Zajímá vás chov zvířat a hledáte s tímto spojené produkty a služby? Ať už jde o chov hospodářských zvířat, jako jsou koně, krávy, kozy, ovce, králíci, drůbež nebo domácí zvířata jako psy, kočky, křečci a další, tak zajisté využijete i pestrou nabídku produktů jako je krmení a vybavení včetně služeb veterináře, ustájení či výcviku.

Farma, rostlinná konvenční výroba, ekologicky pěstované ovoce a myslivost
Rostlinná výroba, kvalitní obiloviny, ekologické ovoce a čerstvě ulovená zvěřina od společnosti FARMA Ing. Josef Vendolský ze severní Moravy.
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena
Ekostatek, chov koní a masného skotu Hodonín, prodej koní, masný skot, prodej lučního sena z okolí Bílých Karpat.
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, celá ČR
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, odchyt celá ČR, skot, krávy, koně, ovce, jeleni, daňci, siky.
Rostlinná a živočišná výroba - pěstování obilovin, chov prasat a skotu
Společnost TERRA KAPLÍŘ spol. s r.o. se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na pěstování obilovin, řepky a slunečnice a specializujeme se na šlechtitelský chov prasat a skotu.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Rostlinná a živočišná výroba, výroba mléka, pěstování obilovin
Na rostlinnou a živočišnou výrobu včetně výroby bioplynu se již od roku 1998 zaměřuje akciová společnost AGRONA Staré Město, a.s. u Moravské Třebové v okrese Svitavy.
AGRONA Staré Město, a.s.
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na pěstování obilovin, chov skotu a produkci mléka
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se specializuje společnost TEAM, v. o.s. - zemědělská výroba z obce Černuc u Kladna. Kvalitní produkce cukrové řepy i řepky s chovem vysoce užitkového skotu.
Živočišná a rostlinná výroba, ovocnářství, chov skotu, výroba mléka Žlunice
Rostlinné plodiny, chutné mléko i šťavnaté ovoce zajišťuje společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. z obce Žlunice v okresu Jičín. Pěstujeme a dodáváme přírodní produkty té nejvyšší kvality.
Farma Chvalšiny, ekologické zemědělství, chov hovězího dobytka, rostlinná produkce
Organickým zemědělstvím s etičtějším přístupem k chovaným zvířatům se zabývá FARMA CHVALŠINY, s.r.o. z okresu Český Krumlov. Farmaříme s ohledem na životní prostředí i zdraví lidí.
Farma Olšovka, ustájení koní, jezdecké kurzy, firemní teambuildingy i školy v přírodě
Farma Olšovka NORD OLŠOVKA, spol. s r.o. je rodinný statek v obci Žinkovy – Březí na Plzeňsku, který se zaměřuje na chov domácích zvířat, ekologické zemědělství, lesnictví a rybolov.
Přijďte si vyzkoušet sportovní rybolov k nám a užijte si atmosféru úspěšného rybolovu
Ať už jste vášnivými rybáři nebo si rybolov chcete vyzkoušet jen rekreačně, pak určitě vyzkoušejte proslulý sportovní rybolov u nás v Božicích!
Sportovní rybolov Božice
Rostlinná i živočišná výroba s pěstováním obilovin, pícnin a chovem hovězího dobytka
Kvalitní rostlinou produkci i hovězí maso Vám poskytne firma Zemědělské družstvo Lipová v okresu Prostějově. Na rozsáhlé ploše pěstujeme ječmen, pšenici, žito i pícniny.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.
Vyjížďky na koních a ponících, výuka jezdectví, exkurze pro školy
Vyjížďky na koních a ponících, práce s mladými koňmi, odbourávání strachů, výuka jezdectví, výukové exkurze pro školy realizuje Lucie Boháčová – Ponyland.
Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019 - rybářský maraton dvoučlenných družstev
Sportovní rybolov Božice zve všechny nadšené rybáře na oblíbený tradiční rybářský maraton dvoučlenných družstev – Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019.
Sportovní rybolov Božice
E-shop prodejny EQUICENTRUM - Jezdecký areál a jezdecké potřeby Choustníkovo Hradiště, Trutnov
V našem Eshopu si vybere každý nadšenec koní, nabízíme veškeré vybavení pro jezdecký sport a pro chov koní - SCR Fassati s.r.o. Jezdecký areál a jezdecké potřeby Choustníkovo Hradiště
Perspektivní koně do sportu – prodej
Chcete se věnovat jezdectví naplno? Rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí k prodeji perspektivní sportovní koně s prověřeným původem.
Kroužek jezdectví Cheb
Máte doma dítě, které má rádo koně a chce se naučit základům jezdectví? Navštivte kroužek jezdectví na rodinné farmě Šimáčková Eva – Nebanice nedaleko Chebu.
Pastevní ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně pastevní ustájení s velkými výběhy? Farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí v období jaro podzim pastevní ustájení za výhodnou cenu.
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, bramborárna
Zemědělské družstvo Kunžak v okrese Jindřichův Hradec má divize rostlinné a živočišné výroby, zaměřujeme se na produkci mléka, hovězího a vepřového masa, brambor a obilovin.
Koně na prodej Nebanice – sportovní, hobby, chovní
Rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice nedaleko Chebu nabízí zájemců koně na prodej vhodné do sportu, pro rekreační ježdění i kočárové koně s ověřeným zdravotním stavem a prokázaným původem.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu a prasat, produkce mléka
Rostlinná a živočišná výroba, produkce kvalitních českých potravin, chov skotu a prasat, produkce mléka, pěstování obilovin, máku a hrachu zajišťuje AGRO Jesenice u Prahy a.s.
Rostlinná a živočišná výroba Plzeň-sever
Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá odvětvím rostlinné i živočišné výroby v okrese Plzeň – sever.
Bílovská zemědělská a.s., rostlinná a živočišná výroba v okrese Plzeň-sever
Družstvo Bílovská zemědělská a.s. se zabývá zemědělskou činností, rostlinnou a živočišnou výrobou, s provozem v obci Potvorov v okrese Plzeň-sever.
Chov a prodej krůt Jičín – prodej čerstvého kvalitního krůtího masa
Nabízíme kvalitní čerstvé krůtí maso pro spokojené zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet - Jiří Kořínek - Farma Nový Dvůr nedaleko Jičína.