Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Kvalifikace a validace čistých prostor Praha - návrhy, studie, projekty technologických celků
Společnost Lab & Pharma, spol. s r.o. se zabývá projektováním a inženýrstvím pro farmacii. Naší firmu naleznete na Praze 10.
Projekční kancelář - všestranné služby projekce staveb | Pardubice
Plánujete stavbu rodinného domu a hledáte vhodnou projekční kancelář v okolí Pardubic? A nebo jsou pro pro změnu vaším cílem mnohem větší stavby, různé průmyslové objekty, zdravotnická zařízení či venkovní koupaliště a kryté bazény? Projekční kancelář CODE vám poskytne všestranné služby v oblasti projekce, inženýringu a konzultace. Díky ...
Projektové práce při modernizaci a rekonstrukci železničních tratí
Projekci, projekční a inženýrskou činnost pro výstavbu, rekonstrukci, modernizaci, optimalizaci železničních tratí zajistí společnost METROPROJEKT Praha a.s.
METROPROJEKT Praha a.s. projekční práce
Statistické výpočty Praha - kontrola a projekce staveb a rekonstrukcí
Během stavby či rekonstrukce zařídím kvalitní statistické výpočty, posudky a odborný dohled nad prací.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Stavební projektant Praha -  potřebujete zpracovat projektovou dokumentaci?
Vypracuji projektovou přípravu, provedu jednoduchá zaměření a zajistím geodetická a geologická. Objednám statika, aby budovu prohlédl před možnými riziky a chybami v konstrukci.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Projekce pro zateplování rodinných domů a panelových bytů
Aby fasáda budovy splňovala jak normy, tak připomínky úřadů a okolí, vypracujeme projekci stavby i rekonstrukce.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Projektová dokumentace, projekční práce na klíč Praha 7
Svým klientům poskytujeme plný servis v oblasti projektové dokumentace a projekční práce na klíč. Pracujeme především v Praze a Středních Čechách.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Zpracování projektové dokumentace stavby - projektový inženýr
Pro správnou realizaci stavby je potřeba projektová dokumentaci. Tu vám zajistí projektový inženýr Ing. Aleš Baštinec v Olomouci. Neváhejte nás oslovit, rádi vám pomůžeme s projektováním vaší stavby.
Projektování a inženýring Kralupy nad Vltavou - pro naše poskytované produkty
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí kompletní projekční práce a inženýring pro své nabízené produkty - projekce, studie, stavební dozor a další.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Komplexní stavební řešení a návrhy, projekty interiérů, staveb, domů, bytů
Naše firma HAVAX Liberec fVám profesionálně zajistí komplexní stavební řešení, projekt nebo návrh Vašeho domu, bytu či jiné stavby.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Komplexní řešení sběrných dvorů od WAREXu - příprava, výroba, doprava i montáž
Naše společnost nabízí pro obce komplexní výstavbu sběrných dvorů. Od přípravy, výroby přes dopravu až po montáž.
Realizace a výstavba rodinných domů a bytů, včetně návrhů interiérů ve 3D zobrazení
Nabízíme výstavbu funkčních rodinných i bytových domů na klíč. Prvotřídní architektonické zpracování, vysoká kvalita a rychlé dodání je samozřejmostí.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů
Rozhodli jste se pro rekonstrukci vašeho interiéru a hledáte vhodnou firmu, která vám pomůže s projektováním a vizualizací? PW interier Jaroslav Horák v Olomouci vám se vším pomůže.
Projektová a inženýrská činnost v oblasti průmyslových a zemědělských staveb
Projektování průmyslových a zemědělských staveb zajišťuje společnost AGP – nova spol. s.r.o. z Českých Budějovic. Nabízíme komplexní zpracování projektové a předprojektové dokumentace.
Projektové dokumentace dopravních ploch, komunikací a pozemních staveb
Provádíme v naší firmě SGJW Hradec Králové s.r.o. kompletní projektové dokumentace dopravních ploch, komunikací i pozemních staveb.
Projekty a inženýring ve stavebnictví-občanské, průmyslové stavby, RD
Autorizovaný inženýr Ing. Jakub Burý dodá projekty ve stavebnictví pro zděné i srubové stavby, občanské a průmyslové stavby, RD a zajistí inženýring. Působnost Zlínský, Olomoucký kraj.
Železniční projekčně-stavební práce Plzeň - dopravní stavby, opravy a údržbu kolejí
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. z Plzně je stavební společnost zabývající se dopravními stavbami. Mezi její činnost patří provádění staveb, inženýring, projekce nebo provozování vleček.
Spolehlivé a rychlé projektování investičních celků na přání
Zabýváme se planografií, projektováním investičních celků, projektováním bytů, občanských staveb a planografickými pracemi,projektová a inženýrsko - investorská činnost
Architekt Hradec Králové, projekty rodinných domů, studie, plány
Architektonický ateliér - Architekt Hradec Králové - projektování rodinných domů, studie, plány. Urbanismus - územní plány obcí, regulační plány, územní studie Architektura - architektonické studie (situace, dispoziční a hmotové řešení staveb) Stavební a profesní projekce -vypracování kompletní projektové ...
Projektová činnost v investiční výstavbě, pozemní stavby
O projektování pozemních staveb malého i velkého rozsahu se postará projektant Ing. Karel Drahokoupil, Karlovy Vary. Odborné poradenství, projektování, jednání s úřady a inženýrská činnost.
Projektování hal - CODE Pardubice
Firma CODE z Pardubic vám přehledně a rychle vypracuje projektování hal a dalších průmyslových objektů. Projektování hal patří mezi naše vztyčné zaměření. CODE Pardubice – projektová činnost ve výstavbě. Průmyslové haly dobře slouží výrobním či přepravním firmám jako skladový prostor. Haly jsou prostorné, větratelné a dobře ...
Profesionální projekty rodinných domů, budov, restaurací, ordinací, výrobních hal
Profesionální projekty rodinných domů, budov, restaurací, ordinací i výrobních hal zajišťuje společnost T-Sport s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která působí v celém Zlínské kraji.
Protokol energetické náročnosti, úspory energie staveb, energetický štítek
komplexní činnost a poradenství v pozemních stavbách, úspory energie, energetické štítky, protokol energetické náročnosti budovy, projektová činnost
Stavební tepelná technika staveb, protokol energetické náročnosti
Zajištění kompletních inženýrských služeb, protokol energetické náročnosti, energetický štítek, stavební tepelná technika staveb
Kompletní projektování staveb od zajištění stavebního povolení až po kolaudaci
Projekční práce pro všechny stavby zajistí Západočeská stavební společnost, s.r.o., Holýšov. Projektování staveb od jednání s úřady a zajištění stavebního povolení až po závěrečnou kolaudaci.