Aktuální microsite

Hotel Avanti – ideální výchozí bod pro poznávání krás Brna a Jižní Moravy
Pokud se chystáte poznávat krásy Brna a celé Jižní Moravy, ubytujte se v Hotelu Avanti – hotel nedaleko centra Brna, který představuje ideálním výchozí bod.
Hotel AVANTI****
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Luxusní designová německá krbová kamna Skantherm
Designová krbová kamna od německé značky Skantherm a kompletní sortiment ke krbovým kamnům prodává společnost Kamna, krby Láznička – KALA z Jihlavy.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Prádelna a čistírna - praní, čištění oděvů, obleků, společenských a plesových šatů
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí služby v oboru praní a čištění s využitím moderních metod.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Zpracování plastových odpadů z výroby, recyklace plastových materiálů
Firma Remiva s.r.o. z okresu Kroměříž se zaměřuje na zpracování plastových odpadů z výroby. Na moderní recyklační lince provádí recyklace plastových materiálů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Řidičské oprávnění na skupiny A, B, C, D i T, Autoškola J&H Jaroslav Hrůza
Autoškola J&H Jaroslav Hrůza z Hradce Králové pořádá kurzy k získání řidičského oprávnění na skupiny vozidel A, B, C, D i T.
Autoškola J&H Jaroslav Hrůza
Očkování psů proti vzteklině Česká Lípa povinné očkování vakcinace psů
Očkování psů proti vzteklině, povinná vakcinace psů. Hromadné očkování psů proti vzteklině je pro vaše psí mazlíčky povinné. Zajistěte si ho včas - Veterinární ordinace SLOVANKA Česká Lípa.
Opravy automatických převodovek vozidel všech značek
Autoservis Dolina se specializuje na opravy automatických převodovek vozidel všech značek. Provádí i běžné opravy vozidel, naše provozovna je v obci Kudlovice nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Bezdrátové internetové připojení, poskytování internetu za výhodný ceny
Jihlavská firma M-SOFT spol. s.r.o. se zabývá prodejem hardwarů, softwarů a počítačů, ale poskytuje také bezdrátový internet za výhodnou cenu.
Vypracování posudků vlivů na životní prostředí, integrovaná prevence – EIA a IPPC
Komplexnímu posouzení a vypracování posudků vlivů staveb na životní prostředí EIA a problematice integrované prevence IPPC se věnuje společnost E-expert, spol. s.r.o. Praha.
E-expert, spol. s.r.o.
Střešní latě, fošny, prkna –  stavební řezivo na prodej a výroba na zakázku
Společnost Wood Rakušan se zabývá řezáním fošen a střešních latí ze sušeného řeziva určeného pro truhlářskou či stavební činnost. Naleznete nás v okrese Třebíč sklad: Mladoňovice a Jemnice.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Správný výběr typu pneumatik pro danou značku a model vozidla
Jak vybrat správný typ pneumatiky pro danou značku a model vozidla Vám poradí Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Recyklovaný, tříděný stavební odpad, prodej stavebního recyklátu
U firmy Martin Zelina je na prodej tříděný recyklovaný stavební odpad, nabízíme zájemcům z regionu Zlín odběr stavebního recyklátu - cihelného, betonového.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Samoobslužná prádelna - praní i sušení bez objednání i čekání, pro firmy poskytneme náhradní plnění
Společnost PERSTYLE s.r.o. funguje jako samoobslužná prádelna pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž a Holešov. Využijte možnost praní a sušení bez objednání i čekání.
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Zubní implatáty-celková rekonstrukce chrupu i náhrada jednotlivých zubů
Dentální klinika Rafael Zlín provádí celkové rekonstrukce chrupu, využívá kvalitní zubní implantáty, které lze zavádět i jako náhradu jednotlivých zubů.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Volkswagen Taigo – kvalita, originalita, komfort v SUV kupé
Komfort a jedinečný design Vám přinese vozidlo Volkswagen Taigo, které si můžete zakoupit v autosalonu společnosti INTERMOBIL s. r. o., která působí na Znojemsku.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Průmyslová elektroinstalace sušičky na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad
Firma SD Install realizuje průmyslovou elektroinstalaci, kde předmětem instalace je sušička na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad, jejíž teplo je rozváděno do sušičky na dřevěnou štěpku.
SD Install Gustav Schuh
Projekční a inženýrské činnosti - stavební projekty pro průmyslové stavby nebo rodinné domy
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti projekční a inženýrské činnosti pro pro průmyslové stavby.
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.