Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Výroba dlouhodobě působících pomalu rozpustných hnojiv
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv firma ECOLAB ze Znojma pro dlouhotrvající účinky jako hnojivo pro pokojové rostliny, keře, okrasné ovocné stromy, ale také balkónové rostliny
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM - výroba, dodávka
Kvalitní pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM -výrobce a prodejce. Speciální hnojiva s vysokým obsahem živin za dostupné ceny od firmy ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Prodej okurek nakladaček od lokálního pěstitele
Jiří Kratochvíl je lokálním pěstitelem zeleniny a provozuje prodejnu zeleniny v obci Kupařovice nedaleko Pohořelic u Brna i Rajhradu. Každoročně mívá na prodej okurky nakladačky.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Ovocné dřeviny – prodej keřů, zakrslých, sloupovitých a vzrostlých odrůd ovocných stromů
Široký výběr ovocných dřevin nakoupíte v okolí Lednice v zahradním centru Morávkovo ASTRA LEDNICE. Prodáváme ovocné keře, zakrslé i sloupovité odrůdy stromů vhodných do malých i velkých zahrad.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Minerální lizy, krmné směsi, krmiva pro zvířata, výroba a distribuce
Vyrábíme a distribuujeme doplňková, minerální krmiva a doplňková krmiva, krmné směsi, minerální lizy zakoupíte od naší firmy MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Prodej ovocných i okrasných stromů a keřů, trvalek, skalniček a letniček na Vaši zahradu
Prodejem ovocných i okrasných stromů a keřů, skalniček, bylinek trvalek, letniček i příslušenství a vše potřebné pro zahradu se zabývá firma Zelená zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Návrh a poradenství při výběru zeleně a květin do komerčních prostor a kanceláří
Poradenství při výběru zeleně a návrh rozložení květin v kancelářích a komerčních prostorech zajišťují specialisté společnosti Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Přijďte si od června nasbírat čerstvé jahody a zakoupit domácí marmelády a zavařeniny
Tradiční samosběr či prodej čerstvých jahod i marmelád nedaleko Brna zajišťuje firma Zelenina Kupařovice. Zakoupit můžete i veškerou sezónní zeleninu a další ovoce.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách s dlouhodobou působností - výroba
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv ve formě tablet, které rostlinám zajistí dostatečný přísun živin a pomohou jim k rychlému růstu, je společnost ECOLAB Znojmo, spol. s.r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Zahradnictví s rozvozem zakoupeného zboží na místo určení včetně možnosti výsadby
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o. zajišťuje pro své zákazníky rozvoz zakoupeného zboží na místo určení v rámci Brna zcela zdarma. K dopravě je možné si objednat i výsadbu zakoupených rostlin.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Výroba, prodej minerální krmivo pro domácí i hospodářská zvířata, prodej, dodávka
MIKROP ČEBÍN a.s., vyrábí a prodává krmivo pro psy, kočky, krmiva pro hlodavce, plazy i exotické ptactvo. Dále ale také pro drůbež, skot, ovce, holuby.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Prodej přípravky pro výrobu vnadících směsí pro ryby, směsi pro sportovní rybolov
Prodejce, dodavatel přípravků pro výrobu vnadících směsí pro ryby, krmítková směs pro ryby, doplňky pro rybolov s různými příchutěmi nabízí MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Čerstvá zelenina každý den přímo z pole – zelenina, papriky, rajčata, květák a brambory
Prodejem čerstvé zeleniny natrhané každé ráno na vlastním poli se zabývá firma Zelenina Kupařovice – Jiří Kratochvíl. Pořídíte u nás papriky, rajčata, květák brambory a další zeleninu.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.
E-shop, prodej půdních kondicionérů TerraCottem - e-shop – pro rostliny, stromy i trávník
Odolnější, produktivnější a zdravější rostliny, stromy i trávník získáte díky půdním kondicionérům TerraCottem, které zakoupíte na eshopu pudnikondicioner.cz
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Výroba a prodej krmiv pro zvířata, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, asanace
Kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata vyrábí společnost AGRIS spol. s r.o. sídlící v obci Medlov v Jihomoravském kraji. Dodáváme krmiva od masokostní přes krevní až po drůbeží moučku.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Švestky, slivoně ovocné stromky, renklody, slíva - prodej
Švestky, slivoně ovocné stromky, renklody, slíva - prodej vlastní produkce ovocných stromků nabízí firma ZAHRADNICTVÍ Urban u Brna.
Prodej ovocných stromků, meruňky, švestky, třešně, jabloně, netradiční druhy
Specialista na zahradnictví, prodej ovocných stromků, meruněk, švestek, jabloní, višní, hrušní a dalších netradičních druhů, to je Zahradnictví Urban.
Rostlinná a živočišná výroba Olbramovice – pěstování obilovin a chov hospodářských zvířat
Pan Jiří Kellner se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Nabízí domácí produkty té největší kvality. Dále nabízí zemědělské služby, a to vše ve Středočeském kraji.
Prodej zemědělských komodit, prodej osiv pícnin, prodej léčivých rostlin, šlechtění a semenářství plodin
Firma AGROGEN spol., s.r.o. zabývá prodejem osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a dalších zemědělských komodit. Šlechtitelský program se zaměřuje na šlechtění pícnin.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.
Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Prodej ovocných stromků a především kvalitně pěstovaných meruněk různých odrůd
Zahradnictví URBAN sídlící nedaleko Brna v Želešicích je dlouholetým pěstitelem a prodejcem ovocných stromků a v nabídce má i rozmanité druhy meruněk.