Aktuální microsite

Dodávky a montáže telekomunikačního zařízení, telekomunikační systémy
Dodávky a montáže všech telekomunikačních zařízení, telekomunikační systémy s kompletními službami od firmy ELMONT GROUP, a.s. v Brně.
ELMONT GROUP, a.s.
Zvelebení interiéru a exteriéru kulturních a historických objektů tryskáním
Zvelebení interiéru a exteriéru historických a kulturních památek zajišťuje Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Renovujeme hrady, zámky, kostely, fontány, kašny sochy a další.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Půjčovna, pronájem stavebního lešení, montáž, demontáž, doprava
Půjčování, pronájem kvalitního stavebního lešení včetně montáže, demontáže a dopravy poskytuje firma Zednictví Jiří Pokorný, působící v okrese Znojmo.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Průmyslové řetězy, výroba Cheb – dlouhá životnost a bezporuchovost zaručena
Pobočka Cheb společnosti Contra Praha s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu kompletního sortimentu kvalitních p průmyslových řetězů s dlouhou životností a bezporuchovostí.
CONTRA Praha, s.r.o. Distrubuce průmyslových řetězů Cheb
Okenní samolepky bez blednutí a smývání tisku
Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař Vám zajistí okenní samolepky u kterých se nesetkáte s nežádoucím blednutím a smýváním tisku. Kvalitní okenní samolepka na míru, dle Vašeho přání.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Stroj REMS Akku-Cento 22 V na rychlé dělení a odhrotování trubek
Akumulátorový stroj REMS Akku-Cento 22 od společnosti REMS Česká republika s.r.o. rychle, pravoúhle a bez otřepu dělí a odhrotuje litinové, plastové i ocelové trubky.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.
Kvalitní autoelektrikářské práce - servis a oprava elektrických dílů ve vozidle
Veškeré autoelektrikářské práce včetně servisu a oprav startérů i alternátorů provádí autoservis Lichnovský v Kopřivnici nedaleko Nového Jičína, Vsetína a Valašského Meziříčí.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Skladové regály plně přestavitelné – snadno, rychle a bez šroubování
Skladové plně přestavitelné regály, které snadno, rychle a bez šroubování uzpůsobíte aktuálním požadavkům, nabízí společnost Altic Point s.r.o. se sídlem u Prahy.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Rychlá a profesionální výstavba, dodávka, montáž plynovodů a ropovodů
Rychlou a profesionální výstavbu, dodávku a montáž ropovodů a plynovodů provádí společnost Glumbík s.r.o. v Ostravě, ale působí po celé Moravě.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Výroba a prodej kvalitního a značkového bílého nebo červeného moravského vína
Kvalitní a značková moravská vína z vlastní produkce zakoupíte ve Vinařství Kukla. Prodáváme široký sortiment bílých a červených moravských vín, i dárková balení - možnost zakoupení vín přes e-shop.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Výroba jemnozrnného, střednězrnného i hrubozrnného asfaltového betonu
Jemnozrnný, střednězrnný i hrubozrnný asfaltový beton vyrábí společnost Obalovna Ostrava s.r.o., která se specializuje na výrobu horkých obalovaných asfaltovaných směsí a v oboru má bohaté zkušenosti.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Výroba a zpracování odlitků z barevných kovů, slévárna Kolář J., v.o.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s. se zabývá výrobou a zpracováním odlitků z barevných kovů, zejména ze slitin hliníku, mosazi a bronzu.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Bednící panelový systém, stěnové bednění zajišťující dokonalý povrch betonu
Společnost SCASERV a.s. se zabývá pronájmem i prodejem stěnového bednění LOGIK 50, což je všestranný bednící systém, zajišťující dokonalý povrch betonu dle nejpřísnějších norem.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Zvedací zařízení pro vysokozdvižné vozíky - plošinové zvedáky, přízvedy a sloupy
Plošinové zvedáky, pneuhydraulické přízvedy a mobilní sloupy dodává firma MITERAL se sídlem v Brně. Máme široký výběr zvedacích zařízení pro vysokozdvižné vozíky podle druhu práce.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Squashová škola pro děti s kvalifikovanými a zkušenými trenéry
Kvalifikovaní a zkušení trenéři ze squashové školy SBA Squash v Ostravě-Zábřehu budou dohlížet na Vaše děti při tréninku squashe, který svou jednoduchostí a hravostí nadchne i sportovní antitalenty.
SBA Squash, s.r.o.
Autoopravna a kompletní servis osobních vozidel
V Autoopravně Aleš Lengál nedaleko Znojma poskytujeme kompletní služby pro osobní vozidla tuzemských i zahraničních značek včetně mechanických, klempířských a lakýrnických prací.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Chodítka a berle francouzské či podpažní, vycházkové hole – kompenzační pomůcky
Pomůcky pomáhající zmírnit handicap či postižení osoby – kompenzační pomůcky – chodítka, berle francouzské i podpažní, vycházkové hole – naleznete na prodejně firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Prodej bubnových sekaček a mulčovačů od českých výrobců – stavebnice DAKR TEKTON a TRITON
Zakoupit bubnové sekačky a mulčovače, dodávané od českých výrobců, můžete u společnosti AGS Ing. Beneš v Židlochovicích u Brna. Oceníte velký výběr stavebnic DAKR TEKTON a TRITON a jejich nástavců.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě
Komplexní služby v oblasti výroby, dodávek a montáží ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě poskytuje společnost Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Levné ubytování pro cyklisty s úschovnou kol, kuchyňkou
Pohodlné a finančně nenáročné ubytování na Pálavě - to je Turistická ubytovna Nové Mlýny. Poskytujeme levné ubytování s úschovnou kol a kuchyňkou pro cyklisty a cykloturisty.
Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Velkoobchod s motorovými oleji TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Spolehlivým velkoobchodním partnerem s motorovými oleji ověřených značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro vaši dílnu, prodejnu či firmu je firma MERLIN-PLUS, spol s.r.o.