Zajímá vás chov zvířat a hledáte s tímto spojené produkty a služby? Ať už jde o chov hospodářských zvířat, jako jsou koně, krávy, kozy, ovce, králíci, drůbež nebo domácí zvířata jako psy, kočky, křečci a další, tak zajisté využijete i pestrou nabídku produktů jako je krmení a vybavení včetně služeb veterináře, ustájení či výcviku.

Chov koní - výcvik, prodej, vyjížďky
Tým zkušených ošetřovatelů rodinné farmy Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu se zabývá chovem starokladrubských a sportovních koní, jejich výcvikem, ustájením a prodejem.
Živočišná výroba, prodej živých a jatečních prasat v ZDV Fryšták
Celoroční prodej živých a jatečních prasat pro zájemce z regionu Zlín nabízí ZDV Fryšták. Živočišná výroba je zaměřena i na chov jatečného skotu
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Boxové ustájení koní Nebanice
Boxové ustájení koní s kvalitním zázemím pro jezdce a trénování s garancí odborného personálu nabízí na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Ustájení hříbat Nebanice
Vlastníte kobylu s hříbětem a nastal čas odstavu? Hledáte pro své hříbě na příští roky vhodné ustájení? Neváhejte využít služeb farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Prodej koní Nebanice
Prodejem perspektivních chovných a sportovních koní vhodných ke skoku, drezuře i rekreačnímu ježdění se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Penzion Nebanice – ubytování s možností ustájení koně nebo jezdeckých pobytů
Penzion Nebanice nedaleko Chebu nabízí útulné ubytování v místním jezdeckém areálu s možností ustájení vlastního koně po dobu pobytu, jízdy na koních, cyklovýletů nebo relaxace v krásné přírodě.
Výcvik jezdců Nebanice
Trenéři a speciálně vybraní koně na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí výcvik jezdců začátečníků nebo pokročilých v parkuru i drezuře.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu, prodej obilí a slámy, středisko mechanizace
Kvalitní hovězí maso, mléko, pšenici, řepku i kukuřici Vám dodá Zemědělské družstvo Sebranice. Středisko živočišné i rostlinné výroby s chovem krav, telat i býků, ideální pro maloodběratele.
Chov koní Nebanice
Chovem sportovních a starokladrubských koní se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu - moderní jezdecký areál s kvalitním zázemím pro koně i jezdce, pastvinami a odchovnou hříbat.
Výcvik koní Nebanice
Základní i pokročilý drezurní a parkurový výcvik koní pod vedení zkušených trenérů s licencí stejně jako moderní zázemí pro jezdce i koně nabízí rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Ustájení hříbat Nebanice
Máte hříbě po odstavu a hledáte vhodné ustájení s prostornými výběhy a pravidelnou péčí? Farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu disponuje odchovnou hříbat a nabízí své služby ustájení.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Odchov plemenných býků, prodej plemenného skotu na produkci masa
Odchov plemenného skotu s velkou jateční výtěžností, prodej masných plemen hereford, aberdeen angus a charolais realizuje na farmě v Rýmařově Jan Hořák.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Prodej a chov sportovních a kladrubských koní Nebanice
Máme pro Vás kladrubské koně ke koupi i rekreačnímu či sportovnímu využití.
Ubytování Nebanice - pobyt pro milovníky koní a krásné přírody
Také chcete zažít dovolenou na statku u koní? Pak je pro Vás ubytování v novém Penzionu Nebanice s vlastní restaurací nedaleko Chebu tou správnou volbou.
Ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně kvalitní ustájení s profesionální péčí, velikými výběhy a krytou jízdárnou? Na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nalezne Váš koník svůj domov.
Rostlinná a živočišná výroba v Českém ráji, obilí, řepka, hovězí maso, prodej
Rostlinné i živočišné produkty té nejvyšší kvality Vám dodá společnost AGRA Český ráj a.s. z obce Všeň. Zajistíme pro Vás cukrovou řepu i krmivou základnu pro živočišnou výrobu.
Živočišná výroba  Velké Svatoňovice – výhodný prodej mléka v areálu družstva
Naše družstvo nabízí výhodný prodej mléka přímo od krav z našich pastvin, prodej mléka ve dvoře každé úterý a pátek vždy od 7.00 do 9.00 hodin - Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice.
Výcvik jízdy na koni Nebanice
Je Vaším snem umět jezdit na koni nebo umíte základy chcete se zdokonalit ve skoku či drezuře? Absolvujte výcvik jízdy na koni pro začátečníky i pokročilé na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Firemní akce spojené s jízdou na koni Nebanice
Chcete dopřát svým zaměstnancům nebo kolegům nezapomenutelný zážitek jízdy na koni spojený s firemní akcí? Uspořádejte tedy svou firemní akci v prostorách Farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Živočišná výroba Pardubice – chov skotu na mléko a maso
V našem družstvu se zaměřujeme na produkci mléka, chov skotu a chov prasat. Živočišná výroba je soustředěna do dvou samostatně hospodařících středisek - Křičeňsko a Vítězná.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Rostlinná a živočišná výroba, chov a velkovýrobna vepřů, jatka
Rostlinnou a živočišnou výrobu, řeznictví, chov a velkovýrobnu jatečních a plemenných vepřů, pěstování obilovin pro potravinářství provádí Zemědělské družstvo Vícov.
Rostlinné a živočišné výrobky - pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky, chov krav
Rostlinné a živočišné výrobky nabízí společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice, která poskytuje pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky a specializuje se na chov krav.
Rostlinná a živočišná výroba, chov hovězího dobytka, produkce mléka a výroba medu
Kvalitní polní plodiny, chutné ovoce z vlastních sadů či hovězí maso s produkcí kravského mléka Vám zajistí společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. Vyrábíme produkty té nejvyšší kvality.