Aktuální microsite

Velkoobchod s motorovými oleji TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Spolehlivým velkoobchodním partnerem s motorovými oleji ověřených značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro vaši dílnu, prodejnu či firmu je firma MERLIN-PLUS, spol s.r.o.
Mobiliář z akátového dřeva  - židle, lavičky, stoly, odpadkové koše
Akátový mobiliář do parku, naučné a turistické stezky nebo na zahrady MŠ a ZŠ dodává firma Dřevoslav. Vyrábíme židle, lavičky, stoly i odpadkové koše z akátu.
Dřevoslav s.r.o.
Výroba plastových, hliníkových oken, dveří  - Gealan, Heroal
Společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. je výrobce plastových, hliníkových oken, dveří. Dodává kvalitní plastová okna Gealan a hliníková okna a dveře Heroal.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Krumlovský chléb, kváskový chléb, pekárna, tradiční výrobce
Pekařství, pekárna, výroba čerstvého kváskového chleba, tradiční Krumlovský chléb, pečivo a další výrobky můžete zakoupit od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Závěsné stříšky s lištou a obloukové stříšky s hliníkovým rámem nad vchodové dveře
Široký sortiment stříšek nad vchodové dveře nakoupíte prostřednictvím e-shopu andel.cz. Najdete zde závěsné stříšky s lištou, ale také obloukové stříšky s hliníkovým rámem.
Anděl CZ, s.r.o.
Sušené hovězí a vepřové maso bez chemie a éček – uzenářství s poctivými výrobky
Pochutnejte si na sušeném hovězím a vepřovém mase od společnosti Poctivé uzenářství s.r.o. ze Znojma, kde si při výrobě zakládáme na kvalitním složení bez chemických přísad, éček a vody.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Bezpečnostní služba, elektronické zabezpečení, fyzická ostraha
Bezpečnostní služba Hudler Scorpion Security Planá s.r.o. poskytuje pravidelné i jednorázové bezpečnostní služby pro osoby, komerční objekty, průmyslové podniky i kancelářská centra.
Komunální čistírny odpadních vod, ČOV - dodávky technologií
Firma Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově v Jihomoravském kraji vyrábí komunální čistírny odpadních vod, ČOV a dodává i veškeré možné technologie. Stará se i montáž biologických čistíren.
Šebesta, spol. s r.o.
Prodej motorových olejů a maziv
Pokud hledáte spolehlivého prodejce olejů, motorových olejů a maziv, pak navštivte e-shop či kamennou prodejnu společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Letecká škola, vyhlídkové lety, pilotem na zkoušku, Středočeský kraj
Společnost SKY Academy, s.r.o. provozuje leteckou školu na letišti v Příbrami ve Středočeském kraji. Pořádáme vyhlídkové lety a nabízíme možnost stát se pilotem na zkoušku.
Výkup autovraků, autovrakoviště  - ekologická likvidace vozidel
Firma JM - KOVY s.r.o. se v okolí Bruntálu a Krnova zaměřuje na výkup autovraků. Provozujeme sběrnu a autovrakoviště, kde provádíme ekologickou likvidací vozů, technologických celků a strojů.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Pension v klidné lokalitě s televizí, satelitem a bezplatným připojením k Wifi na každém pokoji
Veškerý komfort pro své hosty zajišťuje Pension Markéta v Mikulově. Poskytuje ubytování v penzionu v klidné lokalitě, a také televizi, satelit a bezplatné připojení k wifi na každém pokoji.
Jiří Šída Pension Markéta
Přírodní švestková povidla-výroba povidel bez konzervantů, přidaného cukru
Rodinná firma Jiří Netopil Pravčice vyrábí přírodní švestková povidla z vyzrálých švestek. Výroba povidel probíhá bez konzervantů a přidaného cukru. Hospodaří na pozemcích v regionu Kroměříž, Přerov.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Servis pro zemědělské stroje - opravy kardanových hřídelí a náhradní díly
Poskytujeme řešení v oblasti servisu a oprav kardanů pro jakékoliv nákladní vozidlo. Zajišťujeme vyvažování, průmyslové pohony, nové kardanové hřídele a klouby i náhradní díly.
Prodej automatických štípačů pro průmyslovou výrobu štípaného dříví
Prodejem automatických štípačů pro průmyslovou výrobu měkkého a tvrdého palivového dříví se zabývá společnost Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Dekorační bílý kámen z mramoru  k zahradním úpravám – oblázky  Bianco Carrara
Dekorační bílý kámen z mramoru pro zahradní úpravy a dekoraci objednávejte na e-shopu palivovedrivi-znojmo.cz. Objednat si zde můžete oblázky Bianco Carrara, které Vám dovezeme přímo k Vám domů.
BOŠ spol. s r.o.
Hodinářství - výměna baterek v hodinách, hodinkách
Výměnu baterek v hodinách i hodinkách všech značek a typů zajistí v okolí Brna-venkov hodinářská dílna Zlatnictví Radka Horníčková.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Rychlá a výhodná nebankovní půjčka a úvěr pro zaměstnance, důchodce, podnikatele
Rychlou nebankovní půjčku a úvěr i se záznamem v registru pro zaměstnance, důchodce, podnikatele pro vás spolehlivě zajistí AKompas Brno. Pokud chcete úvěr bez zbytečných poplatků, obraťte se na nás.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken -  kokos, juta nebo mořská tráva
Jak správně postupovat v rámci péče a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal Vám poradí firma floorcolor s.r.o..
Kardany - celé kardany, středové uložení, pružné unašeče – hardy spojky
Kardany pro vozidla s náhonem všech čtyř kol dodává firma AUTOLA z Třebíče Prodáváme celé kardany, středové uložení kardanů, ale i pružné unašeče, neboli hardy spojky.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Bezúdržbový, hliníkový plot na zakázku - moderní tyčkový, okenicový, plaňkový systém
Petra Piskláková působí v regionu Zlínský kraj jako dodavatel hliníkových plotů, jde o bezúdržbové ploty s dlouhou životností, na výběr tyčkový systém, neprůhledný okenicový i plaňkový systém.
Novinka - lehká softshellová bunda THINY s karabinou k zavěšení na batoh, poutko kalhot
Industrial Starter Czech s.r.o. má pro Vás novinku v softshellových bundách - zakupte si extra lehkou softhellovou bundu THINY s karabinou k zavěšení na batoh či poutko kalhot a nebudete chtít jinou.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Lázeňské relaxační pobyty, relaxační a wellness služby - pobytové balíčky
Lázeňské relaxační pobyty, pobyty pro seniory, relaxační a wellness služby - to vše poskytuje Lázeňský dům Perla. Vyzkoušejte pobytové balíčky v Lázních Lednice na jižní Moravě.
Frézované díly a komponenty z hliníku pro letecký průmysl
Přesně frézované CNC díly pro letecký průmysl vyrábí firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. Dodáváme hliníkové díly a další komponenty pro letectví.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Správa nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek
Realitní kancelář REALIT je specialista na správu nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek. Ve Frýdku-Místku Vám zajistíme odborné služby za výhodné podmínky.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek