Aktuální microsite

Střešní latě, fošny, prkna –  stavební řezivo na prodej a výroba na zakázku
Společnost Wood Rakušan se zabývá řezáním fošen a střešních latí ze sušeného řeziva určeného pro truhlářskou či stavební činnost. Naleznete nás v okrese Třebíč sklad: Mladoňovice a Jemnice.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Správný výběr typu pneumatik pro danou značku a model vozidla
Jak vybrat správný typ pneumatiky pro danou značku a model vozidla Vám poradí Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Recyklovaný, tříděný stavební odpad, prodej stavebního recyklátu
U firmy Martin Zelina je na prodej tříděný recyklovaný stavební odpad, nabízíme zájemcům z regionu Zlín odběr stavebního recyklátu - cihelného, betonového.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Samoobslužná prádelna - praní i sušení bez objednání i čekání, pro firmy poskytneme náhradní plnění
Společnost PERSTYLE s.r.o. funguje jako samoobslužná prádelna pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž a Holešov. Využijte možnost praní a sušení bez objednání i čekání.
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Zubní implatáty-celková rekonstrukce chrupu i náhrada jednotlivých zubů
Dentální klinika Rafael Zlín provádí celkové rekonstrukce chrupu, využívá kvalitní zubní implantáty, které lze zavádět i jako náhradu jednotlivých zubů.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Volkswagen Taigo – kvalita, originalita, komfort v SUV kupé
Komfort a jedinečný design Vám přinese vozidlo Volkswagen Taigo, které si můžete zakoupit v autosalonu společnosti INTERMOBIL s. r. o., která působí na Znojemsku.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Průmyslová elektroinstalace sušičky na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad
Firma SD Install realizuje průmyslovou elektroinstalaci, kde předmětem instalace je sušička na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad, jejíž teplo je rozváděno do sušičky na dřevěnou štěpku.
SD Install Gustav Schuh
Projekční a inženýrské činnosti - stavební projekty pro průmyslové stavby nebo rodinné domy
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti projekční a inženýrské činnosti pro pro průmyslové stavby.
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.
Stavba a rekonstrukce obecních nebo městských chodníků včetně zemních prací
Stavbu nebo rekonstrukci městských a obecních chodníků včetně zemních prací zajišťuje v Jihomoravském kraji firma DS DUMA ze Znojma.
Obec Vanov, okres Jihlava, památky, zajímavosti, výlet krásnou krajinou
Malebná obec Vanov se nachází v okrese Jihlava v kraji Vysočina. Okolí obce je jako stvořené pro pěší turistiku a návštěvu několik památek a zajímavostí.
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Fly Killer - nová mucholapka na českém trhu Vás zbaví otravného hmyzu
Trápí Váš domov velmi otravné a nepříjemné mouchy? Nechcete používat toxický postřik na mouchy? Nehodí se mucholapky do vašeho designového domova?
Masožravá zahrada Kaktusy, masožravky a sukulenty
Digitální, ofsetový tisk letáků, vizitek, firemních materiálů
Tisk firemních materiálů, letáků i vizitek poskytuje firma KODIAK print v regionu Zlín, Kroměříž. Provádíme archový ofsetový tisk i velkoplošný digitální tisk.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Úklidový servis pro firmy - úklid kancelářské, průmyslové budovy
Společnost BAVA servis s.r.o. Staré Město poskytuje v lokalitě Zlínský kraj a Brno úklidový servis pro firmy. Jedná se o úklid prostor kancelářské či průmyslové budovy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Veterina, veterinární ambulance, ordinace - kompletní péče pro malá zvířata
Navštivte s Vašim zvířecím mazlíčkem Veterinární kliniku MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě, která poskytuje kompletní veterinární péči pro malá zvířata včetně chirurgických zákroků.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Péče o ruce a nohy, manikúra, pedikúra, lakování nehtů, gel lak, P-shine
Paní Dana Pištorová provozuje Salon Balzám ve Vrchlabí, ve kterém nabízí služby pedikúry a manikúry.
Vodoinstalační a topenářský materiál, vybavení koupelen, kotle, bojlery Nový Bydžov
Společnost M.A.K. spol. s r.o. se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej vodoinstalačního, topenářského materiálu a vybavení koupelen.
Certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor, návrh a výpočet osvětlení na klíč
Ostravská firma DAMIJA elektro s.r.o. provádí certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor. Postaráme se také o výpočet a návrh osvětlení na klíč včetně následné realizace.
Pohřební služba Ostrava - kompletní pohřební služby
O kompletní pohřební služby se postará Pohřební služba Charón spol. s.r.o. v Ostravě - převozy zesnulých, květinová výzdoba,smuteční obřad, kremace, smuteční oznámení atd.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava