Aktuální microsite

Zahradnictví s rozvozem zakoupeného zboží na místo určení včetně možnosti výsadby
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o. zajišťuje pro své zákazníky rozvoz zakoupeného zboží na místo určení v rámci Brna zcela zdarma. K dopravě je možné si objednat i výsadbu zakoupených rostlin.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Vodovodní, umyvadlové a dřezové baterie NOVA – prodej a servis od profesionálů
Spolehlivým prodejcem kvalitních vodovodních, umyvadlových, dřezových a dalších typů baterií značky NOVA je společnost KOVER, spol. s r.o. z Jesesníku, jejíž pracovníci zajišťují i servis.
KOVER, spol. s r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Realizace asfaltových komunikací včetně chodníků
Pokud potřebujete ve městě nebo obci postavit novou asfaltovou komunikaci včetně přilehlých chodníků, obraťte se na firmu DS DUMA s.r.o. ze Znojma, která se postará o realizaci této dopravní stavby.
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výkonný stavební vysoušeč pro obce, archivy, menší organizace a stavební firmy
V boji s nežádoucí vlhkostí čerstvých staveb, sklepů nebo archivů pomůže obcím, menším organizacím i podnikatelům stavební vysoušeč REMS SECCO 50 od společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Kanceláře, velíny a mistrovny ve výrobních halách - odhlučnění dle Vašich potřeb
Součástí výrobních hal bývají také kanceláře, školící místnosti, velíny či mistrovny. Pokud potřebujete tyto místnosti kvalitně odhlučnit, společnost ROMAn s.r.o. z Prahy je tu pro Vás!
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Výroba rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku dle přání klienta
Pro výrobu rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku, přesně dle Vašich potřeb kontaktujte společnost DK-ELVIS s.r.o., která sídlí v Ostravě. Vhodné pro všechna odvětví průmyslu.
DK-ELVIS s.r.o.
Výroba lepené dřevařské materiály, polotovary - spárovky, hoblované hranoly
Ve firmě BRENUS Polešovice-Uherské Hradiště je výroba zaměřena na lepené dřevařské materiály, polotovary - dodávají spárovky, hoblované hranoly.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Stavba Gabionů - okrasné zídky a ploty z kamene pro Vaší zahradu za nízkou pořizovací cenu
Realizací Gabionů se ve Vsetíne, Zlíně a okolí zabývá společnost Zahradnické služby Hastík. Jedná se o okrasné zídky a ploty z kamení, které oživí Vaší zahradu.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Odborná likvidace, deratizace a hubení štěnic – práce prováděná profesionály
Hubení štěnic v domácnosti, deratizaci, desinfekci a odbornou likvidaci nejen v domácnostech zasaženým výskytem provádí odborníci ze společnosti Deratizace Konečný v Praze a širokém okolí.
Deratizace Konečný
Kurzy ZY Qigong, cviky a techniky pro získání pevného zdraví, vitality a dlouhověkosti
Bc. Petr Kochlík pořádá kurzy tradičního čínského umění Zhong Yuan Qigong, jenž pracuje s energií, tělem a myslí. Toto umění posílí vaše zdraví a vitalitu.
Výškové páce horolezeckou technikou, opravy střech, fasád, komínů, mytí oken
Společnost Pro - Fasmont, s.r.o. se věnuje výškovým pracím pomocí horolezecké techniky. Nabízíme opravy střech, fasád, komínu, mytí oken a další výškové práce.
Česko-slovenská Environmentální konference – setkání odborníků na téma životního prostředí
Společnost E-expert s.r.o. pořádá Česko-slovenskou Environmentální konferenci - ENVIRO 2024, tedy setkání odborníků na téma životního prostředí za účelem výměny zkušeností v tomto odvětví.
E-expert, spol. s r.o.
Panelové, japonské posuvné stěny - moderní a elegantní doplněk interiérů
Panelové nebo-li japonské posuvné stěny jsou moderním a elegantním doplňkem vašeho interiéru. Navštivte firmu Rega interier v Olomouci, kde si vybere z mnoha druhů včetně nových originálních kolekcí.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Gastro kolekce vín – svěží vína pro restaurace, kavárny, gastronomická zařízení
Vína vhodná pro restaurace, kavárny a další gastronomické provozy vyrábí Vinařství Červinka. Dodáváme gastro vína s nižším obsahem zbytkového cukru, která si zachovávají svěžest.
Vinařství a penzion Červinka
Stavební činnost, výstavba rodinných a průmyslových staveb, nebytová výstavba, rekonstrukce
Společnost BIOMAROS s.r.o. se zabývá bytovou i nebytovou výstavbou. Firma staví rodinné domy i průmyslové stavby, provádí také rekonstrukce.
Prodej i servis elektrického i AKU nářadí značky Milwaukee - brusky, vrtačky, šroubováky
Společnost Lixus Technik s.r.o. z Ostravy se specializuje na maloobchodní i velkoobchodní prodej ručního elektrického i AKU nářadí značky Milwaukee a k nabízeným produktům poskytují záruční servis.
Lixus Technik s.r.o.
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů včetně dopravy a složení
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů vhodných k uskladnění materiálu nebo jako mobilní kancelář zajišťuje v oblastech Znojma a Moravského Krumlova společnost Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi s neomezeným vstupem do aquacentra
Zažijte skvělou rodinou dovolenou v prostředí krásné jesenické přírody v Hotelu Slunce Aquacentrum. Pro rodiny s dětmi máme připraveny zvýhodněné pobyty s neomezeným vstupem do aquacentra.
Hotel Avanti – ideální výchozí bod pro poznávání krás Brna a Jižní Moravy
Pokud se chystáte poznávat krásy Brna a celé Jižní Moravy, ubytujte se v Hotelu Avanti – hotel nedaleko centra Brna, který představuje ideálním výchozí bod.
Hotel AVANTI****
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Luxusní designová německá krbová kamna Skantherm
Designová krbová kamna od německé značky Skantherm a kompletní sortiment ke krbovým kamnům prodává společnost Kamna, krby Láznička – KALA z Jihlavy.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH