Aktuální microsite

Rostoucí nábytek pro děti, židle a stoly - zdravé, správné sezení
Zdravé a správné sezení podporuje rostoucí nábytek pro děti od společnosti Nábytek Amadeus, která se specializuje především na rostoucí stavitelné židle a stoly ale také ostatní doplňky.
Nábytek Amadeus
Výpalky i tryskání provádíme rychle a přesně
Kompletní kovoobráběčské práce od soustružení až po výpalky a tryskání najdete jedině u firmy Zekof z okolí Olomouce a Šumperka - jsme vám schopni zhotovit i upravit jakýkoli kovový výrobek na míru.
Zekof, s.r.o.
Vodní prvky na Vaší zahradu - koupací a okrasná jezírka, kaskády, vodotrysky
Oživte Vaši zahradu vodním prvkem. Společnost Zahradnické služby Hastík ze Vsetína Vám zrealizuje jezírka, kaskády či vodopády různých velikostí i tvarů, které nenaruší přírodní vzhled zahrady.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Beton pro tunely Praha - stříkaný beton, beton pro definitivní ostění
Společnost TBG Metrostav, s.r.o. Praha provozuje betonárny, v nichž vyrábí a dodává betony a betonové směsi.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Značkové mikiny, zimní bundy, vesty, kalhoty, tepláky, trička, tenisky Blauer USA - oblečení z aktuální kolekce i výprodej
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte značková trička, mikiny, bundy, vesty, kalhoty, tepláky i vycházkovou obuv a tenisky z aktuální kolekce. Vybrané značkové oblečení ve výprodeji.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Turnikety - plnoprůchodné turnikety, rotační turnikety, automatické pokladny, branky
Turnikety jsou ideální u vstupu do Vaší budovy. Máte komplexní informace o přístupech, docházce, ale i platbách za vstup do areálu. Firma ELVIS působí po celé ČR.
ELVIS
Kompletní podlahářský servis – profesionální služby a dokonalý design
Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou, to je profesionální tým podlahářů, který zajistí kompletní podlahářský servis. Vsaďte na dokonalý design za rozumnou cenu.
Podlahy Pavel Kasal
Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Opravy a servis vysokozdvižných VZV vozíků - více než 20 let zkušeností
Firma VZV DESTA SERVIS nedaleko Olomouce má již více než 20 let zkušeností v oblasti opravy a servisu vysokozdvižných vozíků značek Desta, Hyster, Toyota a další. Přenechejte vaše VZV profesionálům.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy
Nechte si vyrobit lisované příhradové vazníky u výrobce. Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy vyrábí a dodává firma KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o.
Autojeřáb DEMAG CITY AC 25T - pronájem
Hledáte pronájem autojeřábu za rozumnou cenu? Obraťte se na společnost REKOS v Olomouci, kde vám pronajmou plně funkční autojeřáb DEMAG CITY AC 25T s vyškoleným řidičem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Svislé a vodorovné dopravní značení, značky
Potřebujete-li realizovat nové dopravní značení nebo značky, pak je společnost Dopravní značení Svoboda, Olomouc pro vás ta pravá volba - poskytuje kvalitní služby rychle a spolehlivě.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Nápojový automat  na kávu a teplé nápoje - X2 E/7 - COFFEE TO GO, prodej, servis
Dodávka kvalitního nápojového automatu na kávu a teplé nápoje X2 E/7 - COFFEE TO GO, instantní a zrnková káva, kvalitní automaty za skvělou cenu jedině od společnosti DELIKOMAT s.r.o. z Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Kvalitní krbová kamna, komíny a kouřovody vybírejte v nové specializované prodejně
Služby v oblasti montáží a čištění komínů poskytuje Kominictví Marek Švécar. Zákazníci z Olomouce a Přerova si mohou přijít vybrat krbová kamna, komíny a kouřovody do nové prodejny v Prostějově.
Kominictví Marek Švécar
Prodej ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů
Mnohaleté zkušenosti s prodejem různých typů ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů v Olomouci má společnost LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Návrh a poradenství při výběru zeleně a květin do komerčních prostor a kanceláří
Poradenství při výběru zeleně a návrh rozložení květin v kancelářích a komerčních prostorech zajišťují specialisté společnosti Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Obkládka, pokládka a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin Brno město a venkov
Obkládku, pokládku a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin provádí firma LASPO podlahářství, s r.o. Obkládku a další podlahářské práce zajistíme v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Výstavba rodinných domů a nízkoenergetických ekonomických dřevostaveb
Výstavbou rodinných domů a nízkoenergetických ekonomických dřevostaveb v Pelhřimově i Humpolci se zabývá firma Homestead, s.r.o., která má s realizací bohaté zkušenosti.
Homestead, s.r.o.
Oxymetr s digitální optickou sondou pro měření kyslíku ve slané i sladké vodě
Profesionální oxymetry najdete v sortimentu společnosti Hanna Instruments Czech. Díky nejnovější technologii změříte jednoduše kyslík ve slané i sladké vodě.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Generální opravy a servis obráběcích a tvářecích strojů, soustruhů, opravy jeřábů
Celkové i menší opravy obráběcích strojů včetně preventivních prohlídek Vám zajistí společnost ZVU Servis a.s. z Hradce Králové. Poradíme si s opravou elektrických zařízení i zdvihací techniky.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Odborné poradenství pro ekologické stavby Most - přidejte se k našim spokojeným zákazníkům
Medium International I. s.r.o. se specializuje na odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů při realizaci ekologických staveb a dalších vodních děl.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Skleněná stěna pro reprezentativní prostředí autosalonu Ferrari Praha | ACERA SKLO
Skleněná stěna je skvělým řešením všude tam, kde je potřeba zajistit reprezentativní prostředí. Ne náhodou si ji zvolil také Ferrari autosalon Scuderia z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Výroba plastové potrubí, kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu
Zajišťujeme jako největší český výrobce výrobu plastového potrubí v různých variantách, jako například kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí