staveb
Příprava projektové dokumentace, 3D vizualizace, autorizované inženýrství Liberec, projekce staveb, inženýrská činnost, projektové poradenství, program Zelená úsporám.
Dodavatel projektové dokumentace pro váš nový domov
Návrhy, designy, řešení vašeho nového obydlí se zajištěním inženýrské dokumentace a všech potřebných povolení ve stanovených termínech za nejlepší cenu – Ing. Jaroslav Vokolek.
Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, značení
Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, dopravní značení, dopravní stavby, akreditovaná zkušební laboratoř.
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace, projektování staveb, geometrické plány, zásobování pitnou vodou.
Projekční kancelář, architektonický návrh a projektová dokumentace
Zkušení architekti, kteří vyhotoví kompletní projektovou dokumentaci přesně na přání zákazníka z projekční kanceláře AR projekt, s.r.o. z Brna.
Projektová činnost včetně studií a potřebných dokumentů pro úřady
Individuální projekty pozemních staveb. Tým architektů a projektantů, kteří přenesou na výkres všechny Vaše sny a představy z ATELIER HESTIA, s.r.o., Dobříš.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Projekty pro drůbežářský průmysl, zpracování ryb a oblast gastronomie Praha
Kompletní projekty pro drůbežářské průmysl, ale také pro oblast zpracování ryb a gastronomie se znalostí veškerých specifik zpracují odborníci ze společnosti PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Projektová činnost, pozemní stavby Uherské Hradiště, projekce obytných, průmyslových staveb
Projektová činnost, pozemní stavby Uherské Hradiště, projekce obytných, průmyslových a zemědělských staveb.
Stavební projekce, projektové dokumentace a studie - Praha
Projektové práce v oblasti pozemního stavitelství, zpracování projektové dokumentace pro rodinné a bytové domy, komerční a firemní prostory - MO ATELIER s.r.o., Praha.