Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Kompletní inženýrská a projektová činnost se zaměřením na průmyslové stavby a jejich části
Profesionální projektovou a inženýrskou činnost společně se zajištěním veškerých stavebních podkladů a povolení Vám zrealizuje společnost z Valašského Meziříčí TEEN engineering s.r.o.
Projekční kancelář, projekce budov a sportovních staveb, Liberec
Projekce domů, občanských, průmyslových a sportovních staveb, pro uzemní a stavební řízení, vizualizace realizuje projekční kancelář Ing. Radovana Novotného UNIARCH, spol s r.o., Liberec.
BIM (building information modeling) – zpracování projektu
Společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy nabízí klientům možnost zpracování digitálního modelu budovy - BIM (building information modeling) pro efektivní spolupráci napříč organizací.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Stavební rozpočty pro projektové kanceláře, developery, soukromé investory i domácnosti
Zpracování a kalkulaci nákladů stavby Vám poskytne firma Jiří Nádvorník Zpracování stavebních rozpočtů z Opatovic nad Labem. Kvalifikovaný odhad rozpočtu pro soukromé i veřejné subjekty.
Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby Praha 7 - projektování domů i hal
Pracuji jako autorizovaný inženýr pro pozemní stavby v Praze a okolí. Projektuji rodinné domy i výrobní haly.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Zpracování projektové dokumentace, projekční a inženýrská činnost pro rodinní i občanské stavby
Projektovou dokumentaci pro Vaše bydlení a další občanské stavby Vám zrealizuje společnost Ing. František Šenkyřík - Projekční kancelář z Brna. Projekční činnost ve všech oblastech stavebnictví.
Projektování speciálních staveb pro potravinářský průmysl
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy nabízí své služby projektování speciálních staveb určených pro potravinářský průmysl a výrobny pokrmů.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Statika, diagnostika, průzkum staveb a konstrukcí, stavební laboratoř
Zjišťování stavu stavebních konstrukcí, statika, diagnostika, technický průzkum staveb, stavební laboratoř a projekci realizuje Kancelář stavebního inženýrství s.r.o.
Projekční činnost a projektová dokumentace Kladno
Jednou z mnoha hlavních činností Středočeských vodáren Kladno je i projekční činnost a projektová dokumentace. Středočeské vodárny jsou provozovatelem vodovodů a kanalizací v oblasti Kladno, Mělník, části Prahy, Rakovník a Mladá Boleslav. Zabývají se projekční činností a poradenstvím v oblasti vodohospodářství. Zpracovávají projektovou ...
Projekty pasivních a nízkoenergetických domů včetně dřevostaveb Praha – bydlete zdravě a úsporně
Toužíte po zdravém bydlení bez vysokých nákladů za energie? Autorizovaný inženýr Ing. Tomáš Novotný z Prahy projektuje pasivní a nízkoenergetické domy včetně oblíbených dřevostaveb.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Projektové práce novostaveb a rekonstrukcí na míru
Využijte služby autorizovaného inženýra Ing. Tomáše Novotného z Prahy pro projektové práce nejen novostaveb, ale i objektů určených k rekonstrukci.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Projekce pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb
Projekce, příprava, inženýring pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb, technický a autorský dozor, projektovou dokumentaci zpracuje Garnets Consulting a.s., Teplice.
Profesionální projekty pozemních staveb - inženýrských i dopravních
Profesionální projekty staveb pozemních, inženýrských či dopravních realizuje společnost Ing. Jaromír Ferdian se sídlem v Ostravě, která působí v celém Moravskoslezském kraji i v krajích přilehlých.
Ing. Jaromír Ferdian - ferdi Stavební projekty a statika Ostrava
Projektování farmaceutických laboratoří od technologické části až po vybavení
Tým odborníků společnosti Lab & Pharma, spol. s r.o. se zastoupením v Praze na přání zákazníka a podle zadání vyprojektuje i zrealizuje stavby farmaceutických laboratoří včetně speciálního vybavení.
Zpracování projektové dokumentace pro rekonstrukci kotelen, kompletní realizace projektů
Firma SEA Zlín Vám zpracuje projektovou dokumentaci pro rekonstrukci kotelen a nových staveb. Kompletní realizace projektů i s zajištěním stavebního povolení včetně vlastní výroby, montáže i servisu.
Předprojektová a projektová příprava pro realizaci dojicích technologií, WestfaliaSurge
Dojící technologie na vysoké úrovni Vám zajistí společnost AGP - nova spol. s r.o. sídlící v Českých Budějovicích. Zrealizujeme Vám kompletní projekt včetně rekonstrukce i finančního rozboru.
Projektování technického zařízení budov - vzduchotechnika, vytápění, chlazení, TZB
Projektování a dokumentaci ke stavbě budov v oblasti technického zařízení, vzduchotechniky, vytápění a chlazení vypracují odborníci ze společnosti Tenel, s.r.o. se sídlem na Praze 5.
Autorizovaný inženýr v oboru stavebnictví, vypracování požárně bezpečnostních řešení
Spolehlivý projekt i potřebný technický dohled pro Vaši stavbu Vám zajistí dynamická společnost Ing. Jan Trafina z Dlouhého Mostu u Liberce. Pomůžeme Vám se realizovat naplno.
Ing. Jan Trafina autorizovaný inženýr
Projektová i předprojektová příprava inženýrských staveb
Projektovou i předprojektovou přípravu inženýrských staveb, technické infrastruktury, vodovodů, plynovodů, kanalizací a komunikací zpracovává PROfi Jihlava spol. s r. o.
Projektování farmaceutických provozů nových nebo rekonstrukcí stávajících
Služby projektování celých staveb či dílčích dodávek technologií laboratoří a staveb pro farmacii a zdravotnická zařízení nabízí zákazníkům odborná společnost Lab & Pharma spol. s r.o. z Prahy.
Projekční kancelář, projektování vodohospodářských staveb
Zpracování všech stupňů projektové dokumentace vodohospodářských staveb a krajinného inženýrství realizuje projekční kancelář Ing. Jana Řezníková, Děčín.
Projektování speciálních a farmaceutických projektů – splníme i náročné požadavky
Odborné služby projektování speciálních a farmaceutických projektů nabízí zákazníkům společnost Lab & Pharma spol. s r.o. z Prahy.
Pozemní stavby – projektové práce
Projektové práce pro hladký průběh jakékoliv pozemní stavby nabízí autorizovaný inženýr Ing. Tomáš Novotný z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Inženýrská činnost - komplexní služby od územního plánu po kolaudaci
Olomoucká společnost GEMO, která je profesionál v oboru stavebnictví pro Vás zařídí komplexní služby inženýrské činnosti, od vyřízení potřebných dokumentů až po samotnou kolaudaci stavby.
Stavební projekce rodinných domů, průmyslových objektů, poradenství
Projekční kancelář, stavební projekce, projektové dokumentace, 3D vizualizace rodinných domů, skladů, výrobních hal, logistických center, realizuje Atelier 24, s.r.o.