Zajímá vás chov zvířat a hledáte s tímto spojené produkty a služby? Ať už jde o chov hospodářských zvířat, jako jsou koně, krávy, kozy, ovce, králíci, drůbež nebo domácí zvířata jako psy, kočky, křečci a další, tak zajisté využijete i pestrou nabídku produktů jako je krmení a vybavení včetně služeb veterináře, ustájení či výcviku.

Jízdy na koních a ubytování pro rodiny s dětmi na malebné Farmě Malenice
Farma Malenice v okrese Strakonice leží nedaleko Národního parku Šumava a láka na dovolenou pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Užijte si jízdy na koních, pro začátečníky i pokročilé.
Prodej jehňat a skotu a zemědělská činnost na polích a loukách od Eko farmy Szance
Eko farma Szance z Mostu u Jablunkova v okrese Frýdek Místek nabízí kompletní zemědělské služby od práce na polích a loukách po svozy dřeva a údržbu silnic v zimě.
Produkty ekologického zemědělství, minerální lizy pro skot, ovce, kozy a koně
Zemědělská společnost Jamenská a.s. se zabývá nejen výrobou mléka, vepřového masa a také trav na semeno, ale nejvýznamnější je pro nás výroba a prodej minerálních krmiv - lizů a solí.
Stáj Lidka – oáza klidu u koní uprostřed jesenických hor
Projížďky na koních, cvičební jízdy, jízdy pro děti, vyjížďky v sedle na celý den, i delší dobu s ubytováním zajišťuje Stáj Lidka v okrese Bruntál.
Chov koní, odchov hříbat, prodej skotu a sena – ekostatek na Hodonínsku
Milujete koně? Není ušlechtilejšího zvířete než je kůň. Chtěli byste rozšířit svůj chov o sportovní či volnočasové koně? S tím Vám může být nápomocný hřebčín KVATRO-EKOSTATEK, spol. s r.o.
Rostlinná a živočišná výroba Opava, pěstování ječmene, pšenice, chov skotu, produkce mléka
Výrobní a obchodní družstvo Stěbořice podniká v Moravskoslezském kraji, pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, kukuřici, chov skotu a produkčních dojnic.
Zemědělské družstvo v okrese Kroměříž, pěstování obilovin včetně osiv, chov skotu, produkce mléka
Naše zemědělské družstvo MORKOVICE se řadí k velkým zemědělským družstvům a podnikům v kraji, pěstujeme obiloviny a osiva, dále jsme zaměřeni na chov skotu a produkci mléka.
Farma Bojov s přítulnými zvířátky Praha, koně, kozy, ovce, psi, kočky, králíci, papoušci, vyjížďky
Na naší farmě Bojov Vás přivítají milí lidé a velmi přítulná zvířátka, u nás si odpočinete a načerpáte mnoho dobré energie, pořádáme zážitkové vyjížďky na koních.
Váš dodavatel certifikovaného biomasa v okrese Cheb - Ekofarma Jedlová
Patříte i vy mezi gurmány, kteří pro uspokojení svých stravovacích nároků vyhledávají biomaso té nejvyšší kvality? Ekofarma Jedlová právě takové maso produkuje a dodává.
Chovatelská stanice from Buddha's home Praha, chov čínských chocholatých psů, štěňata
Ve své chovatelské stanici from Buddha's home v Praze provozujeme chov čínských chocholatých psů a nabízíme k prodeji narozená štěňata.
Zemědělské družstvo Mladotice, živočišná a rostlinná výroba, chov skotu, chov prasat
V současné době družstvo Mladotice hospodaří na výměře 751,96 ha zemědělské půdy kde pěstuje obiloviny, ozimou řepku a kukuřici, chová skot a prasata.
Farma Jandrt ekologické zemědělství Šumperk, produkce BIO potravin, BIO brambory, seno
Farma Jandrt s.r.o., která se nachází v Hanušovocích v podhůří Hrubého Jeseníku v okrese Šumperk, věnuje se zemědělské činnosti, včetně ekologického zemědělství.
Prodej vysokobřezích jalovic Pardubice, jalovice holštýnského skotu od vysokoužitkových dojnic
Agrodružstvo Klas se soustředí na živočišnou a rostlinnou výrobu. Zabýváme se chovem skotu, prasat a produkcí mléka, prodej jalovic holštýnského skotu od vysokoužitkových dojnic.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Rize česká ekologická zemědělská farma
Nejčerstvější české maso z rodinné farmy v Rýmařově, ekologické chovatelství skotu, prodej hovězího masa z ekologického zemědělství.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Chovná stanice Staffordshire Bull Terrierů Říčany u Brna, nekonfliktní plemeno, psy pro výstavy
V naší chovatelské stanici v Říčanech u Brna nabízíme k odběru kvalitní jedince Staffordshire Bull Terrierů.
Živočišná a rostlinná výroba bioplynová stanice Zahnašovice, pěstování krmných plodin
Zemědělská společnosti zaměřená na rostlinou, živočišnou výrobu a výrobu obnovitelné energie, chov prasat, selat, krav a jalovic.
Zemědělské služby Středočeský kraj
Poskytování pěstitelských a chovatelských služeb v obci Olbramovice ve Středočeském kraji. Obhospodařování veřejných i soukromých zemědělských ploch na zakázku – vše od Jiřího Kellnera.
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných plodin, chov prasat, krav, koz, slepic
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných a zemědělských plodin, chov prasat, krav, koz, slepic, nabízíme biomléko a biomaso.
Výzkumný ústav živočišné výroby – odborná instituce zabíhající se chovem hospodářských zvířat
Poradenství, odborné kurzy a semináře v oblasti chovu dobytka, vzdělávací programy, projekty a vývoj chovatelských aplikací ke zlepšení efektivity chovu nabízí Výzkumný ústav živočišné výroby.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba mléka, chov dojnic ve volném ustájení
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba a produkce mléka, chov dojnic ve volném a přistýlaném ustájení.
AGRONA Staré Město, a.s.
Celoroční prodej živých ryb - pstruhů, kaprů, amurů
Pan Marek Žákovský se zabývá prodejem živých ryb - pstruhů, kaprů a amurů. Na prodejně v Lukově zakoupíte čerstvé ryby. Spokojené zákazníky máme převážně ze Zlínského kraje.
Ekofarma s domácí kuchyní a vlastními produkty v Jilemnici
Ekologicky pěstovaný skot a ovce, zážitek z agroturistiky, skvělé jídlo z domácích a čerstvých surovin, autentická hospůdka s ubytováním, prodej masa a produktů v Ekofarma U Kotyků.
Hospůdka u Kotyků
Farma s rodinnou tradicí se zaměřením na chov koní a aktivitami s nimi spojenými
Jízdy na koních, individuální lekce, terapie a ubytování, pořádání společenských a firemních akcí, lidové muzeum a možnost rybolovu to vše poskytuje Farma Olšovka na Plzeňsku.
Zemědělství, živočišná a rostlinná výroba, okres Blansko
Činnost v oblasti zemědělské výroby, chov skotu a drůbeže, prodej čerstvých produktů nejlepší kvality, technické služby z oblasti mechanizace. AGRODRUŽSTVO Brťov-Lipůvka.