Aktuální microsite

Výměna hliníkových střešních oken a instalace oken VELUX v rodinných domech OKAL
Výměna hliníkových střešních oken za okna značky VELUX a následná instalace, osazení a úpravy v rodinných domech OKAL provádí společnost RD KOMEX s.r.o. působící nejen v Jeseníku a Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Zdravé a voňavé jedlé dárkové vánoční sady z včelího medu
Zdravé a voňavé jedlé vánoční dárky z včelího medu, které budou vhodným dárkem pro každého člena rodiny, kamarády nebo kolegy v práci, zakoupíte v internetovém obchodě Meduška.
Pronájem elektrocentrály při plánované odstávce elektřiny do firem a podniků
Společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Vám pronajme kvalitní a výkonnou elektrocentrálu, která zajistí chod firmy i při plánované odstávce elektřiny.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba a prodej zdravého, tmavého i cereálního pečiva s vysokým obsahem vlákniny
Zdravé cereální či tmavé pečivo s vysokým obsahem vlákniny vám vyrábí podle tradičních receptur pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Drcené kamenivo pro průmyslové využití - na podsyp, výplň spár, pod zámkovou dlažbu, na chodníky, silnice
Společnost Kamenivo Zlín dodá drcené kamenivo v různých frakcích dle využití. Vhodné na podsyp, podklad pod zámkovovu dlažbu, výplň spár na chodníky, zhotovení parkovišť, silnic. Dopravu zajistíme.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Vítejte na novém eshopu Ruzne-darky.cz - nejlepší zdroj módních doplňků, šperků a originálních dárků pro vás i vaše blízké
Ruzne-darky.cz je vaším průvodcem světem módních doplňků a dárků. Na našem novém eshopu najdete šperky, chovatelské potřeby,módní doplňky rukavice, šátky, šály a mnoho dalších originálních produktů.
Světelná reklama Praha
Vnitřní stínící technika, venkovní stínící technika, japonské stěny, žaluzie, rolety, závěsy, plissé, návrh, realizace
Společnost Art Design Chaloupka se více než 7 let specializuje na návrhy a realizaci vnitřní a venkovní stínící techniky. Získáte působivý vzhled i odstínění nežádoucího slunečního záření.
Art Design Chaloupka
Volné místo ve zdravotnickém zařízení na pozici lékař internista v ambulanci osteologie
Ve zdravotnickém zařízení Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín přijmeme lékaře internistu, Jde o volné místo pro ambulanci osteologie s možným nástupem ihned, Výhoda stálá pracovní doba, volné víkendy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Ochranu při svařování či obrábění kovů zajistí svařovací clony z PVC pásů a plachty
Výrobu svařovacích clon z PVC pásů a plachet zajistí společnost Portaflex s.r.o., která sídlí v Ostravě. Clony a plachty chrání pracovníky při svařování a obrábění kovů před negativními vlivy.
Portaflex s.r.o.
Technické kontroly, servis, generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů
Technické kontroly, servis a generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů zajišťují zkušení a proškolení mechanici z firmy Moravia Manipul spol.s r.o v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Prodej a dodávka filtrů pro průmysl, filtrační technologie, filtrační zařízení
Velkoobchod, prodej filtračního zařízení, filtry pro průmysl, filtrační technologie, filtrace vzduchu a veškerý sortiment dodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Mokré čištění interiéru vozidla - čištění osobních aut, dodávek, autobusů mokrou cestou
Společnost DH - servis Uherské Hradiště provádí mokré čištění interiéru vozidla. Čištění mokrou cestou provádíme u osobních aut, užitkových vozidel, dodávek i autobusů.
DH - servis Hana Grebeníčková
Bezvýkopové kontroly a opravy kanalizací, údržba kanalizací, renovace a sanace potrubních vedení, obklady revizních šachet a stok
Společnost Gvoždík s.r.o. se specializuje na bezvýkopové kontroly, údržbu a opravy kanalizací. Nově také nabízí obklady revizních šachet a stok čedičem.
Gvoždík s.r.o. bezvýkopové kontroly, údržba kanalizace
Substráty a rašelina – bohatý výběr na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny
Bohatý sortiment substrátů a rašeliny vhodné na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny a další směsi má ve svém portfoliu společnost KERA GREEN s.r.o. společně s hnojivem a dekoračním materiálem.
KERA GREEN s.r.o. Zahradnické substráty a hnojiva
Výroba dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, Opava
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. je česká rodinná firma, která se specializuje na výrobu dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, dle vlastních receptur.
Profesionální detailing – keramická ochrana laku automobilů, leštění a voskování
Na profesionální detailing a péči o vozidlo zahrnující keramickou ochranu laku, leštění a voskování se v oblasti Boskovic a Letovic zaměřují profesionálové ze společnosti JR DETAILING.
JR DETAILING Čištění interiérů auta
Rehabilitace psů a koček po úrazech, operacích a při řešení ortopedických vad
Rehabilitaci psů a koček po úrazech, operacích a při řešení ortopedických vad provádí v Opavě a Ostravě odborná rehabilitační veterinární sestra z Veterinární kliniky MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
LASON CZ s.r.o.
Služby separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu
Chcete chránit životní prostředí? Společnost Ekoselect a.s. vám nabízí komplexní služby v oblasti separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu.
Ekoselect a.s.
Dovoz nových nebo ojetých osobních automobilů ze zahraničí na zakázku
Dovoz aut ze zahraničí svěřte do rukou firmy Luděk Rusina Přeprava aut z Frýdku-Místku. Na zakázku přepravíme ojeté vozidla i zcela nové automobily pro koncové zákazníky, autosalony i autobazary.
Luděk Rusina Přeprava aut
O společnosti TÜV SÜD Czech s.r.o: ochrana lidí, životního prostředí a majetku před riziky spojenými s technologiemi
Jsme zde, abychom vám poskytli zázemí a důvěru v technologie. V TÜV SÜD se specializujeme na ochranu lidí, životního prostředí a majetku před riziky spojenými s technologiemi.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Dodávka pásových a kolečkových schodolezů, které usnadní překonávání schodišť všech typů
Na zakázkovou výrobu bezbariérových řešení se zaměřuje profesionální firma MANUS Prostějov, spol. s.r.o., jejíž pobočku najdete v Trenčíně. Dodává pásové a kolečkové schodolezy pro překonání schodišť.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Šperky a dárky s exotickým nádechem  - Různé dárky.cz - zajímavé nápady na dárky pro ženy i muže
Chcete své blízké překvapit něčím originálním? Na Ruzne-darky.cz nabízíme šperky z různých koutů světa, které jsou skvělým dárkem pro každou příležitost.
Světelná reklama Praha