Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Projekční činnost pro železniční dopravu - rekonstrukce tratí, stanic a zastávek
H-PRO GEO s.r.o. je společnost z Ústí nad Labem, která poskytuje profesionální služby v oblasti projekční činnosti pro železniční dopravu, ale i účelové komunikace nebo můstky.
Systém řízení technologických procesů a elektro - návrh, dodávka i servis
Pro řízení kompletních provozů se společnost PROSPECT s.r.o. zabývá návrhem, dodávkou a servisem komponentů automatizační techniky, řídící techniky, systémů, mechanizmů i jednotlivých strojů.
PROSPECT spol. s r.o.
Návrh a realizace projektové dokumentace všech stupňů  - Ing. Tomáš Novotný
Potřebujete vypracovat návrh a realizaci projektové dokumentace pro Váš dům či stavbu? Ing. Tomáš Novotný vypracuje pro vás individuální projektovou dokumentaci podle vašich přání a potřeb.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Zhotovení projektové dokumentace pro realizaci stavby Praha – papírová forma, digitální výkres
Potřebujete stavební povolení a sháníte odborníky, kteří vám vypracují potřebnou dokumentaci pro vaši stavbu? Oslovte naši společnost RIPS projekt, s.r.o.
Rekonstrukce kanalizací a obnova vodovodů Praha 6 - řešení kompletních úloh ve všech podmínkách
Naší specializací je rozsáhlé spektrum činností a jednou z ní je rekonstrukce kanalizací a obnova vodovodů ve všech stísněných podmínkách.
Projekty a poradenství pro potravinářský průmysl, zpracování masa, ryb a gastronomických zařízení Praha
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. se zabývá projektovou a inženýrskou činností v oboru pozemního stavitelství se zaměřením na obchodní, průmyslové, skladové a potravinářské stavby.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Profesionální projektová dokumentace staveb - rychlé zpracování
Firma PROSPECT spol. s r.o. provádí kvalitní, rychlou a odbornou tvorbu všech stupňů projektové dokumentace a zároveň zajišťuje nezbytnou inženýrskou, poradenskou a konzultační činnost k projektům.
PROSPECT spol. s r.o.
Komplexní služby projektanta v oblasti pozemních staveb.
Nabízím a provádím zhotovení kompletní projektové dokumentace "na zakázku" pro stavební povolení i realizaci stavby. Mým sídlem je Praha, ale spolupracuji s klienty po celé ČR.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Dotační programy, zpracování a vyřízení žádosti o dotaci
INTOZA s.r.o. Vám jako specialista na realizaci staveb s nízkými provozními náklady a zdravým vnitřním prostředím poskytuje komplexní služby při zpracování a vyřízení žádosti o dotaci.
Projektová kancelář zaměřená na návrhy potravinářských objektů a stavení
Návrhy a vypracování projektů pro průmyslové stavby, příprava projektů pro potravinářské objekty, realizace projektů pozemních staveb, logistických center, skladů a dalších průmyslových objektů.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Projekce v oboru elektro, vysoké i nízké napětí, slaboproud
Máte v plánu stavět jakoukoliv budovu? Zajisté budete potřebovat zhotovit projekt na elektrická zařízení. V tom Vám pomůže Ing. Miroslav Kadrnožka.
Projektová dokumentace - vypracování a návrhy pro novostavby i rodinné domy
Bc. Tomáš Hošek z Tábora nabízí projekční činnost, kde pro Vás vypracuje projektovou dokumentaci pro stavby jako rodinné domy, novostavby a další.
Inženýrská činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupení klienta na úřadech
Inženýrskou činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupí klienta na úřadech zajišťuje v okolí Znojma Architektonická a inženýrská kancelář ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Profesionální projektanti zaručují nejlepší řešení pro vaši stavbu
V ateliéru DISprojekt s.r.o. působí jen profesionální projektanti, kteří se postarají o řešení Vaší stavby, ať už jde o obytné nebo komerční stavby v okolí Žďáru nad Sázavou nebo Velkého Meziříčí.
DISprojekt, s.r.o.
Kompletní inženýrská a projekční činnost - od návrhu po realizaci stavby
Ing. Zdeněk Šťastný z Prahy poskytuje kompletní služby v oboru inženýrství, projekční činnosti, technického dozoru investora a doplňkových služeb pro stavební projekty.
Projekce vodovodů, plynovodů, kanalizací a horkovodů Pardubice - projekce vodohospodářských staveb
Zajišťujeme vše kolem projektování a inženýrské činnosti v oblasti plynárenství, teplárenství, vodohospodářských staveb - MEDIUM projekt v.o.s. Pardubice
MEDIUM projekt v.o.s. Projekční kancelář Pardubice
Návrhy a realizace designových projektů - architektonická a inženýrská činnost
Architektonickou, inženýrskou a projekční činnosti se zabývá Pražská společnost Siebert + Talaš, spol. s.r.o., která realizuje malé i velké projekty pro veřejný sektor i jedince.
SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o.
Projekce dopravních staveb a inženýrských konstrukcí
Potřebujete zbudovat nový most, obchvat města či opěrnou stěnu? V prvé řadě musíte mít kvalitně zhotovenou projektovou dokumentaci, kterou Vám zajistí společnost IKDS s.r.o.
IKDS s.r.o.
Inženýrská činnost – od zajištění projektové dokumentace po řemesla pro zhotovení staveb
Inženýrskou činnost, vypracování projektové dokumentace, ale i řemesla pro realizaci stavby zajišťuje na Brněnsku firma Mík s.r.o.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Projekční a inženýrská činnost od dynamické společnosti OMEGA project s.r.o. z Prahy
OMEGA project s.r.o. z Prahy je společnost, který se zabývá projekční a inženýrskou činnosti pro rodinné, pasivní a nízkoenergetické domy nebo developerské projekty.
Projektování rodinného domu, posudky, statické zajištění staveb
Projekty pro rodinné domy, stavebnětechnické posudky i statické zajištění staveb zajišťuje firma Ing. Jaromíra Ferdiana se sídlem v Ostravě. Všem investorům poskytujeme kompletní projekční servis.
Ing. Jaromír Ferdian - ferdi Stavební projekty a statika Ostrava
Projekční práce kotelen, výměníkových stanic i solárních systémů - návrh strojní části
Ostravská společnost DK projekt, s.r.o. se specializuje na veškeré projekční práce u zdrojů na vytápění. Zároveň poskytuje občanům, podnikům a podnikatelům energetické poradenství zdarma.
DK projekt, s.r.o.
Projekce vodohospodářských staveb, vodovodů, kanalizací a ČOV
Jste obec či městská část a potřebujete pro své občany zajistit přívod pitné vody a odvod odpadních vod? Máte vodovod, který by už potřeboval rekonstrukci?
PIK Vítek s.r.o. Martin Kotek
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.