Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Zemědělství, živočišná a rostlinná výroba, okres Blansko
Činnost v oblasti zemědělské výroby, chov skotu a drůbeže, prodej čerstvých produktů nejlepší kvality, technické služby z oblasti mechanizace. AGRODRUŽSTVO Brťov-Lipůvka.
Prodej okrasných rostlin, keřů a příslušenství na zahradu –  keramika, okrasný štěrk
V zahradním centru Morávkovo v Lednici zakoupíte různé druhy okrasných rostlin a keřů. Prodáváme také široký sortiment příslušenství na zahradu, jako jsou květináče, keramika nebo okrasný štěrk.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena z okolí Bílých Karpat.
Kafilérie, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučka
Veterinární asanace, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučky, kafilerního tuku realizuje AGRIS spol. s r.o.
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy - javor, cedr, borovice, smrk - prodej
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy, jako je javor, cedr, borovice nebo smrk, které lze použít jako výrazné prvky v kompozici v zahradnické tvorbě, prodává Zahradnictví Brno Kresa.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Sazenice okrasných jehličnatých, listnatých stromů - prodej
Sazenice okrasných jehličnatých i listnatých stromů zakoupíte v okolí Brna v zahradním centru Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Půdní kondicionéry pro výživu rostlin, keřů a stromů - TerraCottem Universal, Arbor, Turf, Complement
Výhradním distributorem a prodejcem půdních kondicionérů pro výživu rostlin, keřů a stromů TerraCottem Universal, Arbor, Turf, Complement je společnost TERRACOTTEM Česko Kvete s.r.o.
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky Brno
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky, vzrostlé keře a stromy, kvalitní substráty - PM Agri s.r.o. Brno
Jak šetřit vodu při zalévání rostlin – redukce zavlažování rostlin, Česká republika
Pokud chcete šetřit vodu při zalévání rostlin a redukovat frekvenci zavlažování rostlin, vyzkoušejte půdní kondicionéry TerraCottem z České republiky.
Hnojiva v tabletách pro výživu rostlin a jejich rychlý růst - prodej Česká republika
Pro výživu rostlin a jejich rychlý růst vyzkoušejte hnojiva v tabletách, která vytvoří velkou zásobu živin s dlouhodobým účinkem. Na jejich výrobu a prodej je specialistou společnost ECOLAB Znojmo
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Produkty pro výživu skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků
Sháníte krmné plodiny nebo poradenství v oblasti výživy skotu a zemědělství? Hlavní naší náplní je činnost v oblasti výživy skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků.
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Vodní zahradnictví se zaměřením na pěstování vodních a bahenních rostlin, výstavba jezírek
Pěstováním a prodejem vodních rostlin, okrasných travin i trvalek se zabývá společnost Vodní Zahrada PhDr. Iva Doležalová sídlící v obci Komořany u Vyškova.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Prodej ovocných stromů a ovoce ze šlechtitelské stanice
Prodej ovocných stromů od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Výpěstky ovocných stromků, školkařské výpěstky pro drobnou spotřebu i rozsáhlé výsadby.
Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Přijďte si vyzkoušet sportovní rybolov k nám a užijte si atmosféru úspěšného rybolovu
Ať už jste vášnivými rybáři nebo si rybolov chcete vyzkoušet jen rekreačně, pak určitě vyzkoušejte proslulý sportovní rybolov u nás v Božicích!
Sportovní rybolov Božice
Poznejte skutečnou kvalitu palivového dříví, kterou rozhodně oceníte!
Hledáte-li cokoliv oblasti lesnických služeb nebo Vás zajímá třeba jen prodej palivového dříví, pak se obraťte na firmu WOOD TRADING, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
WOOD TRADING s.r.o.
Těžba dříví – výchovné a kalamitní těžební práce
Specialista na lesní těžbu dříví, pomocí ruční i harvestorové techniky, to je společnost WOOD TRADING s.r.o. z Brna. Provádíme výchovné i kalamitní těžební práce.
WOOD TRADING s.r.o.
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv, pomalu rozpustné, dlouhodobě působící hnojiva
Výrobu kvalitních speciálních pomalu rozpustných a dlouhodobě působících hnojiv zajišťuje společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o., ze Znojma.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Obchod dřívím - komplexní služby včetně těžby a jeho zpracování
Společnost pro obchod dřívím, která Vám zajistí těžbu a zpracování dříví, včetně odborného poradenství, to je firma WOOD TRADING s.r.o.
WOOD TRADING s.r.o.
Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019 - rybářský maraton dvoučlenných družstev
Sportovní rybolov Božice zve všechny nadšené rybáře na oblíbený tradiční rybářský maraton dvoučlenných družstev – Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019.
Sportovní rybolov Božice
Lesnické služby – pěstební činnost, výsadba, výřezy
Komplexní lesnické služby, zaměřující se na oblast péče o les, jako je pěstební činnost, výsadba či výřezy poskytuje společnost WOOD TRADING s.r.o.
WOOD TRADING s.r.o.