Aktuální microsite

Modernizace a generální opravy, servis a rekonstrukce obráběcích strojů
Modernizace, generální opravy a rekonstrukce obráběcích a tvářecích strojů provádí společnost VTL Blansko, a.s.. Servis provádíme rychle ve vysoké kvalitě a efektivně.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Autoservis, oprava auta - profesionální provedení za skvělé ceny
S opravou auta se můžete obrátit na autoservis RM ALT, s.r.o. v Ostravě, která opravy provádí profesionálně za skvělé ceny v okolí Vítkovic nebo Mariánských Hor.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Vývoj, výroba a realizace automatizačních linek, zařízení a strojů
Společnost ELAP výrobní družstvo se specializuje na vývoj, výrobu a realizaci automatizačních linek, zařízení a strojů.
ELAP výrobní družstvo
Nabíjecí stanice pro elektromobily | Skybergtech
Nabíjecí stanice pro rychlé nabíjení elektromobilů, elektrobusů a nákladních automobilů Chademo, Mennekes vyrábí společnost Skybergtech.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Zajištění dopravy formou pronájmu autobusů pro zahraniční cestovní kanceláře
Pronájem autobusů pro zahraniční cestovní kanceláře poskytuje společnost JVBUS Jiří Vykouřil - Autobusová doprava Brno. Spolehlivá přeprava zahraničních turistů po České republice.
JVBUS Jiří Vykouřil Autobusová doprava Brno
Kvalitní revize kotlů, krbových kamen a vložek na tuhá i pevná paliva
Profesionální revizi u kotlů, krbových vložek na tuhá a pevná paliva vám obstará a zrealizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, a to ve městech Frýdek Místek, Ostrava a Nový Jičín.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Dioptrické brýle pro řidiče Liberec - a žádné již omezení v jízdě!
Dioptrické brýle pro řidiče jsou speciální druh brýlí, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly řidičům lepší viditelnost při řízení.
Profesionální pokládka podlah a obkladů, tesařství, pokrývačství a instalatérství v Německu - firma Stagast s.r.o. Ústí nad Labem
Nabízíme profesionální pokládku podlah a obkladů, tesařské, pokrývačské a instalatérské služby v Německu. Jsme spolehlivou firmou a na trhu působíme již 12 let.
Štípací automaty TITAN, traktory Branson, navijáky Uniforest - lesnická, strojírenská a stavební technika
B AGRO Březová s.r.o. z Opavy představuje kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Zajišťujeme specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Krabičky na potraviny k prodeji na e-shopu – boxy na jídlo, restaurační menu, nudle, hamburgery
Různé druhy krabiček na potraviny s možností nákupu online na e-shopu s bohatým výběrem boxů na jídlo, restaurační menu a meníčka, nudle a hamburgery má ve svém sortimentu společnost Model Pack Shop.
Model Pack Shop Praha Obalové materiály
Advokát pro soudní spory, rozhodčí a správní řízení, insolvenční spory a další služby
Komplexní služby týkající se zastoupení u soudních sporů, rozhodčího a správního řízení, insolvečních sporů poskytují specialisté z advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS v Brně a Praze.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Vstřikovací formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl-výroba
Výrobce vstřikovacích forem v regionu Zlín je firma MouldPro s.r.o.. Výroba zaměřena na formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl.
Výrobce certifikovaných osobních ochranných  pracovních prostředků na míru
Společnost DISTING s.r.o. je výrobcem a dodavatelem osobních ochranných pracovních prostředků, které chrání zaměstnance před riziky v práci. Certifikované OOPP jsou certifikovány dle platných norem.
DISTING s.r.o.
Výroba a prodej fotoluminiscenčního značení, jako jsou tabulky, štítky, cedule a pásky
Prodej a výrobu fotoluminiscenčního značení zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se zaměřuje na kompletní bezpečnostní značení. Na eshopu najdete tabulky, štítky, cedule, pásky a podlahové značky.
KRIŽAN, s.r.o.
Dietologie, hubnutí bez hladovění, speciální dieta, zdravé hubnutí, aplikace akupunkturních jehel
MUDr. Josef Dvořák má mnohaletou praxi v oblasti dietologie. Pomůže Vám zhubnout bez hladovění a následného jojo efektu.
Nápojové automaty a kávovary pro firmy i restaurace pro rychlou přípravu kávy
Nápojové automaty a kávovary pro firmy i restaurace pro rychlou přípravu kávy zajišťuje společnost Automaty Kavamat Vending s.r.o. v Ostravě.
Prodej klíčů, zámků, autoklíčů s osobním přístupem pro spokojené zákazníky
Naše firma Karel Bartoš si vždy zakládala na osobním přístupu k zákazníkovi. Snažíme se, aby každý z našich zákazníků byl spokojen a měl pocit, že jeho problém je vyřešen.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Polepy výloh a výroba reklamních poutačů pro vaší firmu
Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o. se zaměřuje na reklamní potisky v Kravařích nedaleko Opavy. Nabízíme pro Vaší firmu zviditelnění za pomocí polepů do výloh či výroby reklamních poutačů.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Prodej luxusního nábytku Praha - obývací pokoje, jídelny, ložnice, domácí pracovny a studentské  a dětské pokoje
Potřebujete vybavit dům novým nábytkem? My Vám rádi pomůžeme! Najdete nás v Praze 2, HOME STYLE - Hülsta & KOINOR Studio - Vinohradská 34/30.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Autodoprava – přeprava valníkem, auto s vlekem do 4,5 tun
Přepravu nákladu valníkem s plachtou nebo autem s vlekem zajišťuje v okolí Hrotovic a Třebíče autodoprava Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Bubnové multifunkční sekačky Dakr s mulčovačem nebo radlicí - prodej
Špičkovou zahradní techniku včetně bubnových zahradních sekaček značky Dakr zakoupíte u firmy Řemeslo a zahrada - Vítězslav Šoustal. Jsme zde nejen pro zákazníky z Prostějova, Olomouce a Přerova.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Automatické bezdotykové dávkovače mýdla a dezinfekce pro účinnou a pohodlnou hygienu rukou
Správné dávkování tekutého mýdla nebo dezinfekce bez přímého kontaktu rukou s dávkovačem Vám umožní bezdotykové automatické dávkovače od firmy ZENCO Corp. a.s.
Firemní lahvová vína s přívlastkovým nebo zemským moravským vínem
Potěšte své zaměstnance nebo obchodní partnery dárečkem v podobně firemního lahvového vína s kvalitním přívlastkovým nebo zemským moravským vínem z vinařství z VÍNO SÝKORA.
Eshop s náhradními díly pro opravy motorů - nové polomotory
Hledáte rychlé a finančně nenáročné řešení jak opravit dieselový motor? V eshopu MOTORSERVIS Švec naleznete potřebné náhradní díly pro opravy motorů a také nové polomotory.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Luxusní obytňáky pro rodinu 4-5 osob - pronájem karavanu na týden
Skvělá dovolená Vás čeká v luxusním obytňáku od BD commodity s.r.o., ideální je pro rodinu 4-5 osob. V sezónu lze dohodnout pronájem karavanu na týden. Jsme tu pro zájemce ze Zlínského kraje, Moravy.